DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 06:16

DI - 19 maj 20 kl. 11:22

Var står Suhonen i synen på skolan?Daniel Suhonen är en flitig deltagare i samhällsdebatten. Sedan en tid är han starkt inriktad på att angripa Internationella Engelska. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Suhonen, Internationella Engelska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var står, Suhoneni , synen, skolan
YLE - 10 maj 17 kl. 11:40

Alpo Suhonen: Jag tror att NHL är med i OS nästa vinter

När den enda finländska tränaren som någonsin varit chefstränare i NHL – eller assisterande dito för den del – säger sig tro på att NHL-spelarna uppenbarar sig i Pyeonchang är det skäl att lyssna. Alpo Suhonen har dessutom coachat Lejonen bland annat i OS, så perspektiv finns. Andra januari 1978 gick det hett till inne i Helsingfors ishall på Nordenskiöldsgatan.

HBL - 06 mar 13 kl. 11:41

Nu ska skolan bli jämställd

Malin Gustavsson är den enda i Svenskfinland med titeln jämställdhetskonsult. Trots att många upplever jämställdhetsarbetet som viktigt saknas ofta kunskapen om hur man ska skapa jämställdhet i praktiken. Nu får skolorna hjälp på traven.

YLE - 10 maj 17 kl. 09:55

Sara Kuivisto och Ari Suhonen - medeldistans utan minsta tvivel

Inte en endaste sekund har Sara tvivlat på det. Att det med tiden skulle bli fina resultat. Att de skulle göra allting rätt tillsammans, alla tiders två Borgåprofiler på medeldistans.

GöteborgsPosten - 24 feb 17 kl. 09:44

Suhonen & C:o vilseleder i vinstfrågan

Företagande i skolan är en prestigefråga för Daniel Suhonen och hans närmaste. Det märks inte minst när de argumenterar för ett förslag som drabbar de ideella aktörerna hårdast, skriver Ulla Hamilton, Friskolornas riksförbund..

SmålandsPosten - 20 okt 14 kl. 07:25

Daniel Suhonen: Partiledaren som klev in i kylan

Med foliehatten på och skämskudden inom räckhåll blir boken en spännande samtidsskildring från lejonets kula. Trumfkortet är de hemligstämplade inspelningarna från Socialdemokraternas verkställande utskott. Det är natten till lördag den 11 oktober, inflyttningsfest på Södermalm, och den välkände tankesmeden, ledarskribenten och vänstersossen Daniel Suhonen står bara några meter ifrån mig.

Sydsvenskan - 27 jun 14 kl. 13:46

Vinst i skolan splittrar Miljöpartiet

Miljöpartiet har opinionsvindarna i ryggen och seglar mot valseger och en rödgrön regering efter 14 september. Men på vägen lurar en mina - friskolorna. Synen på dem splittrar partiet.

DN - 04 dec 15 kl. 16:36

”Näringslivets recept för skolan är prövat och fungerar inte”

Ge rektorerna makt och ansvar så att de kan höja kompetensen i den svenska skolan, utropar ett antal direktörer från Näringslivets forskningsberedning på DN Debatt (2/12). Men att flytta över det privata näringslivets organisations- och ledningsformerna till skolan har vi prövat och det fungerar inte, skriver Nätverket för en likvärdig skola och Daniel Suhonen, Katalys..

Sydsvenskan - 08 apr 14 kl. 08:55

Skolan är inte en kunskapsautomat

Den ena Pisa-undersökningen efter den andra ger upphov till oro med krav på förändring i skolvärlden. Som lärare ser jag en faktor som är helt avgörande för skolresultaten, men som sällan lyfts fram – elevers och föräldrars attityd till skolan. Föräldrars utbildningsnivå har mycket stor betydelse, men om inte viljan att ta eget ansvar är en naturlig del av synen på skolan så är utbildningstradition mindre väsentligt.

BT - 09 jul 12 kl. 00:40

Löneskillnaderna grundas i synen på kunskap

Att svenska lärare tjänar dåligt är ingen hemlighet. Orsaken är historisk och handlar om vad läraren förväntas klara av. Att svenska lärare tjänar dåligt är ingen hemlighet.

Sydsvenskan - 09 okt 14 kl. 00:30

Emma Leijnse: Vi kan alla göra skillnad i skolan

Jag får ont i magen ibland när jag tänker på skolan. Jag får ont när en pappa på föräldramötet uppmanar lärarna till fusk på nationella provet, så att "det ska se bättre ut" i skolans statistik. Eller när en annan pappa bedriver mejlkampanj till föräldrarna med kritik mot att en lärare inte varit tillräckligt noga med anvisningar inför ett prov.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Drabbad företagare hoppas på förändring – "våldet nödvändigt för att folk ska vakna"

Protesterna runtom i USA fortsätter, vilket slår hårt mot näringslivet i de drabbade städerna..

DI - 8 timmar sedan

Kraftiga uppgångar på Wall Street

New York-börserna gick mot en stark avslutning på börsveckan med breda uppgångar. .

DI - 9 timmar sedan

Robert Wu tar över som vd för Oboya Horticulture

Huvudägaren i Oboya Horticulture, Robert Wu, går in som ny vd istället för tillförordnade Martin Dahlberg..

DI - 9 timmar sedan

Di:s expert: Börsglädjen baseras på panikbeslut

De ekonomiska indikatorerna har så smått börjat vända uppåt från krisnivåerna och börserna har forsat fram..

DI - 9 timmar sedan

Astra Zeneca rapporterar lovande resultat för covid-19-behandling

Astra Zeneca uppger sig ha uppnått ”lovande kliniska förbättringar” för flertalet av de 19 covid-19-patienter som behandlats med….

DI - 9 timmar sedan

Bråkig historik i skogsfond – chefer tvistat om miljonbelopp

Det finns ett antal frågor kring hur mycket av Skogsfond Baltikums emission som hamnar hos toppgarnityret..

DI - 9 timmar sedan

Facebook blockerar högerextrema konton i USA

I ett försök att förhindra våldsamma motaktioner mot de nu pågående demonstrationerna i USA har nätverk av konton kopplade till….

DI - 10 timmar sedan

Platzers vd har köpt aktier för 13,4 Mkr via olika bolag

Fastighetsbolaget Platzers vd Per-Gunnar Persson har via bolag köpt sammanlagt 173.120 B-aktier i Platzer den 3 och 4 juni..

DI - 10 timmar sedan

G5 Entertainments vd tankar 10.000 aktier

G5 Entertainments vd Vlad Suglobov har via bolaget Wide Development köpt 10.000 aktier i mobilspelbolaget för knappt 1,8 miljoner kronor..

DI - 10 timmar sedan

Ny lag upphäver lettiskt spelförbud – Enlabs återupptar verksamhet

Lettlands parlament har godkänt en ny lag som innebär att förbudet mot onlinespel kommer att hävas från och med den 8 juni..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.