DI > Ekonomi

Monday, 01 June, 15:53

DI - 18 maj 20 kl. 22:19

Telia och Discoverys uppgörelse: C More tvingas dela exklusiva rättigheterTidigare under måndagen meddelade Telia att EU godkänt bolagets licensiering av internet-tv till Discovery..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Discoverys, More, Telia, EU, Discovery

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teliaoch , Discoverys, uppgörelseC , More, tvingas, dela, exklusiva, rättigheter
Sydsvenskan - 03 maj 16 kl. 00:54

Svenska mediechefer: Telias uppgörelse med Facebook ett slag mot svenska medieföretag

Idag, på världsdagen för pressfrihet uppmanar vi, företrädare för Sveriges ledande medieföretag, regering och riksdag att agera för att säkra ett öppet internet, lika för alla. Detta mot bakgrund av det samarbete som statligt ägda Telia inlett med den globala mediejätten Facebook och som i förlängningen riskerar svenska mediebolags möjligheter att nå ut till vår publik, allmänheten. Statliga Telia har inlett ett intimt samarbete med globala mediejätten Facebook.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 17 kl. 15:58

USA-uppgörelse kostar Telia åtta miljarder

Telia har nått en uppgörelse med myndigheter i USA och Nederländerna, som utrett korruptionsbrott i Uzbekistan. Den kostar teleoperatören cirka åtta miljarder kronor, erfar TT. Drygt hälften utgörs av böter.

DI - 24 feb 16 kl. 19:14

Telias vd: En unik uppgörelse

Den ryska operatören Vimpelcoms rekordförlikning om mutor i Uzbekistan eldar på spekulationerna om en liknande uppgörelse är på gång för Telia Sonera. ”Den uppgörelsen är specifik och unik för Vimpelcom”, säger vd:n Johan Dennelind, som hävdar att Telia Sonera fått mycket beröm för sitt åtgärdsprogram..

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 18:20

USA-uppgörelse kostar Telia åtta miljarder

Telia har nått en uppgörelse med myndigheter i USA och Nederländerna, som utrett korruptionsbrott i Uzbekistan. Den kostar teleoperatören cirka åtta miljarder kronor, erfar TT. Drygt hälften utgörs av böter..

DI - 21 sep 17 kl. 19:06

USA-uppgörelse kostar Telia åtta miljarder

Telia har nått en uppgörelse med myndigheter i USA och Nederländerna, som utrett korruptionsbrott i Uzbekistan. Den kostar teleoperatören cirka åtta miljarder kronor, erfar TT. Drygt hälften utgörs av böter..

BT - 08 nov 13 kl. 13:59

Israel: "Väldigt dålig uppgörelse"

Israel avvisar fullständigt alla uppgörelser kring Irans kärnprogram. - En väldigt dålig uppgörelse, säger premiärminister Bejamin Netanyahu inför ett internationellt toppmöte i Genève.USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève i dag för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet.

BT - 16 okt 13 kl. 18:00

Uppgörelse presenteras snart

Ett i senaten färdigförhandlat förslag till budgetuppgörelse väntas presenteras när senaten nu återsamlas i Washington En stor mängd källor med insyn i förhandlingarna uppger också att representanthuset är redo att rösta om förslaget, före behandling i senaten. Det skulle röja en rad komplicerade procedurer ur vägen.Antas förslaget i representanthuset behövs därefter enbart en procedur i senaten, där minst 60 ledamöter säger ja, innan senaten slutligt kan anta uppgörelsen, enligt sajten Politico.

BT - 08 nov 13 kl. 16:08

Iran-uppgörelse dröjer

USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet. Men ingen uppgörelse har ännu nåtts, poängterar Kerry.Kerry grusade förhoppningarna något om en snar lösning på frågan om Irans kärnenergiprogram, när han anlände till Genève för överläggningar med sin iranske kollega Javad Zarif.

Trelleborgs Allehanda - 30 dec 12 kl. 19:38

Ännu ingen uppgörelse i USA

Ledarna i senaten har ännu ingen uppgörelse för att undvika budgetstupet, trots att tiden håller på att rinna ut. Det är osäkert om de kommer att nå en kompromiss, säger en person med insyn i förhandlingarna.
Representanthusets republikanske talman John Boehner varnar Obama för att kasta skulden på Republikanerna för ett eventuellt misslyckande.

BT - 16 okt 13 kl. 17:35

Uppgörelse närmar sig

Öppningar för en snabb amerikansk uppgörelse om höjt skuldtak läckte ut från de pressade förhandlingarna på onsdagen. Efter en tisdag med två separata förhandlingsspår i de båda kamrarna i USA:s kongress inleddes onsdagen med öppningar för en snabbare process. Representanthusets ledning uppgavs vara redo att tillåta en omröstning om en senatsförhandlad lösning, enligt insatta källor i flera medier.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Strategen: Tre skäl att köpa utdelningsaktien – “signifikant kupong”

Många börsbolag har slopat sin utdelning för fjolåret, eller skjutit fram beslutet..

DI - 5 minuter sedan

Replik - Arbetsförmedlingen och skogen

Kritisera gärna Arbetsförmedlingen – men gör det då det finns fog. Så är inte fallet denna gång..

DI - 15 minuter sedan

Nanoform kraftigt övertecknad inför notering

Forskningsbolaget Nanoforms nyemission inför noteringen på Nasdaq First North Premier i Stockholm och Helsingfors är kraftigt övertecknad….

DI - 15 minuter sedan

Erbjudandet i samband med noteringen av Nanoform är kraftigt övertecknat och teckningsperioden har därmed avslutats

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, NYA ZEELAND, AUSTRALIEN, JAPAN,.

DI - 15 minuter sedan

Londons borgmästare vädjar om brexit-förlängning

Sadiq Kahn, Londons borgmästare, har i ett brev till vice premiärminister Michael Gove uppmanat honom att be om en förlängning av….

DI - 30 minuter sedan

15.30 Följ regeringens presskonferens om las-utredningen

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark tar emot den kontroversiella las-utredningen..

DI - 15 minuter sedan

C och L slår tillbaka efter ministerns sågning: ”Ska genomföras”

Bråket mellan Januariavtalets partier bubblar nu upp till ytan. När förslagen om ny arbetsrätt presenterades på måndagen haglade utspelen….

DI - 15 minuter sedan

Mark Zuckerberg får intern kritik för flathet mot Donald Trump

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg får svidande intern kritik för att sociala medier-jätten till skillnad från Twitter lät president Trumps….

DI - 30 minuter sedan

USA-terminerna pekar nedåt

Terminerna för de ledande amerikanska börserna drog sig nedåt med en timme kvar till måndagens öppning, efter att ha pendlat kring….

DI - 45 minuter sedan

Paradox öppnar studio i Barcelona

Paradox öppnar en ny spelutvecklingsstudio i spanska Barcelona - Paradox Tinto..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.