Dagens Media > Ekonomi

Friday, 29 May, 14:19

Dagens Media - 18 maj 20 kl. 14:33

TV4 försvarar intervjun : ”Kan leda till strängare straff”TV4 räknade med att Paolo Roberto-intervjun skulle väcka känslor, eftersom det är väldigt ovanligt en känd person erkänner sexköp, menar nyhetschefen Fredrick Malmborg och lägger till: ”Eftermälet kan leda till att att han får ett strängare straff, det är inte ofta en intervju leder till det”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TV4, Paolo Roberto, Fredrick Malmborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV4, försvarar, intervjunKan , ledatill , strängare, straff
Dagens Media - 18 maj 20 kl. 14:33

TV4 försvarar Roberto-intervjun: ”Kan leda till strängare straff”

TV4 räknade med att Paolo Roberto-intervjun skulle väcka känslor, eftersom det är väldigt ovanligt en känd person erkänner sexköp. Det menar nyhetschefen Fredrick Malmborg som lägger till att eftermälet kan leda till att att han får ett strängare straff: ”Det är inte ofta en intervju leder till det”..

DN - 11 jan 18 kl. 16:19

TV4 försvarar Alexander Bard efter krav på uppsägning

Efter ett upprop som kräver att Alexander Bard får sparken från "Talang" går nu TV4 ut och försvarar artistens medverkan i programmet..

Sydsvenskan - 21 sep 15 kl. 19:53

TV4 försvarar kritiserat artistval

Sylvia Vrethammar och Dani M medverkar i den nya säsongen av "Lyckliga gatan". De tolkar varandra i ett avsnitt som spelas in i Uppsala på måndagskvällen.Nyheten om artistduon har dock mötts av kritik.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 15 kl. 19:53

TV4 försvarar kritiserat artistval

Sylvia Vrethammar och Dani M medverkar i den nya säsongen av "Lyckliga gatan". De tolkar varandra i ett avsnitt som spelas in i Uppsala på måndagskvällen.Nyheten om artistduon har dock mötts av kritik.

Nyan - 18 sep 15 kl. 18:45

Far & Son om klubbygget i TV4

Hip hop-duon Far & Son hamnade i TV4s morgonsoffa  tack vare att de byggt en "gayklubb" på det ryska presidentämbetets tomt på Åland.

Duon presenterades i TV4s ”Nyhetsmorgon” som ”samhällskritiker med en humoristisk twist”.

– Det var ju väldigt roligt, tyckte programledaren Steffo Törnqvist om byggprojektet i Saltvik.

News55 - 22 sep 15 kl. 18:28

Jan Scherman till attack mot TV4: ”Djupt olyckligt”

Jan Scherman säger till News55 att han är förvånad över hur TV4 valt att agera. – Det räcker inte med att tala i sådana allmänna och icke förpliktigande ordalag om värdegrunder som man nu gör på TV4, säger han. Samarbetet bör stoppas I den kommande säsongen av TV4:s serie Lyckliga gatan medverkar rapparen Dani M, något som kritiseras av bland annat sajten Inte rasist, men, då han vid ett flertal tillfällen uppmärksammats för sina antisemitiska uttalanden.

Expressen - 06 jul 17 kl. 19:33

Efter kritiken – de försvarar TV4:s Ernst Kirchsteiger

Ernst Kirchsteiger har fått kritik för att bland annat lämna hus halvfärdiga.Men det par vars hus renoveras av TV4-profilen i "Sommar med Ernst" på TV4 försvarar nu programledaren.– Den som säger att tv-snickare bara fuskar har helt fel, säger Kalle Pettersson till NA..

News55 - 24 sep 15 kl. 12:09

TV4 om Dani M:s medverkan: ”Det ska vara högt i tak”

”Vår linje är att det ska vara högt i tak både när det gäller medverkande och innehåll. Och det går inte att säga exakt var den gränsen går eftersom varje produktion är unik och en bedömning görs från fall till fall”, säger TV4:s programchef Anna Rastner till News55 via mail.       LÄS MER: Jan Scherman till attack mot TV4: ”Djupt olyckligt” Kanalen har mottagit stark kritik efter beslutet att fortsätta samarbeta med rapparen Dani M, trots hans tidigare antisemitiska uttalanden.

Expressen - 09 jul 15 kl. 12:36

Landslagets ilska mot TV4: "Var så jävla arg"

Enligt ett inslag från TV4 i våras lade svenska fotbollsförbundet "munkavle" på Erik Hamrén om Iranregimen. Det tyckte SvFF:s kommunikationschef, Niklas Bodell, var felaktig vinkling. – Jag var så jävla arg, säger Niklas Bodell till Ystads Allehanda.

Aftonbladet - 30 jul 12 kl. 13:45

TV4 försvarar Laila Bagges insats i ?Nyhetsmorgon?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Hemmasommar 2020: Här är branscherna som bör växla upp marknadsföringen

Att Corona kommer att göra sommaren annorlunda står klart. Men från ett affärsperspektiv uppstår nya möjligheter för flera segment. Vilka bör investera lite extra i att marknadsföra sig mot hemmastannande svenskar?

Dagens Media - 1 timme sedan

Branschen gläds åt kulturministerns förslag: ”En milstolpe”

Regeringens förslag om att att public service framöver ska prövas av Medieombudsmannen, när det gäller respekt för enskildas privatliv, välkomnas av branschen: ”Det kommer underlätta för alla som anser sig illa behandlade av medierna”, säger Ola Sigvardsson..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Discovery om Allsvenskan ”Vi är jätteglada”

Discovery pustar ut efter glädjebeskedet om att Allsvenskan startar i juni. Nu återupptas diskussionerna med kommersiella partners, berättar kommunikationsdirektören Jessica Linnman. Även Nent har fått ett positivt besked: Premier League startar om några veckor..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Rickard Olsson till Rix FM: ”Jag är ju en radiot”

I sommar tar tv- och radio-veteranen Rickard Olsson över som programledare för Rix FM:s eftermiddagssändningar: ”Längtar så jag har växtvärk”, säger han..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Group M växlar upp inom AI

Efter att på senare tid ha noterat ett accelererande behov, har Group M tillsatt ett särskilt tvärfunktionellt AI-team på sju personer..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Trumps twitterhämnd – vill göra det möjligt att åtala techbolagen

Efter Twitterbråket: Den amerikanska presidenten försöker ändra lagen som skyddar techbolagen från ansvar för innehåll som sprids på plattformarna..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Kulturministern: ”Låt Medieombudsmannen granska alla publiceringar”

Regeringen föreslår att public service helt ska uppgå i mediernas självreglerande etiska system när det gäller respekt för enskildas privatliv: ”Tumregeln blir enkel: vill du få prövat om media kränkt din personliga integritet – hör av dig till Medieombudsmannen”, skriver Amanda Lind..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Nexiko Drama får ny affärschef

Produktionsbolaget Nexiko gasar inom drama, och tar in Petra Måhl som ny affärschef..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Nedskärningar på Dentsu globalt

Det globala byrånätverket Dentsu ska minska sina utgifter globalt. Även i Sverige genomförs nu kostnadsbesparingar, men några personalneddragningar är enligt vd:n Nike Carlstoft inte aktuella i dagsläget..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Camilla Läckberg och bröderna Karim startar produktionsbolag

Efter mötet i Stjärnorna på slottet – i dag driver Camilla Läckberg och bröderna Karim ett produktionsbolag ihop, och den första filmen produceras i skrivande stund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.