DI > Ekonomi

Sunday, 07 June, 06:09

DI - 19 maj 20 kl. 15:01

Amerikanska detaljhandeln backade med 9,5 procent förra veckanDen amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker sjönk 9,5 procent under vecka 20, som avslutades den 16 maj, jämfört med motsvarande. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikanska detaljhandeln, backademed , 9,5procent förra veckan
DI - 29 aug 16 kl. 11:58

Fortsatt fall för detaljhandeln i Hongkong

Hongkongs handel fortsätter att gå trögt. Färska siffror visar att detaljhandeln backade med 7,7 procent i juli, vilket var en kraftigare nedgång än vad analytikerkåren förväntat sig..

Cornucopia - 20 aug 18 kl. 09:56

Viss återhämtning hos konjunkturbarometern - ras för detaljhandeln

Konjunkturbarometern för juli månad återhämtade sig något, men ekonomin är fortfarande ner från tidigare överhettning. Utmärkande är ett kraftigt ras för detaljhandeln. Konjunkturinstitutets barometerindikator 199607 - 201807.

YLE - 15 jul 13 kl. 11:52

Detaljhandeln upp med 3,6 procent i maj

Detaljhandeln fortsätter att växa. I maj var försäljningen i detaljhandeln 3,6 procent högre än ett år tidigare. Räknat enligt volym var tillväxten 1,9 procent.

DI - 27 apr 11 kl. 06:06

Detaljhandeln i Japan backade kraftigt

Försäljningen i den japanska detaljhandeln sjönk med 7,8 procent i mars, jämfört med månaden före.Det visar säsongsjusterad statistik, enligt Bloomberg News..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA: Detaljhandeln fortsätter backa

Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln minskade i maj för andra månaden i rad, bland annat till följd av minskad efterfrågan på byggmaterial. Totalt sjönk försäljningen med 0,2 procent jämfört med månaden före, efter en lika stor minskning i april, enligt statistik från USA:s handelsdepartement. Preliminärt rapporterades en ökning om 0,1 procent i april.

BT - 13 jun 12 kl. 14:45

USA: Detaljhandeln fortsätter backa

Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln minskade i maj för andra månaden i rad, bland annat till följd av minskad efterfrågan på byggmaterial.
Totalt sjönk försäljningen med 0,2 procent jämfört med månaden före, efter en lika stor minskning i april, enligt statistik från USA:s handelsdepartement. Preliminärt rapporterades en ökning om 0,1 procent i april.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Detaljhandeln oroade Wall Street

Börserna i USA backade på måndagen sedan handelsdepartementet redovisat siffror för försäljningen i den amerikanska detaljhandeln. Försäljningen sjönk med 0,5 procent i juni jämfört med månaden före. Analytiker hade väntat sig att detaljhandelns försäljning skulle öka med 0,2 procent i maj.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 12 kl. 22:09

Detaljhandeln oroade Wall Street

Börserna i USA backade på måndagen sedan handelsdepartementet redovisat siffror för försäljningen i den amerikanska detaljhandeln. Försäljningen sjönk med 0,5 procent i juni jämfört med månaden före. Analytiker hade väntat sig att detaljhandelns försäljning skulle öka med 0,2 procent i maj..

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 11 kl. 09:36

Nedåt för detaljhandeln i maj

Detaljhandelns försäljningsvolym minskade mellan april och maj med 2,3 procent, rensat för kalender- och säsongsvariationer. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) och Handelns Utredningsinstitut (HUI). Jämfört med maj 2010 minskade försäljningsvolymen med 1,1 procent.

SvD - 15 jul 14 kl. 05:25

Detaljhandelns omsättning backade i Storbritannien

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, sjönk 0,8 procent i juni, jämfört med motsvarande månad förra året..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Jimmie Åkesson: Anders Tegnell bör avgå

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kräver statsepidemiolog Anders Tegnells avgång..

DI - 9 timmar sedan

Kungen hyllar svenskarnas insats under coronapandemin

Kung Carl Gustaf hyllade svenskarnas insatser under coronapandemin i sitt nationaldagstal. ”Beundransvärda och heroiska insatser har gjorts….

DI - 9 timmar sedan

Regioners kostnader för nätläkartjänster ökar

För att undvika sociala kontakter har många utnyttjat privata vårdappar under coronakrisen..

DI - 9 timmar sedan

Förvaltarproffsets varning: Börsen har fel – ”blir en väldigt långsam normalisering”

Återhämtningen har redan börjat, men det kommer att ta år för ekonomin att läka efter coronachocken..

DI - 10 timmar sedan

Stjärnorna möttes på slottet – nu startar de bolag ihop

Författaren Camilla Läckberg startar produktionsbolag tillsammans med regissören Baker Karim och skådespelaren Alexander Karim..

DI - 11 timmar sedan

Italien har öppnat gränserna – men får kalla handen

Sedan den tredje juni är EU-medborgare återigen välkomna i Italien, men italienarna är sällan lika välkomna..

DI - 11 timmar sedan

Skalade ned i rätt tid: ”Är det alltid rätt att växa?”

Från 25 anställda till fem, och från stora produktionslokaler i Stockholm till ett ombyggt kök i en vårdcentral i Älvdalen..

DI - 12 timmar sedan

Svenskar oroar sig mer för krisen än danskarna: ”Oroväckande”

Danskarna tar pandemins ekonomiska skadeverkningar med ro, trots hårda bandage med stängda skolor, krogar och köpcentra..

DI - 12 timmar sedan

Slopat handelsstopp kan bli öppning på Balkan

Kosovos nyvalda regering med premiärminister Avdullah Hoti i spetsen tar bort de strikta hinder för handel med ärkefienden Serbien som….

DI - 13 timmar sedan

”Kapitalismen är fast i en föråldrad struktur”

Som 30-åring tog han över vd-jobbet på svenska McDonald’s efter sin pappa. Efter fem år på posten flyttade han till USA för ett toppjobb på….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.