DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 22:09

DI - 18 maj 20 kl. 13:45

Astra Zeneca-ägt bolag aviserar positiva data från coronavaccinModerna aviserar vad bolaget betecknar som ”positiva” interimsdata från bolagets pågående fas 1-studie gällande sitt så kallade mRNA-vaccin. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Zeneca, mRNA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Astra, Zeneca-ägt, bolag, aviserar, positiva, datafrån , coronavaccin
DI - 25 feb 20 kl. 14:35

Astra Zeneca-ägt bolag kan ha nått coronagenombrott

Bioteknikbolaget Moderna Therapeutics, som har Astra Zeneca som storägare, rusade i den amerikanska förhandeln på tisdagseftermiddagen….

Affärsvärlden - 25 feb 20 kl. 14:58

Astra Zeneca-ägt bolag kan ha nått coronagenombrott

Bioteknikbolaget Moderna Therapeutics, som har Astra Zeneca som storägare, rusade i den amerikanska förhandeln på tisdagseftermiddagen efter att bolaget skickat en vaccinkandidat mot coronavirus till statliga amerikanska forskare för validering inför tester på människa..

SvD - 15 okt 13 kl. 08:16

Astra Zeneca shoppar bolag för miljarder

Köper bolag inom onkologi..

BT - 13 maj 14 kl. 12:41

Astra Zeneca kritiserar Pfizer

Pfizer fortsätter att uppvakta Astra Zeneca och vädjar i ett pressmeddelande till Astra Zenecas styrelse att sätta sig vid förhandlingsbordet. Men Astra Zenecas styrelse är starkt kritisk. Styrelsen konstaterar att Pfizers uttalande från inte innehåller någon ny information av värde.

BT - 13 maj 14 kl. 10:48

Pfizer vädjar till Astra Zeneca

Pfizer fortsätter att uppvakta Astra Zeneca och vädjar i ett pressmeddelande till Astra Zenecas styrelse att sätta sig vid förhandlingsbordet. Tonen, riktad till Astras aktieägare, i pressmeddelandet är aningen hotfull. Pfizer målar upp en bild av att Astra Zeneca kommer att förlora stora intäkter framöver om företaget ska stå på egna ben, i takt med att viktiga patent löper ut.

SvD - 29 apr 14 kl. 20:21

Wallenberg tror på självständigt Astra Zeneca

Marcus Wallenberg tror på Astra Zeneca som ett självständigt bolag även i framtiden. – Det gör jag absolut, Astra Zeneca är ett fint innovativt bolag..

SvD - 29 apr 14 kl. 20:21

Wallenberg tror på självständigt Astra Zeneca

Marcus Wallenberg tror på Astra Zeneca som ett självständigt bolag även i framtiden. – Det gör jag absolut, Astra Zeneca är ett fint innovativt bolag..

Kristianstadsbladet - 10 jun 13 kl. 08:12

Astra Zeneca köper bolag


Astra Zeneca köper det amerikanska bolaget Pearl Therapeutics, som utvecklar läkemedel för behandling av sjukdomar i andningsvägarna. Totalt kan affären kosta Astra Zeneca 1 150 miljoner dollar, motsvarande cirka 7,5 miljarder kronor.Enligt överenskommelsen ska Astra Zeneca betala 560 miljoner dollar när affären genomförs, och ytterligare 450 miljoner efterhand som utvecklingsarbetet inom bolaget fortskrider.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 13 kl. 08:16

Astra Zeneca köper bolag

Astra Zeneca köper det amerikanska bolaget Pearl Therapeutics, som utvecklar läkemedel för behandling av sjukdomar i andningsvägarna. Totalt kan affären kosta Astra Zeneca 1 150 miljoner dollar, motsvarande cirka 7,5 miljarder kronor. Enligt överenskommelsen ska Astra Zeneca betala 560 miljoner dollar när affären genomförs, och ytterligare 450 miljoner efterhand som utvecklingsarbetet inom bolaget fortskrider..

Sydsvenskan - 14 maj 14 kl. 07:47

Astra Zeneca kan överväga höjt bud

Den amerikanska läkemedelsjätten Pfizer har inte gett upp. Budet på Astra Zeneca kan höjas, antingen fientligt eller för att locka till samtal om en fusion. Astra Zeneca-chefen Pascal Soriot svarade i en utfrågning i ett brittiskt parlamentsutskott, att styrelsen skulle kunna överväga ett höjt Pfizer-bud, om det är på en övertygande nivå.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Jimmie Åkesson: Anders Tegnell bör avgå

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kräver statsepidemiolog Anders Tegnells avgång..

DI - 1 timme sedan

Kungen hyllar svenskarnas insats under coronapandemin

Kung Carl Gustaf hyllade svenskarnas insatser under coronapandemin i sitt nationaldagstal. ”Beundransvärda och heroiska insatser har gjorts….

DI - 1 timme sedan

Regioners kostnader för nätläkartjänster ökar

För att undvika sociala kontakter har många utnyttjat privata vårdappar under coronakrisen..

DI - 1 timme sedan

Förvaltarproffsets varning: Börsen har fel – ”blir en väldigt långsam normalisering”

Återhämtningen har redan börjat, men det kommer att ta år för ekonomin att läka efter coronachocken..

DI - 2 timmar sedan

Stjärnorna möttes på slottet – nu startar de bolag ihop

Författaren Camilla Läckberg startar produktionsbolag tillsammans med regissören Baker Karim och skådespelaren Alexander Karim..

DI - 3 timmar sedan

Italien har öppnat gränserna – men får kalla handen

Sedan den tredje juni är EU-medborgare återigen välkomna i Italien, men italienarna är sällan lika välkomna..

DI - 3 timmar sedan

Skalade ned i rätt tid: ”Är det alltid rätt att växa?”

Från 25 anställda till fem, och från stora produktionslokaler i Stockholm till ett ombyggt kök i en vårdcentral i Älvdalen..

DI - 4 timmar sedan

Svenskar oroar sig mer för krisen än danskarna: ”Oroväckande”

Danskarna tar pandemins ekonomiska skadeverkningar med ro, trots hårda bandage med stängda skolor, krogar och köpcentra..

DI - 4 timmar sedan

Slopat handelsstopp kan bli öppning på Balkan

Kosovos nyvalda regering med premiärminister Avdullah Hoti i spetsen tar bort de strikta hinder för handel med ärkefienden Serbien som….

DI - 5 timmar sedan

”Kapitalismen är fast i en föråldrad struktur”

Som 30-åring tog han över vd-jobbet på svenska McDonald’s efter sin pappa. Efter fem år på posten flyttade han till USA för ett toppjobb på….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.