Realtid > Ekonomi

Saturday, 30 May, 01:31

Realtid - 18 maj 20 kl. 13:50

Cristina Stenbeck investerar i digital juristutmanareDen digitala juristbyrån Pocketlaw tar in 10 miljoner i en såddrunda. Bland investerarna finns Cristina Stenbeck, Susanna Campbell och Johan Andersson..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Stenbeck, Pocketlaw,  Cristina Stenbeck, Campbell, Johan Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cristina, Stenbeck, investerari , digital, juristutmanare
Dagens PS - 26 jun 19 kl. 10:15

Cristina Stenbeck investerar i e-handlare

Det är Babyshop som nu gör en kapitalrunda och som lockar den kända näringslivskvinnan. Babyshop ska enligt Di Digital ta in 155 miljoner kronor i den aktuella kapitalrundan och Cristina Stenbeck, tidigare Kinneviks ordförande, investerar via Luxemburg-registrerade bolaget Camshaft. Även den tidigare storägaren Verdane Capital är en av investerarna.

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 12:06

Stenbeck investerar 18 miljoner i Caliroots

Kinneviks storägare Cristina Stenbeck köper 7,9 procent av Caliroots och investerar totalt 18 miljoner kronor, rapporterar Breakit. Caliroots är ett svenskt e-handelsbolag som säljer sneakers och streetwear. Under 2018 gjorde bolaget en förlust på 40 miljoner kronor.

Expressen - 26 jul 18 kl. 11:04

Cristina Stenbeck lägger 20 miljoner på blodigt bolag

Cristina Stenbeck har köpt aktier värda 20 miljoner kronor i bolaget Werlabs som erbjuder smidiga blodtester. Det rapporterar Di Digital. Flera kända namn, som Spotifyprofilerna Alex Norström och Gustav Söderström, har också pumpat in pengar i det hajpade bolaget.

Dagens PS - 26 maj 17 kl. 09:19

Cristina Stenbeck till Spotify

Financial Times berättar – med hänvining till källor – att Spotify värvat fyra nya toppnamn till styrelsen, däribland Cristina Stenbeck, uppger nyhetsbyrån TT. Den svenska näringslivsprofilen får alltså en styrelsepost i Spotify inför den förmodade noteringen på New York-börsen senare i år eller nästa år. Spotify värderades nyligen till 13 miljader dollar, vilket motsvarar omkring 115 miljarder kronor, enligt Reuters, och inför den planerade börsentrén agerar investmentbankerna Morgan Stanley, Goldman Sachs och Allen & Co som rådgivare, framgår det.

Sydsvenskan - 20 apr 15 kl. 22:06

Cristina Stenbeck till Sverige

Kinneviks ordförande Cristina Stenbeck är på väg att flytta till Sverige med sin familj.— Sverige är ett underbart land som varit oerhört viktigt för min familj och Kinnevik-gruppen under de tre generationer som vi har byggt upp våra verksamheter, säger hon till Dagens Industri.Cristina Stenbeck, som är född och uppvuxen i USA, bor i dag med sin make och sina döttrar i London.

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 15 kl. 22:06

Cristina Stenbeck till Sverige

Kinneviks ordförande Cristina Stenbeck är på väg att flytta till Sverige med sin familj.— Sverige är ett underbart land som varit oerhört viktigt för min familj och Kinnevik-gruppen under de tre generationer som vi har byggt upp våra verksamheter, säger hon till Dagens Industri.Cristina Stenbeck, som är född och uppvuxen i USA, bor i dag med sin make och sina döttrar i London.

Expressen - 02 nov 18 kl. 11:10

Kinneviks gåtfulla signal om Cristina Stenbeck

Cristina Stenbeck, 41, med familj minskar sitt innehav i investmentbolaget Kinnevik.I ett kryptiskt pressmeddelande skriver Kinnevik att bolaget har fått information om att den största ägaren Verdere "träffat ett avtal med, bland andra, sina aktieägare om vissa transaktioner".Verdere är ett Luxemburg-bolag som kontrolleras av Cristina Stenbeck.

Realtid - 11 jun 12 kl. 08:20

Stenbeck investerar i David Marcus nya fond

Den amerikanske fondförvaltaren David Marcus samlar nu in pengar till en ny fond som ska dra nytta av krisen i Europa. Cristina Stenbeck tror på idén..

Expressen - 20 apr 15 kl. 21:09

Cristina Stenbeck flyttar till Stockholm

Cristina Stenbeck vill komma närmare sina rötter. Nu avslöjar Dagens industri att Kinneviks ordförande flyttar till Stockholm med hela sin familj. – Först och främst är vi entusiastiska över att vår flytt sker i tid till barnens nya skolår, säger Cristina Stenbeck till Di..

Expressen - 11 mar 16 kl. 08:23

Cristina Stenbeck avgår som ordförande

Cristina Stenbeck avgår som ordförande i Kinnevik. Ny ordförande blir Tom Boardman. "Det har varit en enastående resa bestående av intensivt arbete och stora framgångar.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 7 timmar sedan

Fallande kurser på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen avslutade veckan med tydligt fallande aktiekurser..

Realtid - 11 timmar sedan

Båda Baldercheferna häktade

UPPDATERAD: Stockholms tingsrätt häktar både Balders finanschef Marcus Hansson och ekonomidirektören Magnus Björndahl. .

Realtid - 9 timmar sedan

Oscar Properties tar Solitairtimmen till nya höjder

Det krisdrabbade Oscar Properties tar den så kallade Solitairtimmen till nya höjder genom att släppa sin delårsrapport klockan 23 på torsdagskvällen. Den här gången följer det dock EU-reglerna MAR. Det skriver Realtids Torbjörn Isacson..

Realtid - 9 timmar sedan

Olika riktning på Wall Streets index            

De amerikanska ledande indexen handlas åt olika håll i fredagens inledande handel..

Realtid - 10 timmar sedan

Varför vågar inte storägarna utmana ordförande Persson?

Storägarnas slapphänta agerande efter penningtvättsskandalen är en gåta, skriver Realtids Per Agerman..

Realtid - 11 timmar sedan

Baltertoppen häktad

Balders finanschef Marcus Hansson häktas. .

Realtid - 11 timmar sedan

"Botten kan vara passerad"

Danske Banks Boprisindikator, som publiceras i dag, visar att den mindre stabiliseringen i bostadspriser som banken såg i mitten på maj har hållit i sig månaden ut..

Realtid - 11 timmar sedan

IK stänger 30-miljardersfond – största någonsin

IK Investment Partners meddelar att de idag stänger sin senaste mid cap-fond IK IX efter att ha tagit in 2,85 miljarder euro, motsvarande över 30 miljarder kronor. Det är riskkapitalbolagets hittills största fond..

Realtid - 11 timmar sedan

IK stänger sin största fond någonsin

IK Investment Partners meddelar att de idag stänger sin senaste mid cap-fond IK IX efter att ha rest 2,85 miljarder euro..

Realtid - 13 timmar sedan

Allra-topp slipper skattesmäll efter kommunikationsmiss

Bristande kommunikation från Skatteverkets sida gör att den tidigare Allra-direktör som fram tills i vintras var efterlyst och häktad i sin frånvaro slipper en skattesmäll på mångmiljonbelopp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.