DI > Ekonomi

Monday, 25 May, 06:50

DI - 19 maj 20 kl. 06:00

Bopriserna fortsätter ner – ”nu handlar allt om längden på krisen”Priserna på bostadsmarknaden fortsätter neråt, om än i långsam takt. Störst fall syns på bostadsrätterna i Stockholm. ”Det är inte så. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boprisernafortsätter , nernu , handlarallt om , längden, krisen
YLE - 22 apr 16 kl. 05:53

Österbottningarna handlar minst alkohol

Alkoholkonsumtionen i Finland har gått neråt sen toppåret 2007. I de tre österbottniska landskapen och på Åland handlas det minst. Färsk statistik från Institutet för hälsa och välfärd (THL) visar att alkoholkonsumtionen minskade under 2015.

Skånskan - 09 maj 16 kl. 06:00

Dyrt i längden när Eslöv sparar på de svaga eleverna

Eslöv ESLÖV
IM-programmet är något av sista chansen för de elever som inte klarat grundskolan.
Men av de 40-45 IM-elever som började på Bergagymnasiet i höstas kommer det troligen bara att vara 5-6 som når målet – att komma in på ett nationellt program.
Trots det har Eslövs kommun skurit ner på resurserna.

Kristianstadsbladet - 28 nov 12 kl. 09:17

Mängden sopor ska minskas

Foto: Tommy Svensson
Mängden avfall från Kristianstadsborna ska minska. Fler återvinningsstationer, grindhämtning av sopor, kompostkvarnar för storkök och fler inlämningsställen för farligt avfall är satsningar som ryms i den nya avfallsplanen.
Totalt slängs 51 000 ton hushållsavfall i Kristianstads kommun, 635 kilo per invånare.

Supermiljöbloggen - 30 sep 18 kl. 10:48

Dessa fem tekniker har störst potential att ta ner koldioxid

Världen behöver ta ner hundratals gigaton koldioxid, enligt ny rapport som vetenskapsakademin Royal Society tagit fram på uppdrag av den brittiska regeringen. SMB går igenom de tekniker med störst potential. Tekniker för att ta ner koldioxid (negativa utsläpp) är viktiga för att nå klimatmålen.

YLE - 29 okt 13 kl. 17:06

Styrelsen föreslår: Lägg ner hjärtkirurgin

Styrelsen för Vasa sjukvårdsdistrikt har röstat för att lägga ner hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus. Rösterna föll nio för och två emot. Monica Sirén-Aura från Korsholm och och Greger Forsblom från Pedersöre, båda SFP:are, röstade för att hjärtkirurgin ska bevaras.

YLE - 16 jan 17 kl. 15:19

Plåtpoliser lugnade ner Ring I

De tätt placerade automatiska trafikövervakningskamerorna på Ring I har varit effektiva: det har skett en klar förändring i mängden fortkörningar. - Med de trafikmängder som rör sig på Ring I är betydelsen av hastighetsminskningen stor, säger Harri Peltola, ledande forskare på Teknologiska forskningscentralen VTT. Tidigare registrerades ordentligt med fortkörningar till exempel vid Baggböle, upp till 11 000 per dag.

YLE - 13 aug 17 kl. 07:00

Rödmärkta varor och välgörenhet minskar mängden svinn i finländska matbutiker

De två stora dagligvarukedjorna i Finland, S-gruppen och Kesko, har ett årligt livsmedelssvinn på tiotusentals ton och kedjorna har tagit till olika åtgärder för att minska svinnet. Men jämfört med de två stora kedjorna sticker den lilla ekokedjan Ruohonjuuri ut med sitt nollsvinn. Mängden svinn i den finländska livsmedelskedjan uppgår årligen till cirka 400 000-500 000 ton, enligt Naturresursinstitutet Luke.

YLE - 14 sep 17 kl. 06:41

Allt fler i Esbo och Helsingfors utsätts för trafikbuller - kan orsaka skador i längden

Kring en fjärdedel av invånarna i Helsingfors utsätts för väg- och gatutrafikbuller. Ungefär en femtedel av alla Esbobor är bosatta i en bullerzon. Trafikbuller är farligt eftersom det i längden kan orsaka hörselproblem och stress.

Kristianstadsbladet - 20 sep 18 kl. 19:03

Danske Bank: Bopriserna ska falla 5-10 procent

Lägenhetsinnehavare som går i säljtankar får stålsätta sig inför att priserna kan vara på väg att sjunka 5-10 procent under hösten. Det spår Danske Bank utifrån flera olika faktorer, bland annat mängden nyproducerade lägenheter på marknaden och prisjusteringar.(TT).

BT - 20 sep 18 kl. 19:03

Danske Bank: Bopriserna ska falla 5-10 procent

Lägenhetsinnehavare som går i säljtankar får stålsätta sig inför att priserna kan vara på väg att sjunka 5-10 procent under hösten. Det spår Danske Bank utifrån flera olika faktorer, bland annat mängden nyproducerade lägenheter på marknaden och prisjusteringar.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

SHB om fastigheter: ”Går inte att utesluta ett utpräglat krisscenario”

Fastighetsmarknaden saknar immunitet och finansieringsmöjligheterna för fastighetsbolagen är helt centrala när osäkerheten om framtiden är….

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Hongkongbörsen ned efter fortsatta protester

Asiatiska börser inledde den nya veckan blandat då investerare vägde tecken på att fler länder öppnar upp mot ökade spänningar mellan USA….

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Yenen stärks på nyhet om sänkt nödläge

Asiatiska börser öppnade blandat på måndagen då investerare vägde fler tecken på att ekonomier runt om i världen öppnar upp mot ökade….

DI - 30 minuter sedan

Tänk själv – vems ärenden går du?

”Man kan nästan inte träffa gamla kompisar utan att någon börjar fakturera”, konstaterade Fredrik Reinfeldt när vi jobbade ihop. .

DI - 30 minuter sedan

USA: Ekonomin återhämtar sig – men arbetslösheten förblir hög

Amerikanska företag öppnar åter och kreditkortsdata visar att konsumenterna börjar öka sin konsumtion..

DI - 45 minuter sedan

Köprådet höll ända fram till coronakrisen

Rådet att köpa nischbanken TF Bank var rätt fram till februari. Sedan kom covid-19 och risk för ökade kreditförluster..

DI - 1 timme sedan

Japan förbereder nytt stödpaket

Japan överväger ett nytt gigantiskt stimulanspaket för att få den inhemska ekonomin på rätt köl efter coronapandemin..

DI - 1 timme sedan

Blandat på Asiens börser

Tokyobörsen inledde veckan positivt, under morgontimmarna steg indexen med 1,3 respektive 1,1 procent för Nikkei 225 och det bredare Topix..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndag 25 maj

De amerikanska börserna håller stängt i dag med anledning av Memorial Day..

DI - 9 timmar sedan

Ilska mot Nasdaq: Så skär robothandeln in på privatspararnas bekostnad

Kritiken mot Nasdaq för att Stockholmsbörsen skräddarsyr lösningar för robothandlare på bekostnad av svenska småsparare och daytraders….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.