BT > Nyheter

Tuesday, 26 May, 10:43

BT - 15 apr 20 kl. 13:47

Krispaket: Borås stad satsar för att hjälpa äldre och företagareÄldre över 70 år kan få hjälp av kommunen att handla mat. Det är en av de nya åtgärder Borås stad presenterar i coronakrisen. I övrigt handlar det bland annat om stöd till företag..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krispaket, Boråsstad , satsarför att , hjälpa, äldreoch , företagare
BT - 23 okt 19 kl. 13:49

Så ska Borås Basket hjälpa personer med funktionshinder ut i arbetslivet

Borås stad satsar tre miljoner kronor på att Borås Basket ska hjälpa personer med funktionshinder att komma ut i arbetslivet. Vid årsskiftet träder ett nytt IOP-avtal i kraft..

BT - 11 feb 14 kl. 07:39

Borås satsar på citystråk

Borås centrum får snart sitt eget restaurang- och modestråk. Det nya projektet ska både hjälpa befintliga butiker och locka hit nya etableringar. Förra våren samlades butiksägare, fastighetsägare och Borås stad till ett antal workshops där man tog fram en vision om hur city ska utvecklas.

BT - 15 feb 13 kl. 10:12

Vill hjälpa utsatta människor i Borås

Det finns många välgörenhetsorganisationer, men ingen har tidigare försökt samla och hjälpa alla samhällets utsatta grupper på en och samma plats. Två 29-åriga tjejer från Borås bestämde sig för att ändra på det. Det väller in folk som vill hjälpa i lokalen bredvid den gamla Turistbyrån på Järnvägsgatan i Borås.

Skånskan - 29 feb 20 kl. 15:30

Boendet som satsar på fredagsmys

HÖRBY Bokegårdens satsning mysfredagar har blivit en succé.
Varje fredagseftermiddag samlas de boende för att titta på film och lyssna på musik, samtidigt som de bjuds på något gott att äta och dricka.
– De ska känna att det är helg och ha det bra, säger enhetschefen Kerstin Andersson.

Trelleborgs Allehanda - 23 mar 20 kl. 19:09

Kommunen satsar fem miljoner i krispaket till företagen

Slopade parkeringsavgifter, subventionerade luncher på restaurang för gymnasieelever, längre säsong för uteserveringarna och Citykortet i gåva till samtliga anställda. Det är några av Trelleborgs kommuns åtgärder för att hjälpa lokala företag ur Coronakrisen..

BT - 21 feb 14 kl. 14:35

Målet: 100 procent ekologiskt i Borås

Det är Miljöpartiet som har helhetspolitiken, medan Centern famlar desperat i Moderaternas skugga. Jag upprepar frågan från förra artikeln: Kerstin Hermansson, varför stannar ni kvar i en destruktiv allians? Den svenska landsbygden kan gå en lysande framtid till mötes, men då behövs stöd av en smart och framåtsyftande landsbygdspolitik.

BT - 29 dec 12 kl. 08:50

Satsar stort på njursjuka

Vill hjälpa. Stiftelsen för njursjuka är den kände Boråsföretagaren Paul Frankenius skötebarn. Efter fyra års verksamhet har man satt avtryck och strävan är att nå nationellt genomslag.

YLE - 09 sep 16 kl. 06:55

Få kommuner satsar på tidigt stöd för unga som mår dåligt

Kommunerna borde satsa mer på att ungdomar med mentala problem får hjälp mellan skola och specialsjukvård, säger familjeterapeut Lillemor Gustafsson vid Folkhälsan. I onsdags kunde Yle Huvudstadsregionen rapportera att antalet svenskspråkiga barn som får pykiatrisk vård vid Hucs har ökat med nästan sextio procent sedan ungdomspsykiatrin fick en svenskspråkig psykiater.
Vidareutbildning är jättebra.

YLE - 23 nov 15 kl. 04:03

Mer psykoterapi och arbete ska hjälpa deprimerade

Regeringen har planer på att minska på problemet med att så många unga är sjukpensionerade på grund av depression. Tillgången till psykoterapi ska ökas och det ska bli möjligt för fler att jobba även om de inte är fullt arbetsföra. Antalet unga under 34 år som är sjukpensionerade på grund av depression har mer än fördubblats under de senaste tio åren.

HBL - 23 jan 14 kl. 19:27

SFP satsar mest pengar på EU-valet

Svenska folkpartiet ger sina EU-valskandidater det högsta möjliga bidraget i EU-valet. Utöver SFP:s bidrag ska Henry Wiklund samla in så mycket pengar som möjligt för att rädda partiets mandat.– Det är inte alldeles billigt att finnas i politiken.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

M-ledaren om testsiffran: "Helt obegripligt"

Moderatledaren Ulf Kristersson angriper regeringen för att antalet coronatester sjunkit..

BT - 1 timme sedan

Börsen fortsätter upp

BT - 1 timme sedan

Patient avled efter transport i kulvert: ”Allvarlig undvikbar vårdskada”

En bårtransport genom sjukhusets kulvert tros ligga bakom att en patient blev sämre och senare avled. ”Allvarligt undvikbar vårdskada”, så står det i den anmälan som Säs nu själva skickat till IVO enligt Lex Maria..

BT - 1 timme sedan

Humortrio släpper ny podd

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.