Dagen > Nyheter

Tuesday, 20 October, 19:15

Dagen - 03 jan 11 kl. 17:19

Koskinen: Intern kommunikation löser inte kyrkans krisVisbybiskopen Lennart Koskinen går till storms mot ärkebiskop Anders Wejryds brist på visioner och strategi för Svenska kyrkan.

Koskinen reagerar kraftigt mot en artikel i Kyrkans tidning strax före jul där en leende Wejryd utbrister: "Jag tror på ett gemensamt intranät".
"Kan kyrkans kris illustreras bättre än så?" undrar Koskinen i en debattartikel i Kyrkans tidning och efterlyser en diskussion om identitet, kyrkosyn och kyrkans uppdrag där fler än bara vissa tillåts delta.
Koskinen kallar den medicin som ärkebiskopen förespråkar för "självbespegling" och menar att den strategin befäster ett "vi och dom"-tänkande.
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Lennart Koskinen, Anders Wejryds, Svenska, Kyrkans, Wejryd, Koskinen, Manfredh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Koskinen, Intern, kommunikation, löserinte , kyrkans, kris
YLE - 12 apr 17 kl. 09:51

”Guld är en realistisk målsättning” – så här ser Lejonens potentiella OS-lag ut

En Lejontrupp utan NHL-spelare ska åka på medaljjakt till Sydkorea. Hur ser manskapet ut? Yle Sportens Christian Vuojärvi och Anders Nordenswan samt hockeyjournalisten Risto Pakarinen svarar på frågan.

YLE - 05 mar 15 kl. 08:43

Johannes Koskinen får europeisk topptjänst

Socialdemokraternas riksdagsledamot Johannes Koskinen flyttar till London för att bli styrelsemedlem vid Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling, EBRD. Koskinen bekräftade för Yle inför grundlagsutskottets möte på torsdagen att han ser ut att få ett nytt jobb. Koskinen är ordförande för grundlagsutskottet.

YLE - 02 maj 16 kl. 20:34

Lejonlotsen Jalonen: Jag litar på Mikko Koskinen

Ishockeylejonens chefstränare Kari Jalonen bekräftade under måndagens pressträff att Mikko Koskinen just nu är Finlands första målvakt. Vi tar en match i taget och ser sedan vem som står i vilken match. St.

Dagen - 15 dec 11 kl. 15:45

Koskinen till KD:s partistyrelse

KD:s valberedning har föreslagit biskop emeritus Lennart Koskinen till partistyrelsen. - Spännande, säger den utvalde själv.

Frågan från valberedningen med Chatrine Påhlsson Ahlgren i spetsen, kom till Koskinen för några dagar sedan.

YLE - 24 apr 15 kl. 15:46

Lejontruppen har guldvittring - kommer Koskinen?

Spekulationerna kring vem som ingår i den slutliga vm-truppen går heta just nu. Hockeylandslagets chefstränare Kari Jalonen väntas presentera truppen på söndag eller på måndag nästa vecka. En av de stora frågorna är: Tackar SKA:s Mikko Koskinen ja?

YLE - 06 maj 16 kl. 11:39

Koskinen i kassen – så här ser Finlands femmor ut mot Vitryssland

Mikko Koskinen börjar mellan stolparna och unga Patrik Laine och Sebastian Aho får stora roller. Finland tränade med bekanta kedjor på fredag förmiddag. Tidigare spekulerades det i att Teemu Pulkkinen skulle få ansvar bredvid Mikko Koivu och Mikael Granlund.

HBL - 11 nov 12 kl. 10:00

Intern service har svårt att spara

Inemot en miljon euro borde Intern service banta bort från nästa års budget. Hur och varifrån har varken ordförande för direktionen för Intern service eller enhetschefen något svar på just nu.??Det är svårt att hitta sparobjekt inom Intern service.

YLE - 14 jan 16 kl. 12:52

Wärtsilä ser flerspråkighet som en tillgång

Fler språk betyder fler verktyg för kommunikation. Därför ser Wärtsilä flerspråkigheten inom företaget som en tillgång. Flerspråkighet inom företagsbranschen är, som i resten av samhället, en växande verklighet.

Dagensanalys.se - 26 okt 18 kl. 14:13

”Kommunikation är grunden för all förändring”

Olle har intervjuat Hanna Brogren som är VD på Sveriges kommunikatörer. Här berättar Hanna om hennes syn på kommunikation och förändring.  Hanna Brogren är unik inom den svenska kommunikatörseliten.

Trelleborgs Allehanda - 19 sep 14 kl. 09:45

Event ska främja kommunikation

Foto: Tomas Nyberg
Kända föreläsare och öppna diskussioner ska locka deltagare till kvällens after work-event på gamla stadshotellet. Temat ikväll är kommunikation och föreläser gör bland andra författaren Ingrid Tollgerdt-Andersson.
De flesta förknippar nog after work-event med människor i näringslivet som diskuterar innovativa lösningar för sina företag.

Dagensanalys.se - 23 mar 16 kl. 07:00

Ny bok om digital kommunikation på kommuner och landsting

Svenska myndigheter, kommuner och landsting har börjat ifrågasättas för sin iver att marknadsföra sin verksamhet istället för att satsa på information och medborgardialog. Konsulter och specialister tas in för stora pengar där skattebetalarna står för notan. Kriskommunkation, medieträning och digitala satsningar på besöksnäringen är i och för sig inget konstigt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.