Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 03 June, 21:18

Cornucopia - 19 maj 20 kl. 14:24

Redovisningsavdelning Marviken nu som ljudbok!Äntligen finns nu min nya roman Redovisningsavdelning Marviken som ljudbok. Du hittar den hos Storytel, Bokus (139:- SEK), Nextory, Bookbeat eller Adlibris (136:- SEK).
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Marviken, Redovisningsavdelning Marviken, Storytel, SEK, Adlibris, Niklas Engdahl, Stora Ljudbokspriset, Höstsol, Höstregn, Fallet, Lars Wilderäng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Redovisningsavdelning, Marvikennu som , ljudbok
Cornucopia - 26 mar 20 kl. 11:58

Redovisningsavdelning Marviken har gått till tryck

"Rekommenderas starkt. Har provläst. Wilderängs bästa hittills, i mitt tycke.

Cornucopia - 21 apr 20 kl. 16:52

Andra auktionen av Redovisningsavdelning Marviken nu på Traderra

Den andra auktionen av signerat och numrerat exemplar 2/10 av min kommande roman Redovisningsavdelning Marviken finns nu på Tradera. Boken släpps till handeln den 7:e maj som inbunden, e-bok och ljudbok.Researchfoto.

Cornucopia - 22 apr 20 kl. 18:19

Tredje auktionen av numrerad och signerad Redovisningsavdelning Marviken

Den tredje auktionen av signerat och numrerat exemplar 3/10 av min kommande roman Redovisningsavdelning Marviken finns nu på Tradera. Boken släpps till handeln den 7:e maj som inbunden, e-bok och ljudbok.
Researchfoto.

Cornucopia - 27 apr 20 kl. 18:00

Två timmar kvar på auktion 5/10 av Redovisningsavdelning Marviken - auktion 8/10 ute nu

Klockan 20:00 ikväll måndagen den 27:e april stängs auktion 5/10 av signerat och numrerat exemplar av min kommande roman Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 655:- SEK.Researchfoto.

Cornucopia - 28 apr 20 kl. 18:00

Två timmar kvar på auktion 6/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Det är nu två timmar kvar på den sjätte auktionen av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 670:- SEK. Även den nionde auktionen finns nu ute.

Cornucopia - 03 maj 20 kl. 12:00

Stöd SF-bokhandeln - boka signerad Redovisningsavdelning Marviken i butik i Stockholm eller Göteborg!

Det blir inga offentliga signeringar eller bokrelease för min nya bok Redovisningsavdelning Marviken. Men du kan få fatt på en signerad bok och stödja Science Fictionbokhandeln om du förbokar och betalar för romanen i SF-bokhandelns butiker i Stockholm eller Göteborg senast tisdag. Dessa kan sedan hämtas ut på torsdag.

Cornucopia - 16 maj 20 kl. 13:19

Topplistor: Redovisningsavdelning Marviken mest sålda e-boken i Sverige - fjärde mest sålda inbundna

Förläggareföreningens officiella topplista över bokförsäljningen förra veckan finns nu publicerad hos Boktugg. Min nya roman Redovisningsavdelning Marviken kommer på bara en halv veckas försäljning in som #1 bland e-böcker (Bokus 99:-, Bokon 135:-. Apple Books 149:-, Google Play 111:-)i hela landet, och som #4 på topplistan skönlitteratur inbundet (SF-bokhandeln 229:-, Akademibokhandeln 199:-, Bokus 189:-).

Cornucopia - 25 maj 20 kl. 16:39

Redovisningsavdelning Marviken: "Överraskande, egensinnigt och lyckat [...] smått genialiskt"

"Och det är upplagt för en actionthriller av den högre skolan." - Samuel Karlsson, decklarlogg.wordpress.

Cornucopia - 20 apr 20 kl. 12:07

Första auktionen signerat numrerat ex 1/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Den sjunde maj släpps mina nya roman Redovisningsavdelning Marviken som inbunden bok till handeln. Det betyder att det är dags för de traditionella auktionerna på tio signerade exemplar av boken. Den första auktionen på exemplar 1/10 ligger nu uppe hos Tradera.

Cornucopia - 25 apr 20 kl. 18:00

Två timmar kvar på auktion 3/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Det är nu två timmar kvar på auktion 3/10 av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 709:- SEK.Researchfoto.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 7 timmar sedan

Chalmers Tekniska Högskola varslar 180 personer - på grund av för låg ränta

Chalmers Tekniska Högsskola varslade idag 180 personer inom främst verksamhetsstöd. Orsaken är att de låga räntorna har gjort att "pensionsrelaterade kostnader" för personalen ökar och man behöver göra sig av med både personal och lokaler.
Chalmers hvuudentré under coronakrisen.

Cornucopia - 10 timmar sedan

WarThunder försöker läsa av ditt tangentbord även i andra programvaror

Det ryska gratisspelet WarThunder, som nyligen lanserat svenskt stridsflyg och svenska pansarfordon, försöker läsa ditt tangentbord även när du skriver i andra programvaror, t ex dina lösenord, kortnummer eller texter som ska krypteras. Detta fångas upp och kan spärras i åtminstone macOS Catalina, men det är oklart om det är fritt fram i äldre versioner av operativsystemet och hur det ser ut för de som använder Windows.
Varningsdialog i MacOS Catalina.

Cornucopia - 11 timmar sedan

Vem tror respektive vill du vinner amerikanska presidentvalet?

Dags för en liten enkät för att stämma av om läsarnas ställningstaganden ändrats över tiden. Vem tror respektive vill du vinner amerikanska presidentvalet? Svara nedan.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Krishanteringen är alltid beroende av utförarna i sista ledet

Det riktas allt mer kritik mot svenska myndigheter och regering för hanteirngen av coronapandemin. Det tål dock att påminnas om att det inte är beslutsfattarna som genomför besluten, utan dessa hänger alltid på genomförarna längre ner och deras chefer. Det finns inget scenario där Folkhälsomyndighetens ledning eller regeringen blir de som själva utför allt arbete i frontlinjen.

Cornucopia - 13 timmar sedan

Börserna upp och dollarn ner

Börserna fortsatte att stiga världen över under gårdagen, men dollarn fortsätter att falla hårt. Centralbankerna har kanske bemästrat hur man aldrig mer ska få någon större krasch på aktie- eller obligationsmarknaden, men ännu inte kommit på hur man ska hindra valutor från att försvagas.Avser inte värdet på dollarn.

Cornucopia - 23 timmar sedan

Greenwashing av Preem - vi tar avstånd

Miljöorganisationen Greenpeace har anmält fossilbränslebolaget Preem för sin omfattande lobbying- och reklamkampanj för att få bygga ut sitt fossilraffinaderi i Lysekil. Mångmiljonskampanjen innefattar ett flertal artiklar, smygreklam och filmer med kända och okända människor.  En del av kampanjen handlade om prepping och Greenpeace anser korrekt att det är fel att använda oro för kriser och krig för marknadsföring.

Cornucopia - Igår: 16:43

Avgrävd fiber - förslag extern antenn önskas

Den kära kommunen har tydligen anlitat Skanska för att bygga en cykelväg och avloppsledning mellan grannbyarna, och nu grävdes hela byns fiber påpassligt av. Telia erbjuder ingen 4G-täckning här ute i skogen, så jag behöver en förstärkningsantenn för utomhusbruk till en 4G-router. Jag är dock ingen fena på antenner, så förslag mottages.

Cornucopia - Igår: 14:01

S vinnare på coronakrisen i opinionen - men MP och L åker ur riksdagen

Coronakrisen har räddat Socialdemokraterna i opinionen, men samtidigt skulle regeringskollegorna i MP och stödpartiet L ur riksdagen om det vore val idag. Andra förlorare är V och SD, vilket antagligen är varifrån S stärkta opinionsstöd kommer.Vinnare.

Cornucopia - Igår: 11:41

Nytt soilcellsrekord januari - maj

Detta inlägg är sponsrat av Solkraft Sverige och handlar om min egen solkraftanläggning. Solkraft Sverige genomförde min installation på totalentreprenad.

Återigen har årets fem första månader bjudit på nytt solenergiproduktionsrekord för min solkraftanläggning på 4.

Cornucopia - Igår: 07:28

Positiv börs överallt

Gårdagen bjöd på positiva börser över hela linjen och uppgångarna fortsätter i Asien. Det mesta talar därmed för en positiv börs även idag. Kronan fortsätter stärkas mot Trumpistan-dollarn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.