DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 16:39

DI - 18 maj 20 kl. 12:06

Vad hände med självrespekten, Volvo?Sveriges två största företag AB Volvo och Volvo Cars skickade förra veckan märkliga signaler till övriga i näringslivet: företag bör alltid. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
AB Volvo, Volvo Cars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad händemed , självrespekten, Volvo
DI - 24 jan 20 kl. 12:43

EU godkänner Volvo cars och AB Volvos planer på ”upplevelseland”

BRYSSEL (Nyhetsbyrån Direkt) EU-kommissionen godkände på fredagen Volvo Cars och AB Volvos gemensamma köp av World of….

BT - 25 apr 14 kl. 11:51

Förbättrad lönsamhet för Volvo Bussar

En lägre försäljning, men en förbättrad vinst. Volvo Bussar har förbättrat sin lönsamhet. Volvo Bussar, med chassitillverkning i Borås, presenterade tillsammans med Volvo-koncernen som helhet årets första delårsrapport på morgonen.

Dagens PS - 29 aug 17 kl. 14:54

Gardell lägger locket på om Volvo

Di skriver om hur han delat upp innehavet på olika depåer. Men enligt den kände finansmannen, som står bakom aktivistfonden Cevian, storägare i Volvo, ska man inte dra några slutsatser av det. Det säger Gardell till Nyhetsbyrån Direkt.

HBL - 27 jan 14 kl. 09:52

Zlatan gör succé som Volvo-man

Över en miljon har hittills sett Zlatan Ibrahimovics uppmärksammade reklamfilm för Volvo. I reklamen sjunger, eller talar, Ibrahimovic bland annat den svenska nationalsången.Den haussades upp redan innan den släpptes, reklamfilmen för nya Volvo XC70 med fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic i huvudrollen.

Dagens PS - 02 jul 18 kl. 07:37

Volvo hyllar Kina: “Jag är väldigt positiv”

Volvo ser optimistiskt på Kina och möjligheterna för en fortsatt stark försäljningstillväxt, uppger Claes Svedberg till statliga nyhetsbyrån Nya Kina. Claes Svedberg är direktör för Volvo China Investment och i intervjun säger han att det är marknadsförändringarna som skapar de nya möjligheterna. ”Vi har till exempel sett Volvos lastbilsverksamhet i Kina gå från att vara specialiserad inom byggområdet till att främst sälja tunga lastbilar för e-handel”, säger han.

Dagens PS - 13 nov 18 kl. 10:20

Autoliv vill avvisa Volvo Cars stämning

Autoliv vill att Patent- och marknadsdomstolen avvisar Volvo Cars stämning av företaget eftersom frågan hanteras i fel forum. Det skriver Realtid som tagit del av Autolivs svaromål. Volvo Cars stämde Autoliv i september för att dess egenuppfunna säkerhetsutrustning ”en ”bälteshake”, hade använts olovandes.

Opinionen.se - 08 maj 13 kl. 15:43

EU godkänner Volvo-Dongfengsamarbete

Volvokoncernens planerade samarbete med kinesiska fordonsjätten Dongfeng kom ett steg närmare på onsdagen. Europeiska kommissionen godkände planerna på ett samägt bolag, Dongeng Commercial Vehicles, där Volvo ska äga 45 procent och Dongfeng 55 procent, uppger nyhetsbyrån AFP. Affären där Volvo investerar nästan sex miljarder kronor gör bolaget till världens största tillverkare av tunga lastbilar.

BT - 21 mar 14 kl. 09:52

Kina lyfte Volvo PV

Volvo Personvagnar redovisar ett rörelseresultat på 1 919 miljoner kronor för 2013. Det är en förbättring jämfört med halvårsresultatet, som blev en förlust på 577 miljoner kronor. 2012 redovisade Volvo PV en rörelsevinst på 66 miljoner kronor.

YLE - 23 maj 14 kl. 12:36

Volvo Duett 1968 - en bil med patina

Fredrik Snygg äger ett flertal Volvobilar av olika modeller och årgångar. Då Fredrik gästade Österbottnisk förmiddag anlände han i ett ekipage med rätt så speciellt utseende. - Det är en Duett från 1968 i patinerat originalskick.

YLE - 20 feb 16 kl. 19:59

Volvo återkallar 59 000 bilar

Volvo återkallar 59 000 bilar på grund av ett mjukvarufel. Bilarna måste ses över på grund av ett mjukvarufel som gör att bilens motor och elsystem kan stängas av under körning - det rapporterar svenska medier. Enligt nyhetsbyrån TT gäller felet bilar av årsmodell 2016 i Volvos 60- och 70-serier med femcylindriga dieselmotorer.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

SAS-chefen: ”Vi behöver kapital”

SAS redovisar en förlust på 3,7 miljarder kronor i andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret och skulderna ökar snabbt. .

DI - 5 minuter sedan

Euron fortsätter att stärkas på torsdagen

Euron stärktes ytterligare på torsdagen när marknaden bedömde huruvida det förslag till återhämtningsfond som EU-kommissionen presenterat….

DI - 15 minuter sedan

Itab tar in rådgivare för översyn av verksamheten

Butiksinredningsföretaget Itab tar in den oberoende finansiella rådgivaren Macquarie Capital som ett steg att fullfölja Itabs….

DI - 15 minuter sedan

Ny nedgång för kursraketen

Kursraketen Sinch drygade ut onsdagens nedgång på nästan 10 procent med ett nytt tapp på drygt 3 procent under torsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Husköpen rasar i USA

Antalet nya kontrakt om köp av befintliga bostäder i USA sjönk 21,8 procent i april jämfört med föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Efter nödrop från rederierna – SD vill ändra statliga stödet till branschen

Sverigedemokraterna väcker frågan om statligt sjöfartsstöd i riksdagen efter att regeringen inte gått fram med förändringar..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: ”Aktieägarna i SAS blir sittande med Svarte Petter”

Analytiker befarar en ytterligare erodering av aktieägarvärdet i SAS när bolaget tvingas till en oundviklig kapitalanskaffning inom några….

DI - 1 timme sedan

Diadrom vinstvarnar – räknar med fortsatt svag efterfrågan

Diadrom som levererar produkter och tjänster inom diagnostik av Autotech, kommer redovisa ett lägre resultat för det andra kvartalet 2020….

DI - 1 timme sedan

Oscar Properties: Rapport kommer efter stängning

Oscar Properties rapport för det första kvartalet 2020 kommer att publiceras på torsdagen efter svensk börsstängning..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna ser ut att öppna kring nollan

New York-börsen gick mot en inledande handel strax över nollstrecket på torsdagen, efter att asiatiska och europeiska index handlats uppåt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.