Realtid > Ekonomi

Monday, 01 June, 18:10

Realtid - 19 maj 20 kl. 11:53

Batljans djungel av företag kan handla om att skapa förvirring på högre nivåDet är inte lätt att få grepp om Ilija Batljans privata företagsimperium vid sidan av Samhällsbyggnadbolaget, SBB, eller för den delen SBB. Ilija Batljan sitter i 959 olika styrelser.   .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ilija Batljans, Samhällsbyggnadbolaget, SBB, Batljan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Batljans, djungelav , företagkan , handlaom att skapa , förvirring på högre nivå
YLE - 23 apr 14 kl. 04:59

"Marknaden för terapeuter och coacher en djungel"

Konsumentförbundet och Psykologförbundet varnar för inkompetenta livsstilscoacher och terapeuter. Max Ervast psykolog, psykoterapeut och förbundschef för Psykologförbundet, säger att marknaden för livsstilscoacher och terapeuter kan te sig som en djungel för konsumenter: - Det är en vild marknad som saknar övervakning. Där finns både seriösa och mindre seriösa aktörer.

DN - 02 dec 12 kl. 08:12

Blufföretag luras för miljarder

118 miljarder. Eller 50. Ingen vet hur stora belopp företag och privatpersoner går miste om varje år på grund av storskaliga bedrägerier, utförda av en stor skara blufföretag.

YLE - 19 apr 17 kl. 03:58

Taxipriserna i Sverige blev en djungel för kunden

Medan man i Finland står inför beslutet att införa fri prissättning och öppna taxibranschen för alla med licens, står Sverige alltjämnt som ett varnande exempel för många. Andra tycker att avregleringen av branschen är bra, bara kunden är vaksam. Utanför centralstationen i Stockholm träffar jag Samuel Karlsson och Hanna Granström.

VBL - 09 jul 12 kl. 09:26

Sortering ofta för dyrt och tidskrävande för småföretag

Avfallshanteringen är en djungel, åtminstone i företagsvärlden. En del företag har skaffat sig behållare för alla sorter av avfall medan andra skeppar iväg alla sopor som blandavfall..

PrivataAffärer - 22 maj 20 kl. 11:28

Hernhag: Utdelningsaktierna som klarat covid-19 bäst

Carl: Vilka långsiktiga utdelningsaktier hade du rekommenderat som du tror klarar covid-19 bäst?
Marcus: De som klarat uttdelningen hittills är i Sverige Castellum, Hufvudstaden, Wihlborg, Vitec. I Nordamerika är det ännu riktigt många, men clean energy-bolag som Brookfield Rewnewbles, Canadian Utilities och Nextera Eenergy bara pumpar på med elproduktion och utdelningar.

Cornucopia - 28 dec 15 kl. 09:44

Gästinlägg: Solcellsanläggning på villa

Nedanstående är ett gästinlägg av läsaren Robert, och handlar om hushållets nyinstallerade solcellsanläggning på villan i Skåne.

Inledning
Detta inlägg är ursprungligen skrivet till vänner på Facebook som var nyfikna på vår solcellsanläggning. Vi har fått så otroligt många frågor att det blev lättare att skriva ett längre inlägg än att besvara dem alla och ofta kom samma fråga flera gånger om.

YLE - 22 feb 15 kl. 08:00

Bostadsdjungelns lagar skrivs nu om

Bostadsmarknaden är en snårig djungel, och det första steget kan bli helt avgörande. Köper du din första bostad i "fel" område eller i "fel" hus, kan det här påverka dina boendemöjligheter för resten av livet. Det gäller därför att känna till djungelns lagar och undvika fallgropar.

YLE - 26 nov 13 kl. 05:32

Företagsval för mindre arbeten borde granskas

Politiker i Raseborg är inte glada över att tjänstemännen i staden många gånger har valt dyrare företag att sköta olika mindre arbeten i staden.
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Kaisa Ylimys-Ahlroth från SDP.Yle/Veronica Montén
Yle Nyheter Västnyland berättade i måndags att två av tre företag är missnöjda med hur staden Raseborg beställer mindre arbeten.

YLE - 26 nov 13 kl. 06:53

"Är det här möjligt?"

Politiker i Raseborg är inte glada över att tjänstemännen i staden många gånger har valt dyrare företag att sköta olika mindre arbeten i staden.
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Kaisa Ylimys-Ahlroth från SDP.Yle/Veronica Montén
Yle Nyheter Västnyland berättade i måndags att två av tre företag är missnöjda med hur staden Raseborg beställer mindre arbeten.

PrivataAffärer - 06 maj 20 kl. 07:57

Ilija Batljan förnekar brott

”Det jag kan säga är att han förnekar med bestämdhet det som läggs honom till last. Nu avvaktar vi vad som händer fortsatt i utredningen under dagen”, säger Ilija Batljans försvarsadvokat i ärendet, Filip Rydin, i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt på onsdagen. Filip Rydin säger vidare att han är belagd med yppandeförbud och att han inte kan ge några detaljer om vad utredningen består i eller vad och när som ska ha skett.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Börsen stänger som den öppnade

Efter en svängig dag på Stockholmsbörsen stänger den på runt plus 1 procent – som den öppnade på..

Realtid - 3 timmar sedan

Börsrusningarna kan vara ett tecken på att de underliggande sårbarheterna i realekonomin håller på att förvärras

Den snabba börsåterhämtningen har skapat förhoppningar om att vi inom nio månader, börsens tillskrivna prognoshorisont, åter är på god fot. Krisen har sorterat ut lite vinnare och förlorare. Men annars kommer det att rulla på igen.

Realtid - 3 timmar sedan

"Brett stöd för kortare handelsdag"

Det finns ett brett stöd på marknaden om att förkorta handelsdagen på de europeiska börserna med 90 minuter..

Realtid - 3 timmar sedan

Offentliga Hus förvärvar i Göteborg

Fastators innehavsbolag Offentliga Hus har ingått avtal m avseende förvärv av Opalparken Bostads AB med den obebyggda fastigheten Göteborg Önnered 45:17. Förvärvet tillträds den 1 juli 2020..

Realtid - 3 timmar sedan

Förhör med Balderchefer fortsätter

I fredags häktades två Balderchefer i Göteborg. Nu meddelar åklagaren att förhören med de två misstänkta fortsätter..

Realtid - 4 timmar sedan

"En spirande optimism i marknaden"

Under maj gjorde Nordnets kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland totalt 4 547 342 avslut i aktier, warranter och optioner, vilket motsvarar 245 802 avslut i snitt per börsdag..

Realtid - 4 timmar sedan

Creades ökar i Midsona

Creades har, via kapitalförsäkring, förvärvat 609 638 aktier i Midsona, motsvarande 0,94 procent av kapitalet och 0,85 procent av rösterna..

Realtid - 4 timmar sedan

SBB uppdaterar ramverk för grön finansiering – möjlig volym 10 miljarder

SBB uppdaterar sitt ramverk för grön finansiering för att framöver kunna emittera gröna finansiella instrument upp till en ram som just nu omfattar 10 miljarder kronor..

Realtid - 4 timmar sedan

”Akademikernas anställningstrygghet skulle gå upp i rök”

Den så kallade Las-utredningen måste skrotas. Det anser Akademikerförbundet SSR som pekar på att förslagen hotar tecknade avtal och slår brett mot Sveriges anställda..

Realtid - 6 timmar sedan

Advokat fick ersättning för gångtid till förhandling

En advokat i Örebro var målsägandebiträde i ett brottmål i Göta hovrätt. Advokaten begärde ersättning för tidsspillan för den tid han hade gått tur och retur från sitt kontor till åklagarkammaren – sammanlagt 30 minuter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.