Expressen > Nyheter

Wednesday, 18 September, 02:55

Expressen - 03 jan 11 kl. 16:16

Peter Mangs kvar i häktetDen misstänkte serieskytten Peter Mangs i Malmö har frivilligt gått med på att stanna ytterligare 14 dagar i häktet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mangs, Peter Mangs, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peter, Mangs, kvari , häktet
BT - 13 jul 12 kl. 17:37

Peter Mangs oberörd i rätten

Peter Mangs tycks inte bli berörd när tårar rinner längs kinder på anhöriga som förlorat sina kära, eller när offer berättar om liv i skräck efter skott som varit en hårsmån från att kosta dem livet. Åklagarna har tömt en säck med tung bevisning ? nu ska domstolen knyta ihop den.

Expressen - 13 jul 12 kl. 16:04

Peter Mangs trivs i häktet

Nu återstår endast måndagens och tisdagens pläderingar. Men Peter Mangs verkar inte glädjas över att rättegången mot honom går mot sitt slut. ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Peter Mangs-målet har kostat miljoner

Malmö tingsrätt har beräknat kostnaderna för Peter Mangs rättegångar. En grov uppskattning visar: 7,5 miljoner kronor. Detta skriver Sveriges Domstolar idag.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Offer pekade ut Mangs

Det sista mordförsök som den misstänkta seriemördaren Peter Mangs är misstänkt för, är två skott mot en skräddar i Malmö. Skräddaren pekade på måndagen ut Peter Mangs som gärningsmannen under rättegången, uppger Ekot.Den beskjutna skräddaren är den enda som rent fysiskt har konfronterat skytten, genom att rusa ut och ta tag i skytten, som skrek "släpp mig".

BT - 27 jan 13 kl. 11:08

Vittne om Mangs skjutskicklighet

Morddömde Peter Mangs var en bra skytt på skjutbanan, men kanske sämre när han sköt mot människor. Ett nytt vittne i hovrätten ska berätta om risken att bli darrig i sådana lägen. ?

Nyhetskanalen - 24 jul 12 kl. 08:32

Idag kommer beslutet om Mangs skuld

Efter två dagars överläggningar har Malmö tingsrätt fattat ett beslut om huruvida misstänkte serieskytten Peter Mangs är skyldig till de 20 brott han är åtalad för, bland annat tre mord och tolv mordförsök.Någon gång under förmiddagen väntas rätten meddela ett av två möjliga beslut:- Det första är att vi säger när dom ska meddelas. I så fall kommer också uppgifter om Mangs ska bli kvar i häktet eller om han ska släppas.

BT - 25 apr 13 kl. 11:38

Hovrätten dömer Mangs till livstids fängelse

Hovrätten dömer Peter Mangs till livstids fängelse för två mord och åtta mordförsök. Mangs greps och häktades i november 2010, efter en serie skottdåd i Malmö, som främst riktades mot människor med invandrarbakgrund. Han kom att kallas "serieskytt och "en ny laserman".

Sydsvenskan - 02 aug 12 kl. 12:14

Psykutredning av Mangs har påbörjats

Nu befinner sig Peter Mangs på rättspsykiatriska avdelningen i Göteborg. Sedan domstolen den 24 juli förklarade honom skyldig till två mord och fyra mordförsök har Rättsmedicinalverket, kriminalvården och häktet i Malmö diskuterat huruvida han ska utredas i häkte eller på avdelning. ?

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 12 kl. 06:40

Mangs psykolog vittnar i rätten

Peter Mangs bästa tid i Sverige är på häktet ? tack vare en god relation med psykologen på Kriminalvården, enligt honom själv. I dag ska den psykologen berätta om vilka brott Mangs erkänt för henne.

SvD - 21 jun 12 kl. 06:38

Mangs psykolog ska vittna i rätten

Peter Mangs bästa tid i Sverige är på häktet - tack vare en god relation med psykologen på Kriminalvården, enligt honom själv..

Expressen - 02 aug 12 kl. 12:53

Psykutredning av Mangs har börjat

MALMÖ. Nu befinner sig Peter Mangs på rättspsykiatriska avdelningen i Göteborg. Sedan domstolen den 24 juli förklarade honom skyldig till två mord och fyra mordförsök har Rättsmedicinalverket, kriminalvården och häktet i Malmö diskuterat huruvida han ska utredas i häkte eller på avdelning..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

New York förbjuder smaksatta e-cigaretter

Staten New York förbjuder de flesta smaksatta e-cigaretterna. Guvernör Andrew Cuomos order om förbudet röstades igenom på tisdagen, efter den senaste tidens oro kring e-cigaretternas effekter på hälsan..

Expressen - 2 timmar sedan

18-årig turist försvunnen – söks med helikopter

En 18-årig fransk turist är försvunnen.Enligt polisen tros han senast ha setts vid Roslags-Näsby i Täby kommun, efter att ha klivit av en buss.– Han är autistisk och vi tror att han kanske inte hittar hem, säger Anders Mattson, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm.

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i lägenhetshus – boende evakueras

Ett flerfamiljshus strax utanför Avesta står i brand.Tre trappuppgångar har utrymts och branden riskerar att sprida sig, enligt polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Kontroversiell högerman kan bli Israels nya kungamakare

TEL AVIV. Valet i Israel blev en rysare.Svaret på frågan Netanyahu eller Gantz kan bli Liberman.

Expressen - 3 timmar sedan

Förskolebarn tog med granat – rutiner skärps

Förskolebarnet tog med en spränggranat till skolan när barnen skulle visa upp ”sommarminnen”.Nu ifrågasätter utbildningschefen Kenth Olsson att föremålet flyttades innan polisen kom.– Det är inte ordinarie förfarande enligt all form av säkerhetstänkande, säger han till Kristianstadsbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

Ny ambassadör i Sverige – en av världens rikaste

Han grundade PayPal och har en förmögenhet på över 14 miljarder svenska kronor.Ken Howery, 42, är sedan tidigare utsedd av Trump till ny ambassadör i Sverige.På tisdagen blev han också godkänd av senaten - nästan ett år efter utnämningen..

Expressen - 3 timmar sedan

Regeringen: Nya reformer för 30 miljarder kronor

Regeringens höstbudget lämnas till riksdagen på onsdagen.Nästan 30 miljarder kronor läggs på reformer, skriver finansminister Magdalena Andersson (S) och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) på DN Debatt.”För att ta oss an arbetslöshet, klimatförändringar, växande behov i välfärden, klyftan mellan stad och land och den grova brottsligheten”, skriver de..

Expressen - 4 timmar sedan

Brand i parkeringshus i centrala Göteborg

En bil har börjat brinna i ett parkeringshus på Drottninggatan i centrala Göteborg.– Vi har en bilbrand på övre plan, säger Anders Helmborn, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg..

Expressen - 4 timmar sedan

Obama hyllar Greta: ”En av vår planets största försvarare”

USA:s förre president, Barack Obama, har träffat Greta Thunberg för ett privat samtal.Efteråt hyllas klimataktivisten:”Vid bara 16 års ålder är Greta Thunberg redan en av vår planets största försvarare”, skriver Barack Obama på Twitter. .

Expressen - 4 timmar sedan

Obama om Greta Thunberg: ”Orädd”

USA:s förre president, Barack Obama, har träffat Greta Thunberg för ett privat samtal.Efteråt får klimataktivisten stor beröm:”Vid bara 16 års ålder är Greta Thunberg redan en av jordens största försvarare”, skriver Barack Obama på Twitter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.