Expressen > Nyheter

Sunday, 05 July, 10:08

Expressen - 11 maj 20 kl. 12:59

Modellens skräck – fastnade i båtdramaFotograferingen hade kunnat sluta riktigt illa för danska supermodellen Helena Christensen.I en intervju med The Times berättar hon om gången då båten hon fotades på gick sönder – mitt på Indiska Oceanen.Nästan helt utan mat, i ett hav full med hajar berättar hon om en nära döden-upplevelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Helena Christensen, The Times, Indiska Oceanen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Modellens, skräck, fastnadei , båtdrama

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Större majoritet vill ha färre asylsökande

Fler vill att Sverige ska ta emot färre asylsökande jämfört med 2018, visar en mätning som Novus gjort för SVT.Angående den högaktuella politiska diskussionen om ett tak för mottagandet råder en stor osäkerhet bland svenskarna..

Expressen - 30 minuter sedan

Akut vattenläcka i Röstånga – dunkar med vatten placeras ut

En akut vattenläcka har brutit ut i Röstånga i Svalövs kommun.Stora delar av orten är utan rinnande vatten på söndagsmorgonen – och dunkar med vatten har placerats ut.

Expressen - 1 timme sedan

239 forskare anklagar WHO: Ignorerade risk

Nu kommer ny, hård kritik mot WHO.Risken för luftburen smitta av corona har ignorerats av Världsohälsoorganisationen, hävdar hundratals forskare i ett öppet brev.Enligt WHO sprids coronaviruset genom droppsmitta och försvinner snabbt från luften..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Tonåring knivhuggen i Västerås • Överläkarens oro – fruktar ny coronatopp • Trump i attack mot Kina på nationaldagen

En 17-årig pojke knivhöggs utanför McDonalds i Västerås sent under lördagskvällen.■■■I ett tal riktar president Trump skarp kritik mot Kina och beskyller landet för att ha mörklagt coronavirusets framfart.■■■Överläkaren Magnus Snäckestrand på Sahlgrenska sjukhuset fruktar för att människor tror att faran med corona är över.

Expressen - 2 timmar sedan

Coronans svarta vår – sorgen i Södertälje

SÖDERTÄLJE. Fingrarna spänner sig nästan krampaktigt och borrar sig ned i den nykrattade, sandiga jorden som de sedan smeker ömt som om graven vore ett hårsvall. Coronapandemin är en klusterbomb i sorg.

Expressen - 2 timmar sedan

Protester mot PornHub – en miljon har skrivit på

Minderåriga kvinnor träder fram – PornHub nekar .

Expressen - 3 timmar sedan

Nytt hopp för obotligt sjuke Måns: ”Skönt”

Ystadkillen Måns Rundqvist, 17, är obotligt sjuk.Två gånger om har han fått sitt läkemedel Translarna indraget – men ett nytt besked från läkemedlets producent ger hopp till familjen. – Inget vet hur länge läkemedlet fungerar.

Expressen - 6 timmar sedan

Narkotikaklassad medicin stulen på äldreboende

Narkotikaklassad medicin har spårlöst försvunnit från en boende på ett äldreboende i Svedala.Nu har kommunen gjort en polisanmälan och beställt nya digitala medicinskåp som man hoppas ska förhindra liknande händelser, rapporterar Sydsvenskan.– Det är en åtgärd som minskar risken för att obehöriga tar sig in i medicinskåpen, säger en av Svedala kommuns enhetschefer inom äldreomsorgen, till tidningen..

Expressen - 7 timmar sedan

Trump om viruset: ”Kina måste hållas ansvariga”

USA:s president Donald Trump deltog under lördagskvällen, lokal tid, vid nationaldagsfirandet utanför Vita huset.I ett tal riktade presidenten beröm över landets hantering av coronapandemin samtidigt som han beskyllde Kina för att ha mörklagt virusets framfart.– Kina måste hållas ansvariga, sade han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.