DI > Ekonomi

Thursday, 04 June, 10:56

DI - 19 maj 20 kl. 09:22

Prebona erhåller Bluesign miljöcertifieringSimrishamn – Prebona AB (publ) meddelar idag att bolaget erhållit miljöcertifieringen Bluesign avseende produkten Prebona OdorControl och. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bluesign, AB, Prebona OdorControl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prebona, erhåller, Bluesign, miljöcertifiering
DI - 01 aug 19 kl. 09:07

Prebona OdorControl erhåller OEKO TEX miljöcertifiering

Simrishamn – Prebona AB (publ) meddelar idag att Bolaget erhållit en miljöcertifiering hos OEKO TEX avseende Prebona OdorControl.  Miljöcertifieringen OEKO TEX är en världsledande certifiering av produkter inom textilindustrin som hjälper konsumenter att göra miljömedvetna val när de köper kläder samt för att möta textilbranschens ökade miljökrav på produkter och material..

Nyan - 26 okt 16 kl. 09:19

Pub och kafé fick Green Key

Åland är numera den första regionen i Norden som kan erbjuda möjligheten att äta på Green Key-certifierad restaurang och fika på Green Key-certifierat kafé. Den 15 oktober beviljades Pub Stallhagen, Anderssons Gårdsbageri och Silverskärs restaurang Green Key-certifiering. Green Key är en miljöcertifiering för turism- och fritidssektorn och det finns 2 500 certifierade verksamheter i 53 länder.

BT - 04 nov 14 kl. 13:07

20-årig skola firades med fika

Hestra Midgårdsskolan firade 20 med saft och tårta. Varken regnet eller nobben från kungen förstörde feststämningen. Närmare 400 elever hade inget emot att byta ut ordinarie verksamhet mot kalas på tisdagsförmiddagen.

Kristianstadsbladet - 11 jun 14 kl. 07:41

Ambulanssjukvården i Region Skåne i fritt fall

Foto: Tom Wall
Ambulanspersonalen håller på att ge upp. Personal saknas till 43 arbetspass hos Falck i sommar. Det innebär att ambulanserna får stå stilla.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Alzecure meddelar positiva data – aktien stiger

Alzecure Pharma har fått positiva resultat från den första kliniska studien med ACD856, med fokus på att utröna dess halveringstid i….

DI - 15 minuter sedan

Voi inleder samarbete med BMW:s bildelningstjänst

Svenska el-scooter-bolaget Voi inleder ett samarbete med bildelningstjänsten Free Now, som är en del av BMW och Daimlers samriskföretag som….

DI - 30 minuter sedan

Adidas försäljning i Kina återhämtar sig snabbare än förutspått

Den tyska sportutrustningstillverkaren Adidas meddelade på torsdagen att försäljningen i Kina har återhämtat sig snabbare än vad bolaget….

DI - 30 minuter sedan

Roche får akutgodkännande av FDA för coronatest

Schweiziska läkemedelsjätten Roche har fått ett akutgodkännande av amerikanska läkemedelsmyndigheten, FDA, för sitt covid-19 diagnostest….

DI - 45 minuter sedan

Lyxkonglomeratet LVMH: Vi kommer inte köpa Tiffany's på börsen

LVMH har inga planer på att köpa upp juvelerarfirman Tiffany's via marknaden, vilket vore ett sätt att komma billigare undan från höstens….

DI - 45 minuter sedan

Vätgasbolag börsrusar efter amerikansk order

Vätgasbolaget Nel rusar på en fallande Oslobörs på torsdagsmorgonen, sedan det igår kväll meddelats att Nikola Motors, tillverkare av….

DI - 45 minuter sedan

Biljana Pehrsson har köpt aktier i Swedbank för 0,4 miljoner

Biljana Pehrsson, som den 28 maj valdes in i Swedbanks styrelse, har på torsdagen köpt 3.000 aktier i bolaget till kursen 127 kronor..

DI - 1 timme sedan

Lista: Branscherna där cirkulär ekonomi förändrar allt

Från avloppsvatten till nylonstrumpbyxor. Återvinning och kretsloppstänk har blivit centrala delar i många bolags dagliga verksamhet..

DI - 1 timme sedan

”Historiskt hög substansrabatt” bakom SEB:s köpstämpel på fastighetsbolaget

Fabeges svaga kursutveckling har gett en historiskt hög substansrabatt i fastighetsbolaget som nu har goda möjligheter att fånga uppkomna….

DI - 45 minuter sedan

Tyska maskinorder sjönk med 31 procent i april

Orderingången i Tyskland på maskiner och anläggningar sjönk 31 procent i april, jämfört med motsvarande månad ett år tidigare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.