Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 25 November, 00:00

Sydsvenskan - 01 jan 11 kl. 15:58

Först mål - sedan skadaStormigt privatliv, måltorka och kontraktsbråk.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Wayne Rooney, Manchester Uniteds, West Bromwich, Premier, United, Peter Odemwingie, Tomasz Kuszczaks, Hernandez, Wayne Rooneys, Rooney, Uniteds, Ferguson, Sky, Roy Hodgson, Bolton, Anfield Road, Joe Cole, Steven Gerrard, Hodgson, Wolverhampton, AFP, Elmander, Liverpools, Fulham, Gareth Bale, Adam Johnson, Manchester City

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förstmål sedan , skada
YLE - 11 jul 12 kl. 06:03

Business Insider: Soini till skada för världsekonomin

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini finns med på en lista över personer, som är till störst skada för världens ekonomi. Den amerikanska tidskriften Business Insiders lista, omfattar tretton personer, som genom sina ord och handlingar är till förfång för den globala ekonomin. Soini innehar sjunde plats på listan.

DN - 07 sep 19 kl. 17:22

Här är varorna du ska undvika – för att inte förstöra regnskogen i Amazonas

Kött, soja och guld tillhör värstingvarorna som orsakar störst skada på regnskogen i Amazonas. .

Cornucopia - 18 dec 19 kl. 07:11

BRÅ har orsakat enorm skada - GD bör avgå

Brottsförebyggande rådet (Brå) har enligt en forskningsrapport från Linköpings Universitet politiskt och ideologiskt styrt, ändrat eller censurerat forskningsrapporter som myndigheten gjort. Även om det inte finns belägg i rapporten för att själva dataunderlaget från Brå - statistiken - är fel, så orsakar korruptionen en enorm skada i misstroende mot svenska myndigheters offentliga statistik. Den nye generaldirektören bör ta ansvaret även för det som hänt tidigare, avgå och göra all Brås rådata till offentliga handlingar för att alls försöka återupprätta förtroende för svensk myndighetsstatistik.

YLE - 20 jul 17 kl. 07:25

”Patienten har sällan förstått riskerna” – patientskador anmäls flitigare, men de flesta får avslag

Antalet anmälningar om patientskador har ökat de senaste åren. Rusning i handläggningen uppstod redan i februari och håller fortfarande i sig. Enligt ersättningschef Elina Muukkonen vid Patientförsäkringscentralen beror det på att anmälningarna ökar.

YLE - 27 aug 15 kl. 07:17

Gammal skada förstörde skyttekungens säsong

Mittfältaren Jonas Emet vann ifjol den inhemska skytteligan med 14 fullträffar, men säsongen 2015 har blivit en enda lång skademardröm. Nu är tongångarna ändå positiva och siktet är inställt på nästa år. När Yle Sporten träffar Emet, 27, vid hans arbetsplats på Centralplan i Jakobstad är han mitt uppe i en säsong som präglats av en hel del frånvaro från jobbet.

YLE - 13 apr 17 kl. 10:15

Stor genomgång: Spelarna som fortfarande kan förstärka VM-truppen

Finlands ishockeylandslag inleder VM-turneringen den 5 maj. Truppen kommer att innehålla tre målvakter, åtta backar och 14 anfallare. Yle Sporten sammanfattar vilka spelare som fortfarande kan förstärka lejontruppen.

YLE - 07 dec 13 kl. 11:27

Polisen: Banditgäng ville åstadkomma skada

Självständighetsdagens festligheter stördes inte av demonstrationen i Tammerfors på fredagen, framgick det på polisens presskonferens på lördag förmiddag. Gästernas säkerhet kunde garanteras och festen var lyckad. Det var fråga om ett banditgäng, inte en demonstration.

Skånskan - 14 jul 19 kl. 10:31

Förbjudet att göra utfyllnader och skada naturen

HÖRBY
Både det strandområde där stenpiren har byggts vid Ringsjön, och där fastighetsägaren bor, ligger inom ett område som har omfattande naturskyddsbestämmelser, och där det är förbjudet att förstöra eller skada fasta naturföremål och göra utfyllnader.
Det framgår av en sammanfattning som länsstyrelsen har gjort i ärendet.
I området gäller såväl strandskydd som landskapsbildsskydd, och det är även klassat som naturreservat och Natura 2000-området.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:07

Beslutsfattarna förstår inte varningens al(l)var

Kommunalrådet Kent Ingvarsson och landshövding Stefan Carlsson har varit mycket engagerade i att söka hjälpa och ?ta hand om cementindustrins ?och riskkapitalbolaget O2:s intressen och inte av att utnyttja sin vetorätt mot vindkraft i världsarvet.

YLE - 04 apr 17 kl. 08:50

NHL-spelarna risar NHL:s beslut: "Skadar sporten mera än folk förstår"

NHL-spelarna verkar inte gilla NHL:s beslut att inte delta i OS i Pyeongchang 2018. Ottawas svenska back Erik Karlsson säger att beslutet kommer att skada sporten. – Det är skit.

YLE - 26 mar 15 kl. 14:43

Mer förståelse men fortfarande ingen jakt

Få saker väcker så mycket känslor bland skärgårdsborna som storskarven. I Österbotten har myndigheter och lokalbefolkningen därför försökt värma upp relationerna via ett projekt vars resultat presenterades i Vasa i dag. Projektet Storskarven i Österbotten har fört myndigheter, fiskare och lokalbefolkningen närmare varandra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.