DI > Ekonomi

Monday, 25 May, 20:17

DI - 19 maj 20 kl. 12:19

Bilkollaps hotar skogskungen Bob Perssons imperiumSkogskungen Bob Persson ökar vinsten med drygt 71 procent. Men för första gången på sex år backar omsättningen, och nu oroar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bob Perssons, Bob Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilkollaps, hotar, skogskungen, Bob, Perssons, imperium
SR - 11 timmar sedan

V hotar att fälla regeringen: ”Ett helt obalanserat förslag”

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt hotar att fälla regeringen tillsammans med Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna över utredningen om lagen om anställningsskydd (LAS)..

YLE - 27 sep 13 kl. 11:33

Bobäcksborna demonstrerar genom att festa

HRT hotar att lägga ner Bobäcks tågsstation. Stadsstyrelsen har redan i två omgångar omkullkastat förslaget. Bobäcksborna svarar på HRT:s nedläggningshot att ställa till med fest på söndag 29.

Expressen - 05 okt 15 kl. 20:58

Hotet från vakterna på Bob Dylans spelning

Bob Dylan spelar i kväll på Waterfront i Stockholm. På konserten råder strängt fotoförbud och publiken bevakas hårt av vakter som håller koll på att ingen fotograferar med sin mobiltelefon. – De lyser med en ficklampa på alla som tar upp en lysande mobiltelefon och hotar med utkastning, säger en konsertbesökare..

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 13:35

STCC hotar lämnar Bilsportförbundet


Banracingserien STCC, som i år gått ihop med fjolårskonkurrenten TTA, hotar med att lämna Svenska bilsportförbundet (SBF). Skälet är att förhandlingarna om ett nytt avtal dragit ut på tiden och att STCC inte vill betala mer än hälften (500 000 kronor) av vad SBF vill ha för avtalet (1 miljon kronor). - Vi är inte villiga att betala lika mycket premier som vi har gjort genom åren.

YLE - 03 feb 17 kl. 12:30

Bob Malmström - en borgerlig rebell med förkärlek för Karis

Svetten lackar och kostymens sömmar sätts på prov när hardcoregruppen Bob Malmström levererar snabba riff och intensiva skrik i Karis. Den finlandssvenska borgerliga punkens budbärare bjuder in till minifestivalen Bobfest under veckoslutet. Dessutom har dokumentären om bandets turné i Kina premiär på den lokala biografen.

Skånskan - 10 dec 16 kl. 06:00

Lär känna den gåtfulle Bob Dylan

Eftersom Bob Dylan tilldelats årets Nobelpris i litteratur så har det aktualiserat några tidigare utgivna boktitlar. Nu har det således kommit nya utgåvor av Dylans Memoarer — Första delen och volymen med hans samlade Sångtexter. Därtill ska läggas en litteraturvetenskaplig avhandling från 2004 — Dylan i 60-talet — som också kommit i nytryck.

Kristianstadsbladet - 25 jul 11 kl. 06:30

Evighetsmaskinen Bob Hund

Vissa tycker att pop har ett bäst före-datum. En del firar sitt 20-årsjubileum med avskedsturné. Men Thomas Öberg med bandkamrater är rörande överens: Bob Hund är en evighetsmaskin.

YLE - 10 dec 13 kl. 07:09

Trafikverket kräver att Bobäck tåghållplats läggs ner

Ett ultimatum från Trafikverket kan bli slutet för Bobäck tåghållplats i Kyrkslätt. Kommunstyrelsen har fått klara order om att nedläggningen av hållplatsen är en förutsättning för att Kyrkslätt ska få statens finansiering för ombyggnaden av Tolls och Jorvas tågstationer. Anna-Kaisa Brenner brukar ta U-tåget från Bobäck i Kyrkslätt till Böle i Helsingfors där hon jobbar.

BT - 07 sep 14 kl. 11:04

Bob hund i stan för att stanna

De har reat ut sina instrument ?men vägrar ge upp sin själ. Möt Borås nya kulturambassadörer – kultbandet Bob hund.

Skånskan - 12 maj 18 kl. 19:00

Bob Hunds låtar tema på musikquiz

MALMÖ Kultbandet Bob Hund stod i centrum när det ordnades en musikquiz på Malmö Live på lördagen. Tävlingen var ett av inslagen på helgens minifestival med 25-års jubilarerna.För 25 år sen släpptes nämligen indierockbandets första platta och det uppmärksammas på Malmö Live under hela 2018 under rubriken ”Fantastiskt!!

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rally på 3.000 procent – i överljudsfart

På måndagen bröt Evolution Gaming igenom 100-miljardersvallen i börsvärde. Det är en märkeshändelse..

DI - 30 minuter sedan

Driftstörning hos betaltjänsten Swish

Betaltjänsten Swish drabbades på måndagskvällen av en driftstörning som kan påverka betalningar..

DI - 45 minuter sedan

Mindre oljeprisuppgång på måndagen

Oljepriset bjöd inte på någon dramatik under måndagen och spotpriset på både Brent- och WTI-oljan handlades på måndagskvällen något högre. .

DI - 45 minuter sedan

Vår ekonomi behöver säkra och fria farleder

Sjöfarten är en central del av en globalisering som bidragit till kraftigt ökat välstånd..

DI - 45 minuter sedan

Skolor måste kunna planera undervisningen

Det går att räkna vårterminens kvarvarande veckor på en hand. Elever, studenter och lärare vid gymnasieskolor och läroverk avslutar….

DI - 1 timme sedan

Börssuccén spränger 100-miljardervallen: ”Vi ska bli världens bästa bolag”

Efter att nästan ha dubblats hittills i år har Evolution Gamings börsvärde passerat 100-miljardersvallen och bolaget kvalar nu in bland….

DI - 1 timme sedan

Rederiet Göta kanal ställer in alla kryssningar

Rederiet Göta kanal ställer in alla kryssningar under säsongen, skriver ägaren Stromma Sverige i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

WHO stoppar test av malariamedicin mot corona

Världshälsoorganisationen WHO stoppar tills vidare kliniska tester av malariamedicinen hydroxiklorokin och klorikin mot covid-19..

DI - 1 timme sedan

Nästa LO-bas: ”Jag vågar inte vara så tvärsäker”

Parterna inom industrin ska inte ensamma få bestämma lönenivåerna på svensk arbetsmarknad anser LO:s nästa ordförande Susanna Gideonsson. .

DI - 2 timmar sedan

Flera nya storblankare i Scandic Hotels

På måndagen dök tre nya storblankare upp i hotellbolaget Scandic Hotels. Totalt sitter sex storblankare nu på en kort position på totalt 4….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.