Realtid > Ekonomi

Wednesday, 03 June, 15:48

Realtid - 18 maj 20 kl. 11:05

Buffet minskar i Goldman Sachs och JP MorganWarren Buffetts finanskonglomerat Berkshire Hathaway minskade innehavet i både Goldman Sachs och JP Morgan under det första kvartalet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Goldman Sachs, JP Morgan, Buffetts, Berkshire Hathaway

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Buffet, minskari , Goldman, Sachsoch JP , Morgan
E24 - 19 apr 11 kl. 17:41

Goldman Sachs guld för Buffet

Warren Buffet investerade i investmentbanken Goldman Sachs under finanskrisen 2008. Nu får han en engångsutdelning på 10 miljarder kronor..

VA - 24 maj 11 kl. 14:31

Goldman Sachs lyfter oljan

24 maj Medan de kortsiktiga nedåtriskerna kvarstår på oljemarknaden då investerare diskuterar storleken på inbromsningen i den globala ekonomiska tillväxten, kommer oljemarknaden att fortsätta stramas åt till kritiska nivåer 2012, och därmed lyfta priset på olja betydligt högre. Det skriver Goldman Sachs i en rapport på tisdagen. "I och med att världens ekonomiska tillväxt fortsätter att driva efterfrågan på olja långt över produktionstillväxten utanför Opec, fortsätter oljemarknaden att minska lagren och Opecs lediga kapacitet i syfte att balansera.

Dagens PS - 04 dec 17 kl. 08:58

Goldman Sachs tror inte ett smack på H&M

Dumpa aktien, råder nu investmentbanken aktiespekulanter. Goldman Sachs har sänkt sin rekommendation på den svenska klädjätten H&M från neutral till sälj, uppger Bloomberg News. Samtidigt sänker investmentbanken riktkursen till 177 kronor från tidigare 220 kronor, vilket innebär att den nya riktkursen är 9,4 procent under H&M-aktiens stängningskurs på fredagen på börsen – den låg då på 195,40 kronor, skriver Di.

Dagens PS - 12 feb 18 kl. 09:19

Goldman Sachs varnar: Oljerallyt är ohållbart

Goldman Sachs varnar för att de faktorer som hjälpt oljepriset att lyfta sedan i september inte är hållbara, skriver bloggen Forexlive. Pådrivare har varit en stark global efterfrågan, frivillig och icke frivillig produktionsfrysning samt disciplin hos de amerikanska producenterna. Goldman Sachs har med anledning av den positiva utvecklingen tidigare höjt prognoserna för oljepriset för 2018, men varnar nu alltså för att det finns risker.

Dagens PS - 20 jun 19 kl. 14:25

Goldman Sachs kapar Teslas riktkurs rejält

Goldman Sachs kapar riktkursen för Tesla till 158 dollar från 200 dollar. Det motsvarar en nedsida på 30 procent från bolagets stängning på 226,43 dollar per aktie på onsdagen. Banken sätter ett stort frågetecken kring Teslas efterfrågan och om den är hållbar.

Realtid - 15 mar 19 kl. 10:54

Goldman Sachs minskar personal

Goldman Sachs drog i slutet av februari ned med 65 tjänster i New York. Enligt New York Post förväntas den siffran öka den närmaste tiden..

Opinionen.se - 20 maj 13 kl. 15:13

Goldman Sachs dumpar ICBC-aktier

Den amerikanska storbanken Goldman Sachs säljer aktier i Hongkong-noterade Industrial & Commercial Bank of China (ICBC) för cirka 1,1 miljarder dollar (7,3 miljarder kronor). Därmed avslutas ett sjuårigt ägande i ICBC, vars börsvärde uppgår till 240 miljarder dollar. Goldman Sachs sålde en andel i ICBC för 1 miljard dollar i januari och i april 2012 såldes en annan andel för 2,5 miljarder dollar.

Dagens PS - 17 okt 17 kl. 10:56

Goldman Sachs: Därför kan oljepriset stiga

En rad faktorer kan elda på det ”svarta guldet”, enligt  Goldman Sachs. Goldman Sachs ser att oljepriset kan stiga framöver på en rad geopolitiska risker, rapporterar Bloomberg News. De orosmoment som kan få den svarta råvaran att bli dyrare framöver är bland annat den irakiska militärens övertagande av oljefält tidigare kontrollerade av kurdiska provinsregeringen.

Dagens PS - 17 nov 17 kl. 08:57

Goldman Sachs: Här finns 7 bästa börsklippen 2018

Så ska du positionera dig nästa år, menar investmentbanken. Goldman Sachs listar sju investeringsteser för 2018 som präglas av sencyklisk optimism. Det rapporterar Bloomberg News som tagit del av bankens analys.

Dagens PS - 12 feb 18 kl. 16:52

Svenskaktie med på Goldman Sachs topplista

En av 22 köpvärda europeiska aktier som fallit – men har uppsida, menar investmentbanken. ABB finns med på Goldman Sachs lista över 22 köpvärda europeiska aktier som har fallit 10 procent under den senaste månaden och har en uppsida på minst 30 procent i relation till bankens riktkurs. Bland verkstadsjättens sektorskollegor finns även CNHI och Phillips Lightning med på listan, rapporterar Bloomberg News.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

“Bra tidpunkt att investera i skog nu”

Skogsfond Baltikum genom en tredje nyemission och möblerar om i styrelsen..

Realtid - 1 timme sedan

Paynova avslutar direktintegrationer till förmån för betalplattformar

I linje med Paynovas strategi avslutar bolaget ett antal handlaravtal med direktintegration och fördjupar ingångna samarbeten med betalplattformar såsom exempelvis Paypal..

Realtid - 1 timme sedan

Uppskjuten informationsplikt för skatterådgivare allt troligare

Riksdagen öppnar för att skjuta på införandet av rapporteringsplikten avseende vissa gränsöverskridande arrangemang (DAC6)..

Realtid - 2 timmar sedan

Söderberg allt tyngre i Ratos

Ratos styrelseordförande Per-Olof Söderberg har via bolaget P-O Söderberg Holding, köpt 0,4 miljoner aktier till ett totalt värde om drygt 10 miljoner kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

Miljardutdelning från Södra

Södras årsstämma beslutade om en utdelning på 1 068 miljoner kronor till medlemmarna..

Realtid - 2 timmar sedan

Chalmers varslar 180 om uppsägning

Chalmers tvingas idag varsla 180 anställda om uppsägning på grund av arbetsbrist..

Realtid - 2 timmar sedan

Deloitte i USA varslar 5000

Rådgivningsjätten Deloitte ska minska personalstyrkan med 5 procent på den amerikanska marknaden..

Realtid - 3 timmar sedan

Smart Energys storägare ska böta 25 miljoner till FI

Smart Energys största ägare Capital Conquest ska betala böter om 25 miljoner kronor för att för sent ha anmält transaktioner med aktier i Smart Energy. .

Realtid - 3 timmar sedan

BRA-kunder får flyga med nytt bolag från Malmö och Ängelholm

När flygbolaget Amapola om två veckor börjar flyga från Malmö och Ängelholm till Bromma kommer det gå att boka plats och betala med hjälp av biljetter från inställda flygningar med BRA, som är i rekonstruktion och stoppat sin trafik till efter sommaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.