DI > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 17:48

DI - 07 maj 20 kl. 19:30

Vi gör allt vi kan inom ramen för regelverketOsäkerheten kring pandemins påverkan på arbetskraftsinvandringen är stor. Det finns en risk att arbetstagare kan tvingas lämna Sverige, men. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi görallt vi kan inom , ramenför , regelverket
DN - 08 jan 20 kl. 10:36

”Förändringar av regelverket kan krävas”

Nils Öberg, Försäkringskassan: Men mycket kan göras inom ramen för de regler som finns, framför allt genom ett utökat samarbete mellan myndigheter..

YLE - 21 jul 16 kl. 09:31

Skarpa åsikter om Sundbys avstängning: "Norge kan inte tolka regelverket på ett sätt som passar oss"

I norsk media har ett antal experter uttalat sig om den dopningsdom som skidåkaren Magnus Johnsrud Sundby har drabbats av. Omdömesexperten och rektorn vid Kristianias Högskola Trond Blindheim går åt det norska skidförbundet. Sundby är avstängd i två månader efter att ha använt astmamedicinen Ventoline.

Skånskan - 09 mar 18 kl. 18:00

Regelverket för stöd förtydligas

ERWP.fif(0)YSTAD
Regelverket för kommunalt partistöd och ersättning till förtroendevaldas ersättning för förlorad arbetsinkomst ska bli tydligare för att minimera utrymmet för olika tolkningar. Detta efter revisionens kritik som konstaterar att kommunstyrelsens hantering av kommunalt partistöd och förtroendevaldas ersättning inte är fullt ut ändamålsenlig.

BT - 12 dec 13 kl. 15:11

Bildt tror FRA följer regelverket

Utrikesminister Carl Bildt tror att FRA följer regelverket, säger han med anledning av den senaste tidens uppgifter om samarbetet med amerikanska spionorganet NSA. När utrikesminister Carl Bildt får frågan om hur han reagerar på uppgifterna om att FRA och NSA samarbetar för att hacka sig in i datorer svarar han:- Jag har inte tagit del av det hela över huvudtaget.TT: Du vet inte vad som rapporterats utifrån dokumenten?

Expressen - 20 jan 15 kl. 08:03

Nu vill Stefan Löfven ändra på regelverket

Statsminister Stefan Löfven reagerar kraftigt på Expressens avslöjande om hur affärsmän som agerar som mellanhänder tjänar miljontals kronor på utsatta flyktingar, och kallar metoderna "förkastliga". Nu är han beredd att ändra på regelverket. - Har vi brister i regelverket som gör så människor kan sko sig då ska vi ändra på det, säger Stefan Löfven..

Nyan - 22 jan 16 kl. 10:27

LIF: Riv upp regelverket

FOTBOLL. Fotbollsspelare tvingas välja mellan Korpen och seriespel.

I en skrivelse till Ålands fotbollförbund vill Lemlands IF få till en förändring.

Regeringen - 26 feb 18 kl. 13:40

Översyn av regelverket för nätkoncessioner

En särskild utredare ska se över regelverket om nätkoncessioner. Regelverket är ålderdomligt och riskerar att sätta upp hinder och skapa osäkerhet för energiaktörer, samtidigt som det inte nödvändigtvis säkerställer rätt skydd för samhälleliga intressen..

BT - 19 dec 18 kl. 21:52

Avslöjandet – så ändrade BT:s reporter regelverket i fotbolls-VM

BT-sportens Johan Rydén upptäckte märkligheter i regelverket kring fotbolls-VM 2019. Han kontaktade Fifa – som ändrade i regelverket. – De hade uppenbarligen gjort fel, så det är bra att de rättade till det, säger Rydén..

Regeringen - 03 maj 17 kl. 10:07

Uppdrag till Formas att ge stöd till insatser för växtförädling inom ramen för livsmedelsstrategin

Regeringen uppdrar åt Forskningsrådet för miljö, areella näringar och samhällsbyggande (Formas) att ge stöd till förstärkta insatser för nordisk växtförädling genom att ge stöd till offentligt privat partnerskap för växtförädling (Partnerskapet) som bedrivs inom ramen för Nordiska ministerrådet. Syftet med stödet är att möjliggöra ytterligare forskningsprojekt inom ramen för partnerskapets verksamhetsområde. Uppdraget är ett led i genomförandet av livsmedelsstrategin (prop.

Dagen - 14 okt 11 kl. 03:00

Tidigare S-profiler fick gå fast de följde regelverket

Peter Weiderud, ordförande för Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, citeras i Dagen 12/10 apropå Håkan Juholts hyresaffär: "Det har skett en värdeförskjutning under se senaste 15 åren. Tidigare kunde man klara sig undan genom att skylla på att man bara följt reglerna." Påståendet väcker åtminstone två tankar.

Sydsvenskan - 17 nov 11 kl. 06:30

"Så länge vi håller oss till regelverket så tycker jag att det är acceptabelt"

Kommunstyrelsens ordförande Pia Kinhult försvarar Region Skånes modell. Mejlkorrespondens mel lan an?
Kommunstyrelsens ordförande Pia Kinhult försvarar Region Skånes modell.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.