Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 02 June, 13:51

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:11

Boozt skriver ned lager och redovisar förlustE-handelsbolaget Boozt gör en nedskrivning av varulagret om 58 miljoner kronor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Boozt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Booztskriver , ned, lageroch , redovisar, förlust
DI - 07 apr 16 kl. 09:52

Boozt växlar upp med nytt kontor och lager

Nätbutiken Boozt spår en omsättning på 1,2 miljarder kronor i år. Nu växlar man upp, flyttar in i nya större kontor och investerar i ett nytt lager..

DI - 07 apr 16 kl. 09:52

Miljardboost för Boozt – firar med nytt kontor och lager

Nätbutiken Boozt spår en omsättning på 1,2 miljarder kronor i år. Nu växlar man upp, flyttar in i nya, större kontor och investerar i ett nytt lager..

PrivataAffärer - 21 nov 18 kl. 13:09

Boozt: E-handelns bästa tid är nu

Läs också: Kurskollaps i Boozt efter svag rapport Att Boozt skulle få det tufft med jämförelsetalen i rapporten för perioden juli-september kunde man nästan ana på förhand. Såväl näthandlare och fysiska butiker med inriktning på kläder hade en tuff sommar med alldeles för fint väder för att konsumenterna skulle vilja handla kläder i någon högre grad. Men att det justerade rörelseresultate

PrivataAffärer - 06 apr 20 kl. 07:44

Boozt redovisar upp till 9 procents tillväxt

Nettoomsättningstillväxten för det första kvartalet förväntas att hamna inom intervallet 7-9 procent, med en lägre justerad rörelsemarginal än föregående år till följd av en extraordinär nedskrivning av varulager från föregående års säsonger. Exkluderat för den extraordinära nedskrivningen förväntas den justerade rörelsemarginalen förbättrats jämfört med föregående år. En uppdatering om förväntad justerad rörelsemarginal för det första kvartalet kommer att publiceras senast den 20 april 2020, skriver Boozt.

PrivataAffärer - 14 nov 19 kl. 08:16

Boozt: Ökade nettoomsättningen med 22 procent

Bruttomarginalen landade på 35,6 procent (36,6). Det justerade rörelseresultatet uppgick till -27,6 miljoner kr (-25,0) och justerad marginal blev -3,6 procent (-4,0). Rapporterat rörelseresultat blev -40,8 miljoner kr (-28,8) och rörelsemarginalen var -5,3 procent (-4,6).

DI - 22 nov 18 kl. 10:33

Boozt fortsätter rasa – IPO-rådgivare manar fortsatt till köp eller behåll

Den danskskånska nätmodehandlaren Boozt rasade på torsdagen efter sin rapport och fortsätter ned, långt under noteringskursen. Investmentbankerna som tog bolaget till börsen drar ned sina riktkurser – men är fortsatt positiva till aktien..

PrivataAffärer - 19 sep 18 kl. 06:22

Lockande bottenfiske i Boozt

Att det varma vädret i somras påverkade trafiken till detaljhandeln i allmänhet och klädhandeln i synnerhet har vi redan fått flera bevis på. Men att det också skulle få effekt på e-handeln var det kanske inte så många som hade räknat med. Med Zalandos vinstvarning på tisdagen kom det dock svart på vitt och med raset för näthandlaren blev det också ett skarpt fall för Kinnevik som äger drygt 30 procent av Zalando.

Sydsvenskan - 24 aug 17 kl. 08:11

Kraftig tillväxt för Boozt

Klädföretaget Boozt, nyligen börsnoterat, redovisar en förlust före skatt på 81 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 8,5 miljoner kronor samma period i fjol. Enligt bolaget beror förlusten på jämförelsestörande poster på 93,8 mil.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 17 kl. 08:11

Kraftig tillväxt för Boozt

Klädföretaget Boozt, nyligen börsnoterat, redovisar en förlust före skatt på 81 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 8,5 miljoner kronor samma period i fjol. Enligt bolaget beror förlusten på jämförelsestörande poster på 93,8 mil.

SmålandsPosten - 24 aug 17 kl. 08:12

Kraftig tillväxt för Boozt

Klädföretaget Boozt, nyligen börsnoterat, redovisar en förlust före skatt på 81 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 8,5 miljoner kronor samma period i fjol. Enligt bolaget beror förlusten på jämförelsestörande poster på 93,8 miljoner kronor.(TT).

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 12:26

Sandviks justerade rörelseresultat något lägre än väntat

Verkstadsbolaget Sandvik redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Det justerade rörelseresultatet var något lägre än väntat..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 11:37

Mutanklagelser mot oljefondens avgående chef och efterträdare

Den avgående chefen för den norska oljefonden, Yngve Slyngstad, har erkänt att han mottagit en olämplig gåva i form av en resa i privatjet från en utomstående i samband med arbetet den gigantiska fonden. Givaren var hedgefondmiljardären Nicolai Tangen - Yngve Slyngstads sedermera valda efterträdare..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:50

Danske Bank slopar utdelningen

Storbanken Danske Banks styrelse drar tillbaka sitt utdelningsförslag för 2019 i ljuset av den ekonomiska situation som har orsakats av coronaviruspandemin..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Citi: En rejäl andra pandemivåg inte inprisad

Det är inte säkert att det värsta är över ännu vad gäller viruspandemin i USA och det är något den senaste tidens återhämtning på börsmarknaderna blundat för, varnar Citis investeringschef, David Bailin, enligt CNBC..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Kinnevik och Getinge vinnare på börsen

I en svängig inledande handel på måndagen var Stockholmsbörsen upp något..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:56

Uppgångssvit på börsen väntas hålla i sig

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagens handel uppåt och därmed stiga för tredje dagen i följd..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 09:04

Krisen slår mot bostadsmarknaden

Nu syns coronaeffekten även på bostadsmarknaden. I såväl Göteborg som Stockholm märks prisfall under inledningen av april..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 12:24

Det dolda mönstret i allt

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:07

Danske Bank sänker Ericsson

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Ericsson till behåll från köp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.