Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 27 May, 02:09

Dagensanalys.se - 18 maj 20 kl. 09:20

Nordic Morning vinner StockholmRegion Stockholm har tecknat ramavtal med Nordic Morning för leverans av digitala tjänster inom kommunikation. Avtalet omfattar 13 förvaltningar och nämnder samt 11 bolag, stiftelser och kommunalförbund. Det totala värdet av ramavtalet är 30 miljoner kronor. I det nya avtalet ingår både strategiska och operativa roller inom digitala tjänster, däribland webb och utveckling, design, content marketing och analytics. Bakgrunden är att Region Stockholm vill utveckla och aktivt säkerställa att dess digitala närvaro är attraktiv, relevant och anpassad för dess olika [. ] Inlägget Nordic Morning vinner Stockholm dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Morning, Stockholm, Nordic Morning, Region Stockholm, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Morning, vinner, Stockholm
Dagensanalys.se - 08 dec 17 kl. 11:14

Nordic Morning tar hem globalt uppdrag för Arvato Bertelsmann

Nordic Morning har fått i uppdrag av Arvato Bertelsmann att utveckla företagets digitala och datadrivna marknadsföring. Målet är att stärka det globala tyska tjänsteföretagets affärer med hjälp av bättre beslutsunderlag i form av datadrivna insikter. I början av oktober inledde Nordic Morning ett samarbete med tyska Arvato Bertelsmann, en leverantör av finansiella tjänster B2B med drygt 70 000 anställda i 40 länder världen över.

Dagensanalys.se - 26 feb 16 kl. 11:06

Nordic Morning förvärvar CountQuest

Nordic Morning har förvärvat Stockholmsbaserade CountQuest Interactive. CountQuest, som grundades 2000, är ett analysföretag specialiserat på datahantering och webbanalys. Företaget är enda certifierade strategiska Adobe-partner som är specialiserad på Adobe Analytics.

Dagensanalys.se - 07 feb 19 kl. 14:31

Nordic Morning hämtar vd från Acando

Nordic Morning Group får ny Sverigechef. Märit Sareyko, närmast från Acando och Stora Enso, blir vd för Nordic Morning Sverige. Märit Sareyko har mångårig erfarenhet från framför allt retail- och finansbranschen, och alltid med en fot inom IT.

Dagensanalys.se - 03 sep 19 kl. 13:23

Sara Krantz blir Head of Paid Media på Nordic Morning

Nordic Morning stärker upp sin grupp och rekryterar Sara Krantz från Curamundo. Sara Krantz tar rollen som Head of Paid Media. Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Sara till Nordic Morning.

Dagensanalys.se - 18 mar 20 kl. 09:41

Jukka Ruuska tar över på Nordic Morning Group

Per Sjödell lämnar sitt uppdrag och Jukka Ruuska tar över som ordförande för Nordic Morning Group. Här nedan kan du läsa deras pressmeddelande på engelska: General Meeting appointed Jukka Ruuska as Chairman of Nordic Morning Group’s Board of Directors. Former Chairman of the Board Per Sjödell is leaving the board, having served as Chairman since 2016.

Dagensanalys.se - 07 maj 20 kl. 09:48

Nordic Morning blir vald som ensam leverantör av digital marknadsföring

Söderberg & Partners har valt Nordic Morning som fullserviceleverantör av digital marknadsföring i Norden. Som fullservicepartner tillhandahåller Nordic Morning alla tjänster från Söderberg & Partners tidigare leverantörer – samt strategisk rådgivning. Dessa tjänster omfattar ett brett utbud av kompetenser, som till exempel webbutveckling, SEO, Paid Marketing, Inbound & Content Marketing och Analytics.

Dagensanalys.se - 04 apr 16 kl. 15:30

Per Sjödell ny styrelseordförande i Nordic Morning

Nordic Morning har utsett Per Sjödell till styrelseordförande. Jukka Ruuska, VD för Asiakastieto Group blir ny styrelseledamot. Jussi Lystimäki, som tillträtt som chef för europeiska tillväxtmarknader inom Schibsted Media Group, lämnar styrelsen.

Dagensanalys.se - 28 nov 19 kl. 13:19

Nordic Morning och SAS Institute blir partners

Det innebär att Nordic Morning sitt erbjudande som oberoende rådgivare inom Marketing Technology med produkter och tjänster från SAS Institute. Nordic Mornings konsulter kommer att kunna erbjuda företag som använder SAS 360 Customer Intelligence-lösning att tolka data för att stödja deras beslutsprocesser. Eftersom vi är ett företag med experter inom datadriven marknadsföring och service design kan vi jobba med den data som tillhandahålls av SAS Institute och omvandla den till insikter att ta action ifrån det.

Dagensanalys.se - 18 sep 17 kl. 10:36

Nordic Morning Group lanserar nytt varumärke

Det är byråerna Ottoboni, Sitrus, Klikki, Seed och CountQuest som blir Nordic Morning. Tillsammans ska de erbjuda vad gruppen kallar för ”Digital Growth Engine”. Vilket är ett gemensamt erbjudande för digitaliserad data-driven marknadsföring och tjänste- och apputveckling.

Dagensanalys.se - 20 aug 19 kl. 11:50

Nordic Morning rekryterar Thomas Fellman från Acando

Nordic Morning rekryterar Thomas Fellman från Acando som Head of Sales & Marketing. Bolagets mål är att bli ledande inom datadriven marknadsföring och servicedesign i Norden. Thomas började den 15 juli.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Link11 och Infinigate tecknar sverigeavtal om molnbaserat cyberskydd

Link11, ledande europeisk leverantör av cyberskydd offentliggör idag det nya samarbetet med it-säkerhetsdistributören Infinigate Sverige AB. Samarbetet avser hela Sverige och innebär att Infinigate breddar sin portfölj med Link11s Cloud Security Platform av patenterade säkerhetslösningar för såväl IT-infrastruktur som webbplatser. Dessa skyddar genom extremt snabb hantering av hotsituationer med hjälp av automatisering, maskininlärning och AI.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Bolt tar in 100 miljoner euro från Naya Capital

Bolt, den ledande europeiska transportplattformen, har stängt en investeringsrunda på 100 miljoner euro, motsvarande över en miljard svenska kronor, och fortsätter att skala upp alla sina erbjudanden från taxitransporter till mikromobilitetslösningar och matleveranser i både Europa och Afrika. Investeringen kommer från Naya Capital Management, den globala investeringsförvaltaren som grundades 2012 av Masroor Siddiqui, tidigare partner vid The Children’s Investment Fund. Det innebär att Bolt fram till idag totalt fått in mer än 300 miljoner euro i investerat kapital.

Dagensanalys.se - Igår: 13:06

Mer dataanalys krävs för att effektivisera sjukvården

Enligt Dr Ryan McGarry, läkare och skapare av TV-serien Pandemi, är sjukvården långt ifrån förberedd på att hantera kriser. Framför allt saknas system för att göra goda analyser och trygga den bästa möjliga vården för varje patient. I förra veckan genomfördes den första delen av SAS Global Forum i digital form.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 12:19

Chrome börjar blockera tunga annonser

En av de absolut mest populära webbläsarna är Chrome från Google. För att fortsätta vara populär tar Google proaktiva steg i att göra surfupplevelsen bättre för användarna, ofta till bekostnad av kommersiella intressen. Nu är det tunga annonser som blockers.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 11:39

Nytt AI-verktyg märker av när konsumenten blir trött på reklam

Adobe har utvecklat fem nya AI-verktyg som ska göra livet lättare för marknadsförare. Ett av dem, Journey AI, kan förutspå när konsumenter är på väg att få nog av din reklam. Med Journey AI (beta) ska marknadsförare kunna förutspå den bästa tidpunkten och kanalen för att gå ut med annonser.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:56

Här är gratistjänsterna som är bättre än TT Stockfoto

Svenska TT har lanserat tjänsten Stockfoto där man lyfter fram miljontals bilder till förmånliga priser. Varning: Nu har TT över 300 miljoner trojanska hästar ute på nätet. Och kom ihåg att TT är riktigt snabba på att bötfälla individer eller företag som använder deras bilder, oavsett anledning.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:56

2 gratistjänster som är bättre än TT Stockfoto

Svenska TT har lanserat tjänsten Stockfoto där man lyfter fram miljontals bilder till förmånliga priser. Varning: Nu har TT över 300 miljoner trojanska hästar ute på nätet. Och kom ihåg att TT är riktigt snabba på att bötfälla individer eller företag som använder deras bilder, oavsett anledning.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:40

Stora förändringar i hur svenskarna shoppat på nätet

Konsumtionsmönstren kan delas in i tre tydliga faser. Det visar färsk statistik från Klarna. Rapporten “Klarnas e-handelspuls: maj 2020” är baserad på statistik från Klarnas betalningslösningar.

Dagensanalys.se - 14 maj 20 kl. 09:25

Kenza i samarbete med Rapunzel of Sweden

Sleek Hairband har utvecklats och designats av Kenza Zouiten Subosic i samarbete med Rapunzel of Swedens produktutvecklingsteam. Jag har länge saknat ett löshår som ger det där lilla extra, en produkt som jobbar mer med fylligheten snarare än längden och som passar bra även till vardags. Jag önskade ett Hairband som är snäppet enklare att sätta fast, känns lättare på huvudet och ger ett ännu mer naturligt resultat än liknande produkter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.