Realtid > Ekonomi

Sunday, 31 May, 00:38

Realtid - 18 maj 20 kl. 16:44

50 000 euro i böter för dataskyddsombud med kombinerad yrkesrollBelgiska dataskyddsmyndigheten har bötfällt ett företag för att de inte uppfyllde kraven för utnämning av dataskyddsombud..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 50 000, euroi , böterför , dataskyddsombudmed , kombinerad, yrkesroll
YLE - 14 jun 17 kl. 16:47

Träningsmatch mot Jokerit dyr för TPS: Fick böta 75 000 euro

Enligt Iltalehtis uppgifter fick TPS betala 75 000 euro i böter efter att ha spelat en träningsmatch mot KHL-klubben Jokerit år 2014. Efter Jokerits uttåg ur ligan bestämde sig ligaklubbarna för att inget lag ska få spela träningsmatcher mot Helsingforsklubben. Den överenskommelsen höll inte TPS.

YLE - 31 mar 17 kl. 12:10

"Vem sjutton har råd att betala 2 000 euro per år?"

Näringslivets forskningsinstitut Etlas förslag om terminsavgifter stöter på kraftig kritik, både från politiker- och studerandehåll - och också från svenska.yle.fi:s besökare.

YLE - 19 nov 14 kl. 04:00

Domare extraknäcker - närmare 100 000 euro extra per år

Vissa domare i Högsta domstolen och Högsta förvaltningsdomstolen har under de senaste åren tjänat betydande summor vid sidan av sitt egentliga domarjobb, under ett visst hemlighetsmakeri. Rättsexperter anser att det är illa för tilltron till rättssystemet. Högsta domstolen En kartläggning som Yle Nyheter har gjort bland 41 domare i Högsta domstolen (HD) och Högsta förvaltningsdomstolen (HFD) visar att två domare hade betydande sidoinkomster i fjol, på omkring 30 000 euro.

YLE - 24 okt 16 kl. 06:30

Larsmo får skärgårdsstöd igen - över 600 000 euro

Larsmo sällar sig igen till kommunerna som får skärgårdsstöd. Beskedet kom i höst. Det är ett välkommet stöd när statsandelarna sjunker, säger förvaltningschef Carola Löf.

YLE - 31 mar 17 kl. 12:10

"Vem sjutton har råd att betala 4 000 euro per år?"

Näringslivets forskningsinstitut Etlas förslag om terminsavgifter stöter på kraftig kritik, både från politiker- och studerandehåll - och också från svenska.yle.fi:s besökare.

Nyan - 22 mar 17 kl. 06:00

Drygt 30 000 euro har strömmat in

Hittills har medlemmarnas frivilliga penninginsamling till Visit Åland gett drygt 30 000 euro.

– Nu är det bråttom, tiden går ut på fredag, säger Henrik Nordström som sköter det praktiska.
Insamlingen rivstartade för någon vecka sedan på initiativ av Ann-Louise Djupsund och Bitte Islander, företrädare för Visit Åland-medlemmarna hotell Arkipelag/Alandica och Havsvidden Resort & Konferens.

YLE - 03 aug 17 kl. 19:57

Studentkåren i Åbo köper konsulttjänster för 15 000 euro

Åbo Akademis Studentkår har beslutat att anlita ett konsultföretag till en kostnad på 15 000 euro. Socialdemokratiska Studerande i Åbo tycker att det innebär för stora risker. Under ett snabbinkallat fullmäktigemöte förra lördagen klubbade Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) igenom en tilläggsbudget på 15 000 euro.

YLE - 03 aug 17 kl. 19:57

ÅA:s studentkår köper konsulttjänster för 15 000 euro

Åbo Akademis Studentkår har beslutat att anlita ett konsultföretag till en kostnad på 15 000 euro. Socialdemokratiska Studerande i Åbo tycker att det är fel. Under ett snabbinkallat fullmäktigemöte förra lördagen klubbade Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) igenom en tilläggsbudget på 15 000 euro.

YLE - 26 feb 13 kl. 17:49

Inter får böta 50 000 euro

Serie A-klubben Inter tvingas betala 50 000 euro i böter för händelserna i lokalderbyt mellan Inter och AC Milan förra söndagen. Interanhängarna riktade rasistiska hån mot Milananfallaren Mario Balotelli. Matchen slöt oavgjort 1-1.

YLE - 30 mar 17 kl. 18:20

Idrottsgården i Karleby har slukat nästan 200 000 euro - utan renovering

Det blir ingen någon renovering av idrottsgården i Karleby nu heller. Men trots att renoveringen upprepade gånger skjutits på framtiden har den redan kostat 200 000 euro. Man är åter tillbaka på ruta ett vad det gäller en renovering av idrottsgården.

Nyan - 06 nov 17 kl. 06:00

Rederi betalade första raten på 20 000 euro

Nordic Jetline har betalat den första raten enligt den betalningsplan som landskapsregeringen ingått med rederiet.
I början av september hade Nordic Jetline, som i dag sköter en stor del av skärgårdstrafiken, obetalda fakturor på omkring 170 000 euro till landskapets verkstad och lager i Möckelö. Det fanns dessutom uppgifter om att privata underleverantörer väntade på pengar av rederiet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

"Väsentliga osäkerhetsfaktorer om fortsatt drift"

Oscar Properties Holding har efter sex framflyttade datum offentliggjort sin årsredovisning för 2019. Årsredovisningen innehåller en särskild revisorsupplysning om väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om fortsatt drift..

Realtid - 16 timmar sedan

Företag som coronatestar personalen gör en insats för Sverige

Cornonaskammen, Osar Propertis indiantrick och Dalarnas Marin Wolf. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 16 timmar sedan

Sveriges största misstag enligt läsarna

En ödesdiger krönika om covid-19 och livstips om börspsykologi har lockat många läsare till Realtid denna vecka. Här är de tio mest lästa artiklarna..

Realtid - Igår: 17:33

Fallande kurser på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen avslutade veckan med tydligt fallande aktiekurser..

Realtid - Igår: 14:21

Båda Baldercheferna häktade

UPPDATERAD: Stockholms tingsrätt häktar både Balders finanschef Marcus Hansson och ekonomidirektören Magnus Björndahl. .

Realtid - Igår: 16:30

Oscar Properties tar Solitairtimmen till nya höjder

Det krisdrabbade Oscar Properties tar den så kallade Solitairtimmen till nya höjder genom att släppa sin delårsrapport klockan 23 på torsdagskvällen. Den här gången följer det dock EU-reglerna MAR. Det skriver Realtids Torbjörn Isacson..

Realtid - Igår: 15:51

Olika riktning på Wall Streets index            

De amerikanska ledande indexen handlas åt olika håll i fredagens inledande handel..

Realtid - Igår: 15:01

Varför vågar inte storägarna utmana ordförande Persson?

Storägarnas slapphänta agerande efter penningtvättsskandalen är en gåta, skriver Realtids Per Agerman..

Realtid - Igår: 14:21

Baltertoppen häktad

Balders finanschef Marcus Hansson häktas. .

Realtid - Igår: 14:13

"Botten kan vara passerad"

Danske Banks Boprisindikator, som publiceras i dag, visar att den mindre stabiliseringen i bostadspriser som banken såg i mitten på maj har hållit i sig månaden ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.