Realtid > Ekonomi

Thursday, 28 May, 02:59

Realtid - 19 maj 20 kl. 11:39

Säkerhetsdirektör tar över SLDavid Lagneholm blir ny chef för trafikförvaltningen och vd för SL och Waxholmsbolaget..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SL, Lagneholm, Waxholmsbolaget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säkerhetsdirektör, taröver SL
YLE - 11 sep 17 kl. 05:02

Tjänstemän låter förstöra riksdagens besökarlistor - trots att HFD har beslutat att de är offentliga

För mer än tre år sedan frågade vi oss inom Svenska Yle om man kunde göra en journalistisk granskning av vilka personer som riksdagsledamöterna tar emot i riksdagshuset. En analys av besökarna under en längre tid kunde till exempel ge namn på personer med täta kontakter till riksdagsledamöterna. En sådan lista kan gömma nyheter och överraskningar, kanske till och med påverkningsförsök som allmänheten vore betjänt av att känna till.

HBL - 11 dec 13 kl. 15:46

Finland skyndar långsamt med it-säkerheten

Med en miljon euro och sex dataexperter tar Finland ett steg mot att bli världsbäst på it-säkerhet. Ett riktigt litet steg, säger en säkerhetsexpert.Finland får ett så kallat cybersäkerhetscenter under Kommunikationsverket vid årsskiftet.

BT - 16 jan 13 kl. 07:41

Omfattande utredning efter masskrocken i Skåne

Många av fordonen inblandade i tisdagens stora masskrock i Skåne där en person omkom var lastbilar med släp. Frågan är nu hur många av de tunga fordonen i olyckan som följt lagens krav på vinterdäck. Utredningen efter olyckan väntas bli omfattande.

BT - 04 mar 13 kl. 16:41

Snabba lastbilar hot på våra vägar

Tunga lastbilar körs alldeles för snabbt. Det är dåligt för miljön, sliter på vägarna och ökar risken för dödsolyckor. Nu ställs krav på att företagen tar tag i problemet.

BT - 30 jan 14 kl. 16:53

Lastbilar ställer till det i halkan

Lastbilar har bidragit till trafikkaoset de senaste dagarna. Teorin är att många åkare inte släpper tillräckligt på gasen när det blir halt. Lastbilar som får sladd riskerar att blockera hela vägbanor.

Skånskan - 08 jun 19 kl. 08:00

Svag förbättring i utsatt område

MALMÖ Malmö har fortsatt tre särskilt utsatta områden men polisen, Malmö stad och andra aktörer ser en positiv utveckling under det senaste året.
Dessutom får man under året en förstärkning med drygt 70 färdigutbildade poliser och en del civilanställda.– Vi säger inte att allt är bra men vårt gemensamma arbetet har lett till en mindre social oro och fler ingripanden mot narkotika och den grova kriminaliteten, säger Erik Jansåker, lokalpolisområdeschef för Malmö söder.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

Latour vill avyttra en del av sitt aktieinnehav i Tomra

Latour överväger möjligheten att avyttra upp till 7,8 miljoner aktier i Tomra Systems, motsvarande 5,3 procent av utestående aktier i Tomra..

Realtid - 9 timmar sedan

Bankfest på börsen

När onsdagens handel summerades var Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index upp 0,4 procent medan storbolagsindexet OMXS30 var upp 1 procent. .

Realtid - 10 timmar sedan

”Fallande BNP ska tas med en nypa salt”

De kraftiga fallen i länders BNP måste tas med en betydligt större nypa salt än normalt och siffrorna kan mycket väl ge en alltför negativ bild av verkligheten. Det säger banken SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist..

Realtid - 10 timmar sedan

AP3 rekryterar Rikard Forssmed från Swedbank Robur

AP3 har rekryterat Rikard Forssmed till tjänsten som senior förvaltare inom AP3:s aktiegrupp..

Realtid - 10 timmar sedan

Erik Penser Banks prognoser topprankade av Bloomberg

Erik Penser Bank nu enda svenska aktören i Bloombergs topp tio ranking..

Realtid - 11 timmar sedan

Bankrally på börsen

Stockholmsbörsen är upp omkring 1 procent på onsdagseftermiddagen. Bankerna är stora draglok. .

Realtid - 11 timmar sedan

Qatar Airways återupptar 80 destinationer 

Flygbolaget kommer gradvis att återinsätta inställda destinationer och ytterligare frekvenser i linje med förväntade lättnader av inreserestriktioner runt om i världen med fokus på väsentliga globala destinationer och partnerhubbar..

Realtid - 12 timmar sedan

Footway undersöker möjligt förvärv av Caliroots

Rutger Arnhults Footway har inlett dialog med Californian Roots gällande möjligheten till förvärv. .

Realtid - 12 timmar sedan

Nu kan företag se sina konton oavsett bank

Danske Bank släpper en open banking-lösning som gör det möjligt för företag att se all sin kontoinformation från samtliga nordiska banker. Enligt pilottestet finns potential att spara två-fem timmar i administration per vecka med tjänsten..

Realtid - 13 timmar sedan

Digital utmanare inom livförsäkring laddar för premiär

Evident Life är ett helt nystartat svenskt livförsäkringsbolag, som vill vara en digital utmanare med inriktning på att arbeta evidensbaserat och datadrivet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.