PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 06 June, 02:35

PrivataAffärer - 19 maj 20 kl. 10:57

Tele2 stänger 18 butiker i Sverige”I takt med att digitaliseringen i samhället ökar så förflyttas samtidigt konsumtionsmönster alltmer från butik till näthandel. Tele2 inleder därför resan mot ett nytt butikserbjudande med större fokus på service och upplevelse”, uppger bolaget. Nedstängningen innebär också personalneddragningar. Tele2 uppger inte hur många anställda som sägs upp, men enligt Aftonbladet ska det handla om 90 medarbetare som får lämna bolaget.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sverige, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tele2, stänger18 , butikeri , Sverige
Barometern - 19 maj 20 kl. 13:43

Uppgift: Tele2 stänger Kalmarbutik

Tele2 stänger 18 butiker i landet, däribland den på Kaggensgatan i Kalmar. Det uppger Aftonbladet på tisdagen..

E24 - 07 feb 12 kl. 07:39

Tele2 4 kv: mobilt sverige ebitda-marginal 30% (30)

Tele2:s mobilverksamhet i Sverige genererade en nettoomsättning på 2.408 miljoner kronor under det fjärde kvartalet (2.241) och ett ebitda-resultat på 716 miljoner kronor (669)..

Affärsvärlden - 18 okt 12 kl. 07:25

Tele2: Stabila marginaler i Sverige

Tele2:s mobilverksamhet i Sverige genererade en nettoomsättning på 2.522 miljoner kronor under det tredje kvartalet (2.434) och en ebitda-marginal på 33 procent (33)..

DI - 19 maj 20 kl. 10:52

Tele2 stänger 18 butiker i Sverige – gör personalneddragningar

Tele2 har beslutat att stänga 18 butiker runt om i Sverige fram till den 30 juni..

Nerikes Allehanda - 19 maj 20 kl. 10:57

BESKEDET: Tele2 stänger 18 butiker – Örebrobutik en av de drabbade

Under tisdagsförmiddagen meddelade teleoperatören Tele2 att de stänger 18 av sina butiker i....

Mobil - 22 maj 20 kl. 09:33

Tele2 stänger 18 av sina butiker – avskedar personal

Operatören Tele2 bommar igen en tredjedel av sina butiker när inköpen sker allt mer online..

DI - 28 okt 11 kl. 10:07

Tele2 ökar antalet butiker i Ryssland

Tele2 planerar att öka antalet butiker under eget varumärke från nuvarande 434 till omkring 1.000 under 2014, i samband med en nyordning för hanteringen av de ryska Tele2-butikerna..

UNT - 20 maj 20 kl. 16:14

Tele2 stänger butik i centrala Uppsala

Den 30 juni stänger Tele2 sin butik i Uppsala Resecentrum. Tele2: "En naturlig utveckling.".

Expressen - 24 apr 17 kl. 08:25

Tele2 först i Sverige med obegränsad surf

Tele2 slår förväntningarna i delårsrapporten som presenteras på måndagen.Teloperatörens rörelseresultat (ebitda) var 1,7 miljarder kronor under årets första kvartal.Tele2:s intäkter i Sverige ökar därför att kunderna köper allt mer data.

UNT - 20 maj 20 kl. 16:14

Tele2 stänger butik i centrala Uppsala

Den 30 juni stänger Tele2 sin butik i Uppsala Resecentrum..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Trump: Det här är mycket bättre än ett ”V”

”Innan ‘kinapesten’ drog in hade vi den starkaste arbetsmarknaden för många olika grupper”, sade han. Vi kommer återgå till att ha den bästa ekonomin i världen. Vi kommer få ett par riktigt bra månader, väldigt bra augusti, väldigt bra juli, kanske spektakulär september och spektakulär oktober och november”, sade han och liknade det vid en patient som mår väldigt bra inför en operation.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Amerikansk sysselsättning steg oväntat i maj

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 2,509 miljoner personer i maj. Arbetslösheten uppgick till 13,3 procent, jämfört med 14,7 procent månaden före. Analytiker räknade med att sysselsättningen skulle ha sjunkit med 8 miljoner personer jämfört med månaden före, och att arbetslösheten skulle uppgå till 19,8 procent, enligt Trading Economics konsensusprognos bland analytiker.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Stor global marknad väntar svenskt miljöteknikbolag

– Under 2019 nådde vi en omsättning om 85 miljoner kronor och närmar oss snabbt ett positivt EBITDA-resultat, säger Mårten Hellberg, vd och medgrundare av OrganoClick.  Året gav även flera nya affärsavtal inom OrganoClicks samtliga segment. Liksom flera nya institutionella ägare som Fjärde AP-Fonden, Handelsbanken Fonder, Länsförsäkringar fonder och finska Aktia Fonder vilka deltog under hösten i en riktad emission om 90 miljoner kronor.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Trading Direkt: Detta driver börsen just nu

Teknisk analys av Tobbe Rosén: OMXS30, S&P500, DAX, EUR/USD, USD/SEK, GBP/SEK, EUR/SEK, Guld, Silver, Koppar, Olja (BRENT), AroCell, Bonava, Cibus, Eolus Vind, Facebook, Impact Coatings, Instalco, IPCO, Kahoot!, Maha Energy, Microsoft, Minesto, NEL, Varta.  .

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

ING: Fortsatt oförutsägbart inför höstens presidentval

Liksom i andra länder har hanteringen av coronaviruset varit en stor faktor för synen på Donald Trump. Men som det mesta under mandatperioden har synen på USA:s respons varit polariserad. Även om presidentens opinionssiffror initialt studsade något var det begränsat.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Hernhag: Fyra stabila aktier för sommarportföljen

Arne Alligator: Kan du tipsa om en fyra-fem aktier som är läge att gå in i och kunna behålla utan oro i portföljen under sommarsemestern?
Marcus: Svårt på så kort sikt, men allt i lagom stabil upptrend och då antar vi att upptrenden fortsätter. Telia och fastighetsbolaget Heba är två trygga bolag där aktierna ser stabila ut.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Börspsykologen: Låt känslorna ta semester när du ser över portföljen

Börspsykologi - bli en bättre investerare: Cristofer Andersson insåg tidigt att lyckade investeringar handlar lika mycket om psykologiska faktorer som siffror och nyckeltal. Nu delar han med sig av sitt framgångsrecept i boken Börspsykologi. Börspsykologi beställer du i Privata Affärers bokhandel.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Flera CFD-bolag med svenska kunder stoppas

Det handlar om bolagen Magnum FX (Cyprus) Ltd, F1Markets Ltd, Hoch Capital Ltd och Rodeler Ltd. De fyra företagen har erbjudit investeringar i CFD-kontrakt (Contracts for Difference). I Sverige har de bland annat marknadsfört sig under varumärken som ETfinance, Investous, Itrader och 24option, skriver den svenska Finansinspektionen i ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Här är fredagens färska analyser

Danske Bank inleder bevakning av Ascelia Pharma och rekommenderar köp av aktien. Riktkursen sätts till 40:00 kronor. Pareto Securities höjer riktkursen för Husqvarna till 81 kronor från 72 kronor.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Nordea: Zyn och återköp väntas lyfta Swedish Match vinst

Nordea pekar på den kraftiga tillväxten inom kategorin nikotinportioner, en kategori där Swedish Match i dag har en 75-procentig andel av USA-marknaden. Under de kommande tio åren väntas den globala nikotinportionskategorin ha ökat till att utgöra 30 procent av den totala snus/nikotinportionsmarknaden. Nikotinportioner enskilt spås generera ett ebit-resultat på 4,4 miljarder kronor 2024, enligt Nordea, lika mycket som Swedish Match-koncernens totala ebit-resultat bara för några år sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.