DI > Ekonomi

Wednesday, 03 June, 21:23

DI - 19 maj 20 kl. 19:20

Advokaten ryter i mot Tillväxtverket: ”Skapar en rättsosäkerhet”Tillväxtverkets tvära kast och justeringar av korttidsstödet är både uppseendeväckande och olyckligt, anser advokaten Sten Bauer och pekar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tillväxtverket, Sten Bauer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokaten, ryteri mot , Tillväxtverket, Skaparen , rättsosäkerhet
Regeringen - 02 apr 13 kl. 08:21

Gunilla Nordlöf ny generaldirektör för Tillväxtverket

Regeringen har beslutat att förordna Gunilla Nordlöf till ny generaldirektör för Tillväxtverket.- Jag är oerhört glad över att Gunilla Nordlöf tackat ja till att leda Tillväxtverket. Med hennes bakgrund och erfarenheter kommer hon vara en enorm resurs för det viktiga arbete som Tillväxtverket bedriver, säger näringsminister Annie Lööf.

YA - 08 aug 12 kl. 06:30

Tillväxtverket och tillitens problem

Nyligen avslöjades att Tillväxtverket, en av våra statliga myndigheter, sprätt iväg skattepengar på dyra middagar, slottsvistelser och skidresor.
Älgvisning (!), choklad- och vinprovning och spabesök har man också kostat på sig för offentliga medel.

Regeringen - 06 aug 12 kl. 16:19

Christina Lugnet lämnar Tillväxtverket

Regeringen kommer på torsdag att entlediga Tillväxtverkets generaldirektör Christina Lugnet. - Den verksamhet som Tillväxtverket ansvarar för är oerhört viktig och för att myndigheten ska kunna fortsätta utvecklas och göra ett bra jobb krävs en generaldirektör som både har näringslivets, medborgarnas och regeringens fulla förtroende, säger näringsminister Annie Lööf. Pressmeddelande: Christina Lugnet lämnar Tillväxtverket Näringsdepartementet, 6 augusti 2012.

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 07:56

Odell kräver granskning av Tillväxtverket

Hela verksamheten på Tillväxtverket bör granskas efter skandalen med den vidlyftiga internrepresentationen. Kravet kommer från Mats Odell, ordförande i riksdagens näringsutskott.Dagens Industri skriver att Odell vill veta hur det miljardstöd från EU som Tillväxtverket delar ut har fördelats.

ÖstersundsPosten - 04 mar 15 kl. 21:03

Lindbäck har svarat Tillväxtverket

Tillväxtverket har låtit genomföra en extern revision av den ekonomiska redovisning som sex resurscentrum lämnat in. De har alla fått verksamhetsbidrag från Tillväxtverket..

Regeringen - 20 jul 17 kl. 13:50

Uppdrag till Tillväxtverket att verka för digitalt först - för ett enklare företagande

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att vara utvecklingsmyndighet för arbetet med att skapa enkla digitala myndighetskontakter för företag. Tillväxtverket ska i nära samarbete med berörda statliga och kommunala myndigheter främja digital förnyelse genom att tillgängliggöra information och stötta berörda myndigheter att tillämpa principen digitalt först i företagens myndighetskontakter..

Länstidningen i Jämtland - 30 aug 17 kl. 10:58

Regeringen: Delar av Tillväxtverket flyttas till Östersund

Statsminister Stefan Löfven och civilminister Ardalan Shekarabi presenterade på en pressträff i dag att delar av Tillväxtverket flyttas till Östersund. Detta som ett led i arbetet att skapa fler arbetstillfällen ute i landet. Tillväxtverket finns redan i staden men kommer alltså att utökas i samband med flytten..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tillväxtverket beviljar stöd till ?Utmaningen?

Tillväxtverket har beviljat stöd på högst 1 307 280 kronor till Vansbro kommun för att genomföra projektet ?Utmaningen ? samverkan och samsyn för tillväxt.?.

Nyhetsverket - 01 aug 12 kl. 11:35

Tillväxtverket Lyxmiddagar blev seminariekostnad

Tillväxtverkets listiga bokföringsknep förvandlade lyxmiddagen på Grand Hôtel till en seminariekostnad. På så vis kunde myndigheten kräva tillbaka tiotusentals kronor i moms. Middagen dukades upp i vinterträdgården på Grand Hôtel den 23 maj.

ÖstersundsPosten - 21 jun 13 kl. 00:25

Tillväxtverket förklarar sitt missnöje

Anledningen till att Tillväxtverket såg sig tvungen att återta stödet, var att det fanns så omfattande fel i Peakprojektet, samtidigt som de ansvariga visade på en bristande förmåga att hörsamma Tillväxtverkets begäran om få till kompletteringar, ändringar och förtydliganden..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Klart: USA förbjuder kinesiska passagerarflyg att landa

Trump-administrationen har beslutat att förbjuda alla kinesiska passagerarflyg från att resa till USA med start i mitten av juni. .

DI - 15 minuter sedan

Därför klarar sig Europa bättre än USA – just nu

Coronakrisen sätter skillnaden mellan den amerikanska och den europeiska arbetsmarknaden i blixtbelysning..

DI - 15 minuter sedan

NGM-bolagets storägare överklagar FI:s mångmiljonsanktion

Smart Energys storägare Capital Conquest överklagar den sanktionsavgift som Finansinspektionen tilldelat bolaget. .

DI - 30 minuter sedan

Upp till 253 aktier var går till privatsparare inför omskriven börspremiär

Redan i måndags meddelade forskningsbolaget Nanoform att deras erbjudande inför noteringen i Stockholm och Helsingfors blivit kraftigt….

DI - 30 minuter sedan

Tilldelad sanktionsavgift från finansinspektionen

Finansinspektionen har idag tilldelat Capital Conquest AB (publ) en sanktionsavgift om 25 miljoner kronor för underlåtenhet att i rätt tid….

DI - 1 timme sedan

Svensk polis ratar elbilar

När polisen upphandlar bilar för framtiden låser man fast sig vid förbränningsmotorer i ytterligare åtta år..

DI - 1 timme sedan

Hemlig rapport: Kris hotar godsjätten – statligt miljardtillskott krävs

Green Cargo behöver 2,2 miljarder av staten och snabba besked krävs för att undvika ekonomisk kris..

DI - 1 timme sedan

Tre döda på två år – nu hotar åtal

I januari 2016 antog regeringen en vision om noll dödsolyckor på arbetet. Sedan dess har tre personer klämts ihjäl under ett arbetsskift på….

DI - 1 timme sedan

Källor i Vita huset: Astra Zencas coronavaccin är ett av fem

Trump-administrationen har valt ut fem kandidater som anses mest troliga att lyckas producera ett vaccin mot coronaviruset..

DI - 1 timme sedan

Besked om svenska sommarresor dröjer – besöksnäringen kritisk

Den svenska besöksnäringens branschorganisation Visita är kritisk till att Folkhälsomyndighetens rekommendationer för sommaren drar ut på….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.