Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 28 May, 22:35

Dagens Media - 18 maj 20 kl. 10:54

Nils Funcke är årets Mommapristagare”I decennier har Nils Funcke uppmärksammat värdet av den fria journalistiken”, lyder motiveringen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Funcke, Mommapristagare, Nils Funcke

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nils, Funckeär årets , Mommapristagare
DN - 25 mar 14 kl. 08:54

Nils Funcke: Så sinkar censuren mänsklighetens utveckling

När man genom historien begränsat yttrandefriheten har hundratals år av intellektuellt arbete gått förlorat. Sverige måste se upp så att EU inte urholkar de lagar som krävt generationers kamp, skriver Nils Funcke..

Dagens Media - 20 feb 15 kl. 14:41

Nils Funcke läxar upp ministern

Folkhälsominister Gabriel Wikströms debattinlägg om rökning blev en het potatis då han bland annat skrev att regeringen vill ha neutrala tobaksförpackningar. Nu får han mothugg av bland annat politikern Maria Abrahamsson och juristen Nils Funcke..

Expressen - 23 okt 15 kl. 06:30

Nils Funcke: Nämnden är en revy

För att övervaka att medieföretag med sändningstillstånd uppfyller formella krav på till exempel tillgänglighet behövs ingen nämnd. Den uppgiften kan skötas av en handfull tjänstemän vid kulturdepartementet, skriver Nils Funcke, expert i yttrandefrihetsfrågor..

Expressen - 16 feb 16 kl. 08:17

Nils Funcke: "Skulle Karl Gerhard gå fri?"

Yttrandefrihet: Nils Funcke är skeptisk till utredningen som ska stävja näthatet och undrar om en Karl Gerhard skulle sättas dit..

Expressen - 07 sep 16 kl. 09:53

Nils Funcke: Rädda våra arkiv på nätet

Tryckfrihetsexperten Nils Funcke avslöjar bristerna i ett nytt lagförslag om utgivarskap..

Dagens Media - 08 nov 16 kl. 08:50

Nils Funcke: "Ett hot mot yttrandefriheten"

Nils Funcke varnar för att förslaget om det nya mediestödet hotar yttrandefriheten, eftersom det finns krav på själva innehållet..

SVT - 09 dec 19 kl. 19:14

Nils Funcke: ”Tingsrättens argumentation är svag”

Journalisten och yttrandefrihetsexperten Nils Funcke säger till Kulturnyheterna att tingsrätten lika gärna kunde ha friat Cissi Wallin, och att han vill se en omprövning av domen i en högre instans. – Det skulle mycket väl ha kunnat landa i att det var försvarligt att publicera uppgifterna, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 13 kl. 16:21

Journalistpris till Funcke och Holmström


Tryckfrihetsexperten Nils Funcke och Svenska Dagbladets skribent Mikael Holmström har tilldelats Bertil Torekulls stora journalistpris."Det är viktigt att i ett ekonomiskt pressat läge för det tryckta ordet på allt sätt uppmuntra en fördjupande journalistik", säger Bertil Torekull i ett uttalande.Nils Funcke är sekreterare i Tryckfrihetskommittén och får priset för sitt engagemang i tryckfrihetsfrågor och Mikael Holmström för sina avslöjanden om läget för den svenska säkerhetspolitiken.

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 16:21

Journalistpris till Funcke och Holmström


Tryckfrihetsexperten Nils Funcke och Svenska Dagbladets skribent Mikael Holmström har tilldelats Bertil Torekulls stora journalistpris."Det är viktigt att i ett ekonomiskt pressat läge för det tryckta ordet på allt sätt uppmuntra en fördjupande journalistik", säger Bertil Torekull i ett uttalande.Nils Funcke är sekreterare i Tryckfrihetskommittén och får priset för sitt engagemang i tryckfrihetsfrågor och Mikael Holmström för sina avslöjanden om läget för den svenska säkerhetspolitiken.

Expressen - 29 nov 16 kl. 17:02

Funcke starkt kritisk till regeringens beslut

Journalisten och yttrandefrihetsexperten Nils Funcke reagerar starkt på regeringens beslut att sekretessbelägga Stefan Löfvens brev till Donald Trump. I utkastet till Löfvens Trumpbrev, som Expressen i dag publicerar, finns inget som motiverar en hemligstämpel, enligt Funcke: – Det liknar snarast ett gratulationskort som man kan köpa i Pressbyrån för några kronor..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 6 timmar sedan

Nedskärningar på Dentsu globalt

Det globala byrånätverket Dentsu ska minska sina utgifter globalt. Även i Sverige genomförs nu kostnadsbesparingar, men några personalneddragningar är enligt vd:n Nike Carlstoft inte aktuella i dagsläget..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Camilla Läckberg och bröderna Karim startar produktionsbolag

Efter mötet i Stjärnorna på slottet – i dag driver Camilla Läckberg och bröderna Karim ett produktionsbolag ihop, och den första filmen produceras i skrivande stund..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Bonnier News kapar på säljet

På torsdagen hölls ett stormöte på Bonnier News under vilket ledningen presenterade sina planer på minska säljorganisationen med 50 tjänster. ”Vi ser hela tiden över hur vi bäst anpassar både våra produkter och organisationer”, säger Bonnier News CCO Alexander Lydecker..

Dagens Media - 9 timmar sedan

”Vem bryr sig om frilansen?”

SLUTORD. Egenföretagare glöms bort när stödpengar fördelas, och det gynnar inte framtidens journalistik. Många prestigefyllda priser kammas hem av frilansar, och publicister är inte sena med att sola sig i äran, skriver Dagens medias reporter Janne Næss..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Bluestep Bank ökade konverteringarna med 52 procent – för mindre pengar

Ett år av dataanalys och sammankoppling av system var mödan värd för Bluestep Bank. Så gjorde bolaget för att: ✓ Öka sina kvalificerade konverteringar ✓ Få koll på varje investerad annonskrona ✓ Pinpointa rätt målgrupp ✓ Drastiskt minska kostnaden per konvertering..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Hon får ansvar för Discoverys kommunikation

Det blir Jessica Linnman, i dag tillförordnad, som ersätter Daniel Lagerqvist i rollen som kommunikationsdirektör på Discovery Networks Sweden..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Han tar över NWT-gruppen

I oktober tillträder Sture Bergman, i dag vd för VK Media, som ny vd för NWT-gruppen. Han ersätter Mats Muregård..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Så ställer Clear Channel om under krisen

Människors rörelsemönster har förändrats drastiskt till följ av corona, vilket påverkar utomhusbolagen. Medan vissa platser i stort sett är folktomma har antalet personer ökat på andra. Clear Channels kommunikations- och marknadsdirektör Marta Tiberg berättar vilka anpassningar bolaget gör till den nya situationen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Premiär för Top Gear – tillägnas Adam Alsing

Den bortgångne programledaren Adam Alsing hyllas i första säsongen av ”Top Gear Sverige”..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Trump slår tillbaka mot Twitter

Kort efter Twitters faktagranskning av presidentens Twitterinlägg – Donald Trump skriver under order för att sätta dit sociala plattformar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.