Dagens Media > Ekonomi

Friday, 29 May, 15:54

Dagens Media - 19 maj 20 kl. 07:32

Google: ”Digitaliseringen har fått en jätteskjuts”POSTCORONA DEL 4. Googles Sverigechef Anna Wikland imponeras över den kreativitet och innovation som kriser som denna väcker – och de initiativ vi nu ser tror hon att vi kommer att ha glädje av framöver..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
POSTCORONA DEL, Sverigechef Anna Wikland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Google, Digitaliseringenhar , fåtten , jätteskjuts

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 3 timmar sedan

UPPDATERAD. Tv-husen om fotbollstarten: ”Situationen vi befunnit oss i liknar ingenting”

UPPDATERAD. Discovery pustar ut efter beskedet om att Allsvenskan startar i juni, och Nent gläds åt att Premier League sätter igång: ”Situationen vi befunnit oss i liknar ingenting”, säger Nent Groups Nicholas Smith..

Dagens Media - 30 minuter sedan

Sonja Björk Ebert hoppar av Swedish content agencies

Sonja Björk Ebert norpas av Birdh. Därmed lämnar hon rollen som vd på Swedish Content Agencies..

Dagens Media - 1 timme sedan

Veckans viktigaste branschnyheter

Contentbyråerna varslar, Allsvenskan drar igång och kulturministern lägger ett förslag som gläder branschen. Dagens Media samlar de viktigaste nyheter från veckan som gått..

Dagens Media - 1 timme sedan

Hemmasommar 2020: Här är branscherna som bör växla upp marknadsföringen

Att Corona kommer att göra sommaren annorlunda står klart. Men från ett affärsperspektiv uppstår nya möjligheter för flera segment. Vilka bör investera lite extra i att marknadsföra sig mot hemmastannande svenskar?

Dagens Media - 2 timmar sedan

Branschen gläds åt kulturministerns förslag: ”En milstolpe”

Regeringens förslag om att att public service framöver ska prövas av Medieombudsmannen, när det gäller respekt för enskildas privatliv, välkomnas av branschen: ”Det kommer underlätta för alla som anser sig illa behandlade av medierna”, säger Ola Sigvardsson..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Discovery om Allsvenskan ”Vi är jätteglada”

Discovery pustar ut efter glädjebeskedet om att Allsvenskan startar i juni. Nu återupptas diskussionerna med kommersiella partners, berättar kommunikationsdirektören Jessica Linnman. Även Nent har fått ett positivt besked: Premier League startar om några veckor..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Rickard Olsson till Rix FM: ”Jag är ju en radiot”

I sommar tar tv- och radio-veteranen Rickard Olsson över som programledare för Rix FM:s eftermiddagssändningar: ”Längtar så jag har växtvärk”, säger han..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Group M växlar upp inom AI

Efter att på senare tid ha noterat ett accelererande behov, har Group M tillsatt ett särskilt tvärfunktionellt AI-team på sju personer..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Trumps twitterhämnd – vill göra det möjligt att åtala techbolagen

Efter Twitterbråket: Den amerikanska presidenten försöker ändra lagen som skyddar techbolagen från ansvar för innehåll som sprids på plattformarna..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Kulturministern: ”Låt Medieombudsmannen granska alla publiceringar”

Regeringen föreslår att public service helt ska uppgå i mediernas självreglerande etiska system när det gäller respekt för enskildas privatliv: ”Tumregeln blir enkel: vill du få prövat om media kränkt din personliga integritet – hör av dig till Medieombudsmannen”, skriver Amanda Lind..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.