Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 06 June, 22:33

Dagens Media - 19 maj 20 kl. 10:13

Uppgift: Nacka-Värmdö-Posten till saluMitt i-tidningarna närmar sig Nacka-Värmdö-Posten för samarbete eller köp. ”Det kommer att krävas samarbeten framåt”, säger Martin Alsander, styrelseordförande i Mitt i..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
värmdö-posten, Nacka-Värmdö-Posten, Martin Alsander, Mitt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgift, Nacka-Värmdö-Postentill , salu
NSD - 30 okt 12 kl. 15:49

Politiker i Värmdö mordhotade

Flera politiker i utbildningsstyrelsen i Värmdö kommun har hotats på olika sätt. Bakgrunden är en ny skolorganisation som väckt ilska, skriver Nacka Värmdöposten..

SvD - 03 aug 16 kl. 18:17

Värmdö slipper lämna ut 17 000 handlingar

Värmdö kommun behöver inte lämna ut omkring 17 000 allmänna handlingar till en privatperson. Mannen, som velat få ut samtliga handlingar som inkommit sedan 2015, drar nu tillbaka sin begäran att få ta del av dem på plats i kommunhuset, skriver Nacka Värmdö-Posten..

DN - 01 okt 18 kl. 17:10

Ny typ av hackarattack stör Värmdös bredbandstrafik

Värmdövik har drabbats av störningar i bredbandstrafiken på senare tid. Anledningen har visat sig vara hackspettar som hackar sig in i ledningarna. När det surrar i ledningarna tror de att det finns mask innanför plasten, uppger Nacka Värmdö Posten..

DN - 30 nov 18 kl. 11:50

Kent Ekeroth kan göra comeback i Värmdö

Kent Ekeroth (SD), petades i våras från SD:s riksdagslista. Nu kan han göra comeback – i SD:s styrelse i Värmdö, skriver Nacka Värmdö Posten..

DN - 18 jun 19 kl. 14:28

Planer på djursjukhus på Värmdö stoppas

En stiftelse som vill starta ett viltsjukhus på Värmdö har stött på patrull. Politikerna vill inte ge projektet strandskyddsdispens, skriver Nacka Värmdöposten..

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 17:02

Nazistbanderoller togs ned i Nacka


Polisen tog ned två banderoller med nazistiskt budskap i Nacka och Tyresö utanför Stockholm på torsdagskvällen, uppger lokala medier. Banderollerna innehöll bland annat hakkors samt namnet på chefredaktören till en av Sveriges största tidningar följt av en teckning av en hängd gubbe, skriver Nacka-Värmdöposten på nätet.Polisen har inlett en förundersökning om hets mot folkgrupp, och eventuellt olaga hot.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 14 kl. 17:04

Nazistbanderoller togs ned i Nacka

Polisen tog ned två banderoller med nazistiskt budskap i Nacka och Tyresö utanför Stockholm på torsdagskvällen, uppger lokala medier. Banderollerna innehöll bland annat hakkors samt namnet på chefredaktören till en av Sveriges största tidningar följt av en teckning av en hängd gubbe, skriver Nacka-Värmdöposten på nätet. Polisen har inlett en förundersökning om hets mot folkgrupp, och eventuellt olaga hot..

NT - 10 jan 14 kl. 17:02

Nazistbanderoller togs ned i Nacka

Polisen tog ned två banderoller med nazistiskt budskap i Nacka och Tyresö utanför Stockholm på torsdagskvällen, uppger lokala medier. Banderollerna innehöll bland annat hakkors samt namnet på chefredaktören till en av Sveriges största tidningar följt av en teckning av en hängd gubbe, skriver Nacka-Värmdöposten på nätet..

BT - 10 jan 14 kl. 17:03

Nazistbanderoller togs ned i Nacka

Polisen tog ned två banderoller med nazistiskt budskap i Nacka och Tyresö utanför Stockholm på torsdagskvällen, uppger lokala medier. Banderollerna innehöll bland annat hakkors samt namnet på chefredaktören till en av Sveriges största tidningar följt av en teckning av en hängd gubbe, skriver Nacka-Värmdöposten på nätet. Polisen har inlett en förundersökning om hets mot folkgrupp, och eventuellt olaga hot.

DN - 17 nov 17 kl. 16:55

Två bussar i kollision i Nacka

Strax innan 16-tiden på fredagseftermiddagen kolliderade två bussar i Nacka, rapporterar Nacka-Värmdö Posten..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 16:45

Sydsvenskans ledarskribent omplaceras efter kritiserad tweet

Sydsvenskans ledarskribent Mats Skogkärs kritiserade agerande på Twitter gör att han nu omplaceras..

Dagens Media - Igår: 16:01

Veckans viktigaste branschnyheter

Expressens USA-korrespondent skjuten av polis, streamingjättar tar ställning i #blacklivesmatter och coronaviruset tvingar Expedition Robinson till Sverige. Här samlar vi veckans viktigaste artiklar..

Dagens Media - Igår: 14:51

Omni Ekonomi blir premiumtjänst: ”Vi vidgar vår affärsmodell mot användarintäkter”

Inom kort börjar Omni Ekonomi återpublicera fördjupande ekonomiinnehåll från flera stora affärsmedier. Samtidigt görs tjänsten om till en betalprodukt. Chefredaktören Markus Gustafsson räknar med omgörningen ska leda till betydande intäkter..

Dagens Media - Igår: 13:36

Discovery vill få Allsvenskan billigare

Värdet på de allsvenska matcherna har gått ned i och med att de kommer att spelas utan publik, rapporterar Dagens Nyheter. Mot den bakgrunden förhandlar tv-bolaget Discovery nu med Svensk elitfotboll om priset..

Dagens Media - Igår: 11:43

Cilla Benkö: Journalistattackerna i USA visar att ord kan vara livsfarliga

Samtidigt som demonstrationerna mot polisvåld och rasism sveper över USA kommer oroväckande rapporter om att journalister utsätts för våldsamma angrepp från både polis och demonstranter. Grogrund är en upphettad retorik där medier gång på gång pekas ut som fiender..

Dagens Media - Igår: 11:17

Branschen skriver till kulturministern om stöd

Ge de 500 miljonerna i mediestöd direkt till journalistiken. Det kräver de stora medieföretagen i en skrivelse till kulturministern. Däremot säger de nej till stöd för annonsbortfall..

Dagens Media - Igår: 10:41

De blir nya chefredaktörer för Mittmedias Hälsingetitlar

Söderhamns-Kuriren och Ljusnan får nya chefredaktörer i Mattias Guander och Tomas Froms. De två tillträder snarast möjligt..

Dagens Media - Igår: 09:24

Isabella Löwengrips mamma anmäler Sveriges Radio

Isabella Löwengrips mamma anmäler SR till Granskningsnämnden efter Söndagsintervjun i P1..

Dagens Media - Igår: 08:32

Facebook inför märkning för statskontrollerade medier

Nu rullas en särskild märkning ut på Facebook, som tydliggör om innehållet kommer från en publicist som är statskontrollerad..

Dagens Media - Igår: 07:39

Sveriges Annonsörer: ”Vi jobbar med effektfrågan på ett felaktigt sätt i dag”

Effektfrågan är den viktigaste och mest utmanande frågan för Sveriges Annonsörers medlemmar, enligt vd:n Hanna Riberdahl: ”Det kommer att krävas att vi jobbar på bred front”. Därför lanseras nu ”Effektinitiativet”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.