Realtid > Ekonomi

Monday, 25 May, 11:02

Realtid - 19 maj 20 kl. 14:53

Aberdeen: "Alla vänder nu blickarna mot IMF"Brett Diment, head of global emerging market debt hos Aberdeen Standard Investments, menar att IMF har en nyckelroll att spela i tillväxtmarknadernas återhämtning..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Alla, IMF, Diment, Aberdeen Standard Investments

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aberdeen, quot;Alla, vändernu , blickarnamot , IMF"
Skånskan - 29 sep 18 kl. 10:00

Under paraplyet i whiskyns hemland

Reportage Skottland under hösten ger den perfekta murrigheten för en resa i whiskyns tecken. Garanterat regn och rusk kompenseras av hög mysfaktor och smaksensationer på både på tallriken och i glaset.
Regnet samlar sig i stora droppar på vindrutan.

PrivataAffärer - 29 okt 18 kl. 13:00

Stark månad för Brasilienfonder

Handelsbanken Brasilienfond har på en enda månad gått upp 22,7 procent och den brasilianska börsen står i dag 9 procent högre än vid förra månadsskiftet. Valet av Brasiliens nye president Jair Bolsonaro har påverkat marknaderna mycket positivt. De få renodlade Brasilienfonderna har alla ökat över 20 procent under oktober, men medvinden spiller även över på Latinamerikafonderna som alla har stora innehav i Brasilien.

HBL - 30 dec 13 kl. 05:46

Överkvalificerad för jobben som erbjuds

– Det känns ibland som om hela samhället skriker att jag valt fel, studerat fel ämne, säger Fanny Johansson. Hon är en av nästan 1 500 nyutexaminerade akademiska arbetslösa i en knepig rävsax: för lite av sitt specialområde på cv:t, men ändå överkvalificerad för andra jobb.Bakom mannen i svart cape och kvinnan i grönt siden, som håller handen över sin buktande mage, finns en liten rund spegel.

YLE - 06 okt 14 kl. 13:48

Spänningen stiger i fotbollskvalet

I Sportmagasinet tisdag 7 oktober kl. 21.00 i Yle Fem:
Chefstränare Mixu Paatelainen om EM-kvalets utmaningar och om sin tränarkarriär.

YLE - 02 jun 17 kl. 13:55

Serge Atakayi: Jag vet att min chans kommer

Den 18-årige Serge Atakayi kom redan under sin första säsong i Skottland svidande nära att debutera för Glasgow Rangers seniorlag. För Yle Sporten berättar Atakayi om en utmanande första säsong som sett honom växa både som spelare och människa. När Yle Sporten träffar Serge Atakayi, 18, är det över en tekopp i hans tidigare hemstad Jakobstad.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Swedsec återkallar rådgivares licens

Rådgivaren har ansökt om krediter i en anhörigs namn och fört över stora summor från den anhöriges konton till sitt eget konto..

Realtid - 15 minuter sedan

Industribolag befarar ”double-dip”

Den generella bilden är att det kommer att ta tid innan läget normaliseras. Det visar Riksbankens intervjuer med svenska storföretag i maj..

Realtid - 1 timme sedan

Stark öppning för Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stiger tydligt i måndagens inledande handel..

Realtid - 1 timme sedan

Nordic Capital förvärvar Max Matthiessen

Nordic Capital har tecknat ett avtal om att förvärva Max Matthiessen, en av Norden största sak- och livförmedlare, från Willis Towers Watson..

Realtid - 2 timmar sedan

Inkassoföretagen får fler ärenden – men lönsamheten sviktar

Inkassoföretagen tror att man kommer få betydligt fler ärenden under coronapandemin. Samtidigt befaras intjäningsförmågan utvecklas negativt..

Realtid - 2 timmar sedan

Storbankerna överträffar FI:s krav på kärnprimärkapitalrelation

SEB, Swedbank och Handelsbanken (SHB) hade mellan 2,9 och 3,7 procentenheter högre kärnprimärkapitalrelation än Finansinspektionens krav i slutet av det första kvartalet..

Realtid - 2 timmar sedan

Handelsbanken: Stigande vakansgrader pressar fastighetsvärderingarna

Finansieringsmöjligheterna för fastighetsbolagen är helt centrala när osäkerheten om framtiden är mycket stor.  Det skriver Handelsbanken i sin fastighetsrapport..

Realtid - 3 timmar sedan

DI: “Ilska mot Nasdaq”

Daytraders riktar kritik mot Stockholmsbörsen, Hongkongbörsen fortsätter nedåt och Nanoforms teckningskurs på Nasdaq First North nu fastställd. Det här är morgonens nyheter i korthet..

Realtid - 4 timmar sedan

Tuff process att bli kreditinstitut

Den digitala företagslåneutmanaren Froda har fått godkänt som kreditinstitut. Advokatbyrån Hammarskiöld berättar om det krävande arbetet bakom processen..

Realtid - 4 timmar sedan

"Krisen påskyndar digitala valutor"

Räntenivåerna kommer att vara låga under överskådlig tid. Om det inte vore för beroendet av kontanta medel skulle de globalt vara negativa, enligt fondjätten Pimcos makroexpert Peder Beck-Friis..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.