DI > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 14:24

DI - 19 maj 20 kl. 08:48

Moderna vill göra emission för att finansiera coronavaccinDet amerikanska bioteknikbolaget Moderna, som på måndagen meddelade positiva initiala resultat från bolagets första studie på människor med. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Moderna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Modernavill , göra, emissionför att , finansiera, coronavaccin
Skånskan - 05 nov 14 kl. 08:49

Moderna vill betala mindre för Malmö


Moderna museet tycker att Region Skåne och Malmö stad ska gå in med mer pengar för att finansiera Modernas filial i Malmö..

VA - 28 mar 11 kl. 07:00

Upp till bevis för Odd Molly

28 mars Förstora Gillar catwalken. Odd Mollys radarpar Karin Jimfelt-Ghatan och Per Holknekt har börjat sälja av aktier. Foto: Patrik Jonsson/Scanpix   ?

Sydsvenskan - 29 jul 11 kl. 06:30

Norges sak är vår Frihetskamp utan fotfäste

Eva Borgström (red). Charlie by Kabusa. Homofobi och islamofobi är problem som förtjänar att tas på lika stort allvar i samtidsdebatten.

Sydsvenskan - 15 sep 11 kl. 06:30

Blodsugande festivalgäster

Idag startar Fantastisk filmfestival i Lund, med ett program fyllt av skräck, fantasy och science fiction. Sydsvenskan har träffat regissören Dennis Gansel, vars vampyrfilm "We Are the Night" tävlar om priset Méliès d"argent under festivalen.
?

Barometern - 12 sep 13 kl. 07:18

Psykiatrin får lokaler för miljard

Landstinget planerar nu för en ny miljardsatsning på nya lokaler. Efter projekten för länets sjukhus och hälsocentraler är det psykiatrins tur. Dagens slitna lokaler ska bort.

HBL - 24 okt 13 kl. 05:32

Grankulla bygger nytt för att slippa bullriga dagis

Grankulla satsar på barn och åldringar under den kommande treårsperioden. Villa Breda ska byggas ut och bli ett campus för äldre. Byggstarten för ett nytt finskt centraldagis, Sansåkers daghem, sker inom de närmaste dagarna.

VA - 11 feb 11 kl. 13:38

Business på andras hobbies

11 februari Förstora FOTO: PETER JÖNSSON Per & Jan Broman, Grundare, Fotografiska museet, Stockholm. Brödernas fotosatsning har blivit en succe och slår till och med Moderna museet när det gäller antal besökare. Från fotomässa till museum ?

Västerbottens Folkblad - 04 nov 14 kl. 09:52

Stockholms vinst går till Malmö

Moderna museet tycker att Region Skåne och Malmö stad ska gå in med mer pengar för att finansiera Modernas filial i Malmö. Enligt Modernas beräkningar finns i dag ett underskott på 2,5 miljoner kronor, uppger Sveriges Radios ”Kulturnytt”. Det nuvarande avtalet för Moderna museet i Malmö går ut under 2016 och ska förhandlas om.

Supermiljöbloggen - 24 mar 17 kl. 13:12

Regeringen föreslår bonus för koldioxidsnåla fordon – och höjer skatten för andra fordon

Regeringen och Vänsterpartiet presenterade idag ett så kallat bonus-malus system Förslaget går ut på att: Den som köper en personbil, lätt lastbil eller buss som släpper ut 0-60 gram koldioxid per kilometer ges en bonus. Bonusen är större ju mindre fordonet släpper ut. För fordon som släpper ut 0 gram koldioxid ges en bonus på 45 000 kronor och för fordon som släpper ut 60 gram koldioxid ges en bonus på 7500 kronor.

Politologerna - 12 sep 17 kl. 09:06

När och varför blev Sverige ett jämlikt land?

Det här är ett gästinlägg av Erik Bengtsson, forskare vid Ekonomisk-historiska institutionen vid Lunds universitet. *** På 1900-talet utmärkte Sverige sig som världens antagligen mest jämlika ekonomi. Marquis Childs hyllade på 1930-talet Per Albins Sverige som en ”tredje väg” mellan USA-kapitalism och Sovjet-socialism, och han har inte varit ensam: Paul Krugman har pekat på Sverige 1980 var världens bästa samhälle, och likt en rad andra betraktare beundrat graden av social och ekonomisk jämlikhet förenat med välstånd i mitten av 1900-talet.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

H&M har återöppnat cirka 500 butiker senaste veckan

H&M-gruppen har i dagsläget cirka 1.500 tillfälligt stängda butiker globalt på grund av coronapandemin av koncernens totalt cirka 5.000….

DI - 5 minuter sedan

New York-börsen öppnar handlargolv efter två månaders stängning

New York-börsen öppnar i dag tisdag delvis sitt klassiska handlargolv med en ny uppsättning säkerhets- och lagkrav..

DI - 5 minuter sedan

Uppgifter: HSBC på väg att presentera nya drastiska åtgärder

HSBC:s ledning har omprövat vissa beslut i det stora omstruktureringsprogram som just nu sveper genom banken och kommer i sinom tid att….

DI - 4 minuter sedan

ECB kan komma att runda Bundesbank i QE-program

ECB förbereder sig för att kunna fortsätta med tillgångsköpen även om den tyska centralbanken, Bundesbank, tvingas sluta köpa värdepapper….

DI - 10 minuter sedan

Ryanair överklagar tyskt stöd till Lufthansa

Det irländska lågprisbolaget Ryanair kommer att överklaga det stödavtal på 9 miljarder euro som den tyska regeringen slutit med Lufthansa….

DI - 15 minuter sedan

Stockholm bäst på miljöfordon

Stockholm är vinnare i årets Miljöfordonsdiagnos som visar att kommuner och regioner går före i omställningen från fossildrivna transporter….

DI - 15 minuter sedan

XXL drar tillbaka tillfälliga permitteringar – coronasituation normaliserad

Den norska sportkedjan XXL drar tillbaka de tillfälliga permitteringar som meddelades i mars då coronapandemin slog hårdast mot bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Didner & Gerge minskar till 4,98 procent i Hexpol

Fonden Didner och Gerge har minskat sitt innehav i polymertillverkaren Hexpol till 4,98 procent av kapitalet..

DI - 30 minuter sedan

Lundin Gold tar in nytt kapital genom emission

Lundin Gold tar in 50 miljoner kanadensiska dollar genom en emission som tecknas av familjen Lundin och bolagets största ägare Newcrest..

DI - 30 minuter sedan

14.00: Följ presskonferensen med Anders Tegnell

Myndigheterna ger en uppdatering av coronaläget i Sverige. Medverkar gör bland annat statsepidemiolog Anders Tegnell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.