Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 25 May, 19:40

Expressen Dina Pengar - 18 maj 20 kl. 12:51

Arbetslösheten ökar – nu uppe i 8,4 procentArbetslösheten fortsätter att öka i snabb takt och var förra veckan uppe i 8,4 procent.Det visar statistik från Arbetsförmedlingen, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbetslösheten, ökarnu , uppei , 8,4procent
SR - 12 nov 19 kl. 06:00

Arbetslösheten ökar snabbare

Arbetslösheten ökar allt snabbare, enligt ny statistik från Arbetsförmedlingen. Och för första gången på länge ökar nu också långtidsarbetslösheten..

Vimmerby Tidning - 12 okt 15 kl. 11:10

NYA SIFFROR: Arbetslösheten ökar i Vimmerby

Arbetslösheten ökar igen i Vimmerby. Det gäller de flesta kategorier..

SR - 25 jun 18 kl. 04:00

Arbetslösheten ökar bland synskadade

Arbetslösheten ökar bland synskadade, där färre än hälften har jobb i dag. Det visar en ny Sifo-rapport som Synskadades Riksförbund tagit fram..

SVT - 20 apr 20 kl. 12:20

Arbetslösheten ökar till 8 procent

Arbetslösheten ökar i snabb takt och är nu 8,0 procent. Däremot har antalet personer som varslas om uppsägning dämpats under den senaste veckan, uppger Arbetsförmedlingen..

Alliansfritt Sverige - 26 jul 14 kl. 09:05

Arbetslösheten nu uppe i 9,2% – när slutar vi bli förvånade?

Det är ett återkommande tjat från Alliansen att fler får jobb och att det totala antalet sysselsatta ökar. De tycks gång på gång glömma bort att fler jobb knappast är någon triumf när antalet människor som söker och står utan växer desto mer. Det är precis det som händer när man har en växande befolkning och en undermålig jobbpolitik.

YLE - 27 okt 12 kl. 05:10

HS: Den akademiska arbetslösheten ökar

Arbetslösheten bland högutbildade ökar betydligt snabbare än bland övriga finländare, skriver Helsingin Sanomat. Totalt har arbetslösheten ökat med kring sex procent på ett år, men bland finländare med en högre högskoleexamen har arbetslösheten ökat med hela 18 procent. Bland akademiskt utbildade med en lägre högskoleexamen steg arbetslösheten med 15 procent.

YLE - 22 jan 14 kl. 04:49

Arbetslösheten ökar i Österbotten

Fjolårets uppsägningar och permitteringar och försiktighet då det gällt att anställa folk, sätter sina spår i sysselsättningsstatistiken. I Österbotten ökade antalet arbetslösa med 19 procent, vilket är en större ökning än i övriga delar av landet. I Österbotten är över 10 000 personer arbetslösa, eller 8,6 procent av befolkningen.

YLE - 23 sep 14 kl. 09:52

Arbetslösheten ökar minst i Hangö

Antalet arbetslösa har minskar i samtliga västnyländska kommuner på en månad. Jämfört med för ett år sedan är däremot betydligt fler personer utan jobb nu än för ett år sedan. På ett år har arbetslösheten ökat mest i Lojo och Ingå.

YLE - 31 okt 12 kl. 21:22

Ihalainen: Arbetslösheten ökar i vinter

Arbetsminister Lauri Ihalainen (SDP) tror att arbetslösheten kommer att stiga en aning mot vintern. För en vecka sedan förutspådde ministeriet att arbetslösheten kommer att vara 8,1 procent nästa år. - Det blir inget ras i sysselsättningen, tror Ihalainen.

Nya Wermlands Tidningen - 12 sep 13 kl. 06:00

Arbetslösheten ökar i kommunen

I går presenterades arbetslöshetssiffrorna för augusti månad. Det är dyster läsning för Säffles del. Visserligen fick 95 Säfflebor jobb under den förra månaden, men både den totala arbetslösheten och ungdomsarbetslösheten ökar..

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

Skönhetsdrottningen säljer sitt imperium

Skönhetsdrottningen och make up-artisten Charlotte Tilbury väntas sälja sitt imperium.Nu kan hon bli rikare än sina Hollywood-klienter, skriver Daily Mail..

Expressen Dina Pengar - 8 timmar sedan

Klart: Volkswagen måste ersätta kunder

Volkswagen ska betala ersättning till kunder som drabbats av dieselskandalen.Det slår Tysklands högsta domstol fast i dag, rapporterar Ekstra Bladet..

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

SCB: Antalet arbetslösa ökade med 80 000 i april

I april uppgick antalet sysselsatta till 5 005 000, en minskning med 99 000 personer.Antalet arbetslösa ökade med 80 000 till 449 000. Det redovisar SCB i dag..

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

Börsen öppnar veckan på ett plus med 1 procent

Stockholmsbörsen är upp en procent i inledande handel på måndagen.Alla bolag på storbolagsindex lyfter, enligt Di Börsmorgon..

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Priserna i Spanien rasar: Så fyndar du drömhus i solen

Drömmer du om boende i Spanien?Det är det fler svenskar som gör. Med coronakrisen har priserna fallit rejält – och väntas fortsätta falla.

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:13

Tele 2:s kupp om 5G – startar redan i dag

Kapplöpningen är i full gång.Från och med i dag erbjuder Tele 2 ett publikt 5G-nät i centrala Stockholm.Konkurrenten Telia har meddelat att deras kommersiella nät ska vara klart till midsommar..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:44

Komikern om mardrömmen att inte hitta egen lägenhet

Att ta sig in på Stockholms bostadsmarknad upplevs av många unga som en omöjlighet.– Ovetskapen om när man blir uppsagd är inte härlig, säger komikern och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, 23, i Expressen TV:s privatekonomiska magasin Dina Pengar..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 06:19

Hertz begär företagsrekonstruktion

Biluthyrningsföretaget Hertz begär företagsrekonstruktion i USA på grund av coronaviruskrisen.Hertz Global Holdings gick bra innan pandemin, men covidpandemin har fått bolaget att krascha ekonomiskt, säger företaget i ett uttalande.– Inget företag är byggt för noll inkomster, säger före detta vd:n Kathryn Marinello enligt nyhetsbyrån AP.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 20:04

Facebooks nya plan efter corona: Jobba var du vill

NEW YORK. Facebook har en ny plan för tiden efter corona. De anställda som vill ska få fortsätta jobba hemifrån – men då kan de bli tvungna att sänka lönen..

Expressen Dina Pengar - 22 maj 20 kl. 08:25

Risk för skakig börs i dag – stort ras i Asien

Asienbörserna faller på bred front efter Kinas utspel om hårdare säkerhetsregler i Hongkong.Hang Seng-index i Hongkong rasar 4,6 procent på fredagsmorgonen.Även Stockholmsbörsen ser ut att öppna på minus i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.