Dagens Media > Ekonomi

Monday, 25 May, 03:30

Dagens Media - 19 maj 20 kl. 14:35

OTT-rättigheternas betydelse – Experterna och konkurrenten om maktförskjutningenKonkurrensen på tv-marknaden ritas om när tv-huset Discovery – och inte en operatör – köper TV4:s OTT-rättigheter av Telia. ”Det här visar hur fel det kan bli när EU försöker lägga sig i”, säger en kritisk Jan Scherman. ✓ Tv-experterna om avtalet ✓ Discoverys nya ställning på marknaden ✓ Konkurrenten Nents uttalande om köpet: ”Betyder inget för oss”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
OTT, Discovery, TV4, Telia, EU, Jan Scherman, Nents

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - I förrgår: 11:45

Så ska Liseberg nå barnfamiljerna under coronakrisen

Fajten om barnfamiljerna kan börja. Coronakrisen gör 2020 till ett speciellt år för alla resmål i Sverige – men Liseberg tänker inte spara på krutet..

Dagens Media - I förrgår: 11:00

UX-konsulterna: ”Design utan data är bara åsikter”

Att faktiskt utforska och reda på mer data om användaren är en en bättre metod än att vänta med kundförståelse tills pengarna är spenderade, skriver Conversionistas UX-konsulter William Törnqvist och Niklas Fast..

Dagens Media - I förrgår: 09:00

Reklamfinansierad tv gör comeback i USA

Länge har det sagts att framtidens tv är reklamfri och prenumerations­finansierad. Men i USA har giganterna Fox, Viacom, Comcast och NBC Universal alla köpt var sin annonsfinansierad streamingtjänst. Är detta början på tv-reklamens stora comeback?.

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 15:47

Branschveteraner startar mediebyrå

Nya mediebyrån Captivate vill öka transparensen inom medieköp. ”Vi kan skapa mer värde för slutkunden än vad som görs i dag”, säger medgrundaren Daniel Nellhard, till Dagens Media..

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 15:14

Facebooks nya funktion ska boosta e-handeln

Rullar ut ny funktion som ska öka e-handeln under coronakrisen..

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 14:31

”Kritiken mot Paolo Roberto inte ens toppen av ett isberg”

Emma Blom bloggar om hur kritiken på sociala medier hittar nya vägar genom influencers och privatpersoners egna kanaler..

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 14:00

Group M startar marknadsföringspodd hos Dagens Media

I den nya podcasten ”Martin snöar in” nördar Group M:s vd Martin Hugosson ned sig i en marknadsföringsfråga åt gången. Podden distribueras i samarbete med Dagens Media..

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 12:00

Så ska Tele2:s nya tjänst Penny nå ut i streamingbruset

Med ny tjänst och nytt varumärke ska Tele2-tjänsten Penny – mitt under rådande coronakris – slå sig in på en extremt konkurrentutsatt marknad. ”Vi är den enda aktören på marknaden som erbjuder det här”, säger Karin Bonde..

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 11:25

Nent går in i Baltikum: "Vi ska bli marknadsledande"

Nent sjösätter Viaplay i Baltikum, med siktet inställt på marknadsledarskap – och lansering i fler länder. Det berättar vd Anders Jensen, som passar på att ge en känga åt experter som uttalat sig kring Telia/Discovery-affären: ”Jan Scherman är ute och cyklar rätt friskt”, säger han..

Dagens Media - 20 maj 20 kl. 10:57

Streamingtjänsterna som ökar – och tappar under pandemin

Så har den dagliga räckvidden för Netflix, Viaplay, C More och HBO Nordic förändrats under coronakrisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.