DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 03:51

DI - 18 maj 20 kl. 10:15

Kraftig kurssvängning i Norwegian under morgonenNorwegian Airs aktie föll med nära 50 procent på måndagsmorgonen efter att bolaget publicerat det slutgiltiga emissionsutfallet i den. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norwegian, Airs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, kurssvängningi , Norwegianunder , morgonen
Expressen - 09 feb 20 kl. 15:45

Polisen söker vittnen till kraftig sprängning

En kraftig detonation i norra delen av Kalmar sent på lördagskvällen visade sig bero på att någon satt en sprängladdning vid en sten.Nu söker polisen vittnen till sprängdådet.– Platsen för sprängningen är ett grönområde med pulkabacke och grillplats där allmänhet ofta vistas vilket gör detta än mer allvarligt, skriver polisen på Facebook..

Expressen - 06 jun 16 kl. 03:05

Kraftig bilsprängning i Ängelholm

En bil har sprängts i Ängelholm. Bombgruppen och polisens tekniker är på väg till platsen. – Vi har spärrat av, säger Mikael Lindh, regionalt vakthavande befäl i Skåne..

SR - 03 apr 19 kl. 13:27

"Ingen kraftig sprängning" i Strängnäs-villa

Polisen dementerar tidigare uppgifter om detonation i den villa i Strängnäs som tidigare under dygnet utsattes för ett attentat. Det verkar istället vara fråga om en brand..

PrivataAffärer - 18 maj 20 kl. 10:27

Kraftiga kurssvängningar i Norwegian

Raset mildrades under morgonen och efter en timmes handel var fallet halverat. Omstruktureringen innebär att över 3 miljarder nya aktier kommer ut i marknaden, då skulder görs om till aktier och hamnar i händerna på Norwegians kreditorer, investerare och leasingpartner. Flera analytiker har uttryckt tvivel över att aktien kan hitta ett stabilt riktvärde innan samtliga aktier har kommit ut på marknaden och det går att bedöma hur dessa agerar med sina innehav.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 07:57

Ny sprängning i Malmö

En explosion har skett i Malmö tidigt under morgonen, enligt polisen.— Klockan 04.40 nu på morgonen får vi flera samtal av personer som vaknat av en kraftig detonation.

Sydsvenskan - 26 jul 15 kl. 07:57

Ny sprängning i Malmö

En explosion har skett i Malmö tidigt under morgonen, enligt polisen.— Klockan 04.40 nu på morgonen får vi flera samtal av personer som vaknat av en kraftig detonation.

Affärsvärlden - 31 jul 17 kl. 07:05

Blandad utveckling vid USA-börsernas stängning

New York-börserna stängde i olika riktningar på fredagen. Såväl FDA:s förslag om minskade nikotinnivåer för cigaretter som Nordkoreas avfyrande av ytterligare en missil bidrog till kurssvängningar och oro på börserna..

PrivataAffärer - 30 mar 20 kl. 16:19

Landeborn: Största kurssvängningarna bakom oss

Centralbanker och regeringar har en efter en gått all in för att begränsa skadan på såväl ekonomin som de finansiella marknaderna, och de gigantiska stimulanspaketen har lugnat marknaden – åtminstone tillfälligt. Stöden blir även avgörande för hur lång eller kort lågkonjunkturen blir, konstaterar Maria Landeborn. Förra veckans preliminära inköpschefsindex visade på en total kollaps i tillväxten globalt, och antalet nya arbetssökanden i USA steg med nära 3,3 miljoner på en enda vecka.

SvD - 12 mar 14 kl. 19:27

Norwegian ökar satsningen på långdistansflyg

Flygbolaget Norwegian förbereder en kraftig ökning av sin långdistanssatsning. Antalet Dreamlinerplan ska fördubblas samtidigt som Norwegian satsar på en ny generation av lite mindre plan från amerikanska Boeing..

SvD - 12 mar 14 kl. 19:27

Norwegian ökar satsningen på långdistansflyg

Flygbolaget Norwegian förbereder en kraftig ökning av sin långdistanssatsning. Antalet Dreamlinerplan ska fördubblas samtidigt som Norwegian satsar på en ny generation av lite mindre plan från amerikanska Boeing..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Drabbad företagare hoppas på förändring – "våldet nödvändigt för att folk ska vakna"

Protesterna runtom i USA fortsätter, vilket slår hårt mot näringslivet i de drabbade städerna..

DI - 5 timmar sedan

Kraftiga uppgångar på Wall Street

New York-börserna gick mot en stark avslutning på börsveckan med breda uppgångar. .

DI - 6 timmar sedan

Robert Wu tar över som vd för Oboya Horticulture

Huvudägaren i Oboya Horticulture, Robert Wu, går in som ny vd istället för tillförordnade Martin Dahlberg..

DI - 7 timmar sedan

Di:s expert: Börsglädjen baseras på panikbeslut

De ekonomiska indikatorerna har så smått börjat vända uppåt från krisnivåerna och börserna har forsat fram..

DI - 6 timmar sedan

Astra Zeneca rapporterar lovande resultat för covid-19-behandling

Astra Zeneca uppger sig ha uppnått ”lovande kliniska förbättringar” för flertalet av de 19 covid-19-patienter som behandlats med….

DI - 7 timmar sedan

Bråkig historik i skogsfond – chefer tvistat om miljonbelopp

Det finns ett antal frågor kring hur mycket av Skogsfond Baltikums emission som hamnar hos toppgarnityret..

DI - 7 timmar sedan

Facebook blockerar högerextrema konton i USA

I ett försök att förhindra våldsamma motaktioner mot de nu pågående demonstrationerna i USA har nätverk av konton kopplade till….

DI - 7 timmar sedan

Platzers vd har köpt aktier för 13,4 Mkr via olika bolag

Fastighetsbolaget Platzers vd Per-Gunnar Persson har via bolag köpt sammanlagt 173.120 B-aktier i Platzer den 3 och 4 juni..

DI - 7 timmar sedan

G5 Entertainments vd tankar 10.000 aktier

G5 Entertainments vd Vlad Suglobov har via bolaget Wide Development köpt 10.000 aktier i mobilspelbolaget för knappt 1,8 miljoner kronor..

DI - 8 timmar sedan

Ny lag upphäver lettiskt spelförbud – Enlabs återupptar verksamhet

Lettlands parlament har godkänt en ny lag som innebär att förbudet mot onlinespel kommer att hävas från och med den 8 juni..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.