DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 05:20

DI - 18 maj 20 kl. 11:11

Krisande modebolaget ansöker om förlängning av företagsrekonstruktionVenue Retail har i dag ansökt om förlängning av företagsrekonstruktion med ytterligare tre månader..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Retail

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krisande, modebolaget, ansökerom , förlängningav , företagsrekonstruktion
PrivataAffärer - 20 nov 19 kl. 08:23

Modeföretaget ansöker om rekonstruktion

En företagsrekonstruktion anses nödvändig för att ”ge bolaget den tid som behövs för att förhandla om en långsiktig finansiell lösning samt genomföra operativa och organisatoriska förändringar”, skriver VRG. I oktober meddelade bolaget att man ännu inte nått ett förlängt kreditavtal inför den sista dagen i månaden, då krediterna förföll hos Nordea. Bolaget vände dock till vinst i fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2018/2019, som presenterades den 16 oktober.

DI - 20 sep 13 kl. 08:56

Lappland Goldminers ansöker om förlängd rekonstruktion

Gruvbolaget Lappland Goldminers ansöker om förlängning av rekonstruktionsperioden med tre månader. Detta för att "få ytterligare tid att genomföra planerade åtgärder"..

SvD - 17 aug 16 kl. 17:34

Stampen ansöker om längre rekonstruktionstid

Mediekoncernen Stampen ansöker nu om förlängning av den rekonstruktion som pågår i 15 av koncernens bolag, bland dem flera dagstidningar. I nästa vecka väntas rekonstruktören begära ackordsförhandlingar..

Realtid - 20 mar 19 kl. 13:22

Theresa May ansöker om förlängning

Storbritanniens premiärminister Theresa May har i dag ansökt om en förlängning av brexit till 30 juni..

Trelleborgs Allehanda - 14 okt 19 kl. 05:00

Hamnen ansöker om förlängt tillstånd för utbyggnad

Trelleborgs hamn kommer inte att hinna med hela flytten och utbyggnaden av hamnen innan tillståndet går ut i maj 2021. Hamnbolaget har nu ansökt om en förlängning av tillståndet med sju år till 2028..

Barometern - 28 jan 14 kl. 06:00

O1 förbereds för stängning

OKG börjar förbereda sig för att avveckla O1.
Bolaget ansöker om avställnings- och servicedrift, som just nu pågår i Barsebäck. – Jag vill betona att det inte finns något beslut om permanent stängning av reaktorn.

YLE - 30 apr 14 kl. 15:01

Krångel med elektronisk ansökan för jordbruksstöd

Jordbrukare har haft stora problem med den elektroniska ansökan för årets jordbruksstöd. Därför förlänger Jord- och skogsbruksministeriet ansökningstiden till den 8 maj. Den sista ansökningsdagen skulle ha varit i dag, men systemet har varit långsamt och tidvis har det inte fungerat alls, enligt Nylands svenska producentförbund, NSP.

DI - 26 feb 15 kl. 11:34

Nevs begär förlängning

Nevs, som tog över konkursboet efter Saab Automobil i Trollhättan, gjorde en förlust förra året på närmare 1,2 miljarder kronor. Nu ansöker bolaget om ytterligare förlängning av rekonstruktionen..

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 16 kl. 16:49

Stampen söker längre rekonstruktion

Mediekoncernen Stampen ansöker nu om förlängning av den rekonstruktion som pågår i 15 av koncernens bolag, bland dem flera dagstidningar. I nästa vecka väntas rekonstruktören begära ackordsförhandlingar..

UNT - 17 aug 16 kl. 16:48

Stampen söker längre rekonstruktion

Mediekoncernen Stampen ansöker nu om förlängning av den rekonstruktion som pågår i 15 av koncernens bolag, bland dem flera dagstidningar..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Blandade riktningar på Asienbörserna

Tokyobörsen öppnade torsdagen uppåt. Nikkei 225-index steg 1 procent under de första morgontimmarna, och det bredare Topixindex gick upp….

DI - 15 minuter sedan

Allt fler räknar med evigt låga boräntor

Allt fler räknar med låga räntor under mycket lång tid framöver. Samtidigt är det vartannat hushåll som både amorterar på lån och sparar….

DI - 15 minuter sedan

Detta händer torsdag 28 maj

På torsdagen kan vi bland annat se fram emot färska kvartalssiffror för flygbolaget SAS samt KI:s senaste konjunkturbarometer. .

DI - 6 timmar sedan

Revisorer sågar regeringens tuffa krav för omställningsstöd

Regeringens krav på revision och revisorsyttrande när bolag ansöker om omställningsstöd är alldeles för tidskrävande och kostsamt, enligt….

DI - 6 timmar sedan

Space X och Nasa skjuter på rymduppskjutningen

Uppskjutningen av en Falcon-raket från företaget Space X med två amerikanska astronauter ombord stoppades i sista stund, på grund av vädret….

DI - 7 timmar sedan

Högre resultat än väntat från HP

HP redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:51 dollar för det andra kvartalet 2020 (0:53)..

DI - 7 timmar sedan

Stark avslutning Wall Street som stängde på dagshögsta

Efter en svängig öppning rörde sig USA-börserna stadigt uppåt och stängde på dagshögsta..

DI - 7 timmar sedan

Italien är faktiskt också nettobetalare till EU

Det ligger inte i någon medlemsstats intresse att försvaga det europeiska projektet och utlösa en ny systemkris som i sin tur skulle kunna….

DI - 7 timmar sedan

Mitt i krisen öppnar Mälardalens nya superhamn

Klockan tjugo i tolv, natten till onsdagen, ankom det allra första containerfartyget till den nya hamnen i Nynäshamn.  ”Norvik kommer att….

DI - 7 timmar sedan

24sevenoffice emission genomförd – tillförs 110 miljoner

Affärssystemsbolaget 24sevenoffice, listat på Spotlight, har under onsdagskvällen genomfört en riktad emission om 5 miljoner aktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.