DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 02:28

DI - 19 maj 20 kl. 10:59

Katarina Lidén ny vd för Föreningen för god sed på värdepappersmarknadenKatarina Lidén, vd för SwedSec Licensiering AB, har utsetts till vd för Föreningen för god sed på värdepappersmarknaden med tillträde den 1. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lidén, Föreningen, SwedSec Licensiering AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katarina, Lidénny vd för , Föreningenför , god, sed, på värdepappersmarknaden
SmålandsPosten - 24 feb 17 kl. 06:00

Ingångskrönika: Katarina Sootalu: Bröllopstanken är god

När vi promenerar förbi lokalerna som tillhör högskolan märker vi att något pågår därinne..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Katarina hjälper både ensamkommande flyktingbarn – och deras gode män#ELDSJÄLARBli god man

ELDSJÄLAR. Omkring 8 000 barn och unga. Så många väntas, enligt Migrationsverkets prognos, komma som ensamkommande till Sverige för att söka asyl under 2015.

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 13 kl. 11:16

Katarina Dalayman: Världssopran utan tävlingsinstinkt

Flygrädd och utan tävlingsinstinkt. Trots det har Katarina Dalayman i stenhård konkurrens blivit en av Sveriges största operastjärnor med hela världen som scen.
Det finns några paradoxer i Katarina Dalaymans väg till världsscenerna: Hon saknar tävlingsinstinkt, hatar att bli fotograferad, och är fruktansvärt flygrädd.

YA - 05 maj 20 kl. 09:18

Till minne: Katarina Elfström

Svenskt lantbruk har förlorat en duktig agronom och vi en kär vän och kollega. Katarina Elfström, Norrhaga gård, Bromma, Ystad, har gått bort, 56 år gammal. Katarina växte upp i Landskrona.

Supermiljöbloggen - 28 mar 16 kl. 09:16

Katarina Luhr (MP): Stockholm ska vara en klimatsmart och ekologiskt hållbar stad

Stockholms nya miljöprogram kommer utgå ifrån att miljöarbetet behöver systematiseras och genomsyra alla stadens verksamheter för att få så stor effekt som möjligt - det är första gången som miljöprogrammet fullt ut integreras i stadens budget och blir en naturlig del i stadens budgetarbete, skriver Katarina Luhr (MP) bland annat i en debattartikel på Supermiljöbloggen idag.  Stockholm har sedan valet 2014 kraftigt höjt ambitionerna på miljö- och klimatområdet. Vi har numera som mål att Stockholm ska vara fossilbränslefritt till år 2040 och vi har skärpt målet om utsläppsminskningar till högst 2,3 ton per invånare till 2020.

Nyheter 24 - 28 jun 16 kl. 10:41

Svenska Katarina tar nätet med storm – nästan 10 miljoner har sett hennes träningsvideo

Katarina Konow flyttade till USA 2012 för att satsa på ett jobb som personlig tränare, och har blivit modell på köpet. – Jag sa till mamma att "jag flyttar till USA nu och kommer inte tillbaka", berättar hon för Nyheter24.
[readmore:847816,]Hon började publicera träningsvideos på sitt Instagram-konto, och sistone har de verkligen vuxit i populäritet.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fred, rörlighet och god miljö i Europa

Låt oss fira Europadagen. Låt oss tillsammans kämpa för att freden, rörligheten och den goda miljön blir ledstjärnor för vår kontinent under de kommande 100 åren, skriver Per-Inge Lidén..

NT - 26 apr 18 kl. 21:38

De fick årets Lidénmedaljer

Föreningen Gamla Norrköping delade ut medaljer och stipendier på sitt årsmöte på torsdagskvällen..

Expressen - 22 jan 17 kl. 15:57

God man krävde sexbilder av kvinna

Den äldre mannen var sedan länge en respekterad politiker i Dalsland och även god man åt ett flertal personer. En av dessa, en ung kvinna, ska ha blivit tvingad att skicka sexbilder till mannen för att kunna ta del av sina egna pengar.–  Han missbrukade sin makt och vi anser att brottet är grovt, säger åklagare Katarina Olsson, till SVT Nyheter.

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 15 kl. 13:41

Teaterföreningen har haft årsmöte

Under Båstads Riksteaterförenings årsmöte konstaterades att det gångna teateråret varit bra med flera höjdpunkter i repertoaren. Allt från stor dramatik i "Kung Domalde" och Malmö Operas "Romeo och Julia" till lättsam underhållning i form av "Sju sorters berättelser till kaffet". Flera familjeföreställningar har getts under året.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Revisorer sågar regeringens tuffa krav för omställningsstöd

Regeringens krav på revision och revisorsyttrande när bolag ansöker om omställningsstöd är alldeles för tidskrävande och kostsamt, enligt….

DI - 4 timmar sedan

Space X och Nasa skjuter på rymduppskjutningen

Uppskjutningen av en Falcon-raket från företaget Space X med två amerikanska astronauter ombord stoppades i sista stund, på grund av vädret….

DI - 4 timmar sedan

Högre resultat än väntat från HP

HP redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:51 dollar för det andra kvartalet 2020 (0:53)..

DI - 4 timmar sedan

Stark avslutning Wall Street som stängde på dagshögsta

Efter en svängig öppning rörde sig USA-börserna stadigt uppåt och stängde på dagshögsta..

DI - 4 timmar sedan

Italien är faktiskt också nettobetalare till EU

Det ligger inte i någon medlemsstats intresse att försvaga det europeiska projektet och utlösa en ny systemkris som i sin tur skulle kunna….

DI - 4 timmar sedan

Mitt i krisen öppnar Mälardalens nya superhamn

Klockan tjugo i tolv, natten till onsdagen, ankom det allra första containerfartyget till den nya hamnen i Nynäshamn.  ”Norvik kommer att….

DI - 4 timmar sedan

24sevenoffice emission genomförd – tillförs 110 miljoner

Affärssystemsbolaget 24sevenoffice, listat på Spotlight, har under onsdagskvällen genomfört en riktad emission om 5 miljoner aktier..

DI - 5 timmar sedan

Prisfest för elkunderna – kraftjätten spår rekordrea

Maj bjöd de lägsta elpriserna på 20 år och en kraftig vårflod väntas nu utlösa en rekordrea för Sveriges miljontals elkonsumenter i sommar..

DI - 5 timmar sedan

Bill Ackmans Pershing Square har sålt allt i Berkshire Hathaway

Hedgefondprofilen Bill Ackmans Pershing Square har sålt hela sitt innehav i Warren Buffetts investeringsbolag Berkshire Hathaway..

DI - 5 timmar sedan

Onlinebutiken vinnare när fysiska handeln tappar: ”Fantastisk utveckling”

Ur kris föds möjligheter. Det var ett genomgående budskap när Di Gasell arrangerade en tredje digital träff under onsdagen, för att stötta….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.