DI > Ekonomi

Monday, 25 May, 09:34

DI - 10 apr 20 kl. 13:44

Taxi Stockholm kräver nya krisåtgärder: ”De måste komma nu, nu, nu”Läget är akut för Taxi Stockholms 950 åkerimedlemmar och enligt taxibolagets vd Gökay Akyüz klarar många sig bara några veckor till..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm, Taxi Stockholms, Gökay Akyüz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taxi, Stockholm, krävernya , krisåtgärderDe måste , kommanu , nu nu
BT - 19 sep 13 kl. 16:23

Stockholm ser över resursskolor

Nedläggningshotade resursskolor i Stockholm kan komma att få fortsatt stöd. Utbildningsförvaltningen ska gå igenom samtliga ansökningar från skolor som fått avslag och öka budgeten för 2014."Varje elev har rätt till det stöd som krävs för att han eller hon ska få en bra utbildning", skriver skolborgarrådet Lotta Edholm (FP) på DN Debatt.

PrivataAffärer - 29 nov 19 kl. 09:41

Oscar Properties: Stockholm häver avtalet om Gasklockan

Stockholms stad är införstådd med att det återstår miljöåtgärder på fastigheten som medför att affären inte kan slutföras, heter det. ”Oscar Properties har med alla medel försökt komma till en konstruktiv dialog med staden men konstaterar att bolaget nu istället får ägna tid åt de rättsliga åtgärder som behöver vidtas gentemot staden på grund av den skada som Oscar Properties drabbas av i och med detta”, skriver Oscar Properties.

DN - 07 apr 20 kl. 13:17

Region Stockholm kräver snabba stödinsatser från regeringen

Region Stockholm anser att det är viktigt att snabba stödåtgärder riktade mot länet sätts in nu. – Huvudfrågan är att Stockholm är den….

Skånskan - 17 mar 20 kl. 08:36

AF: Över 4 000 varsel på en vecka

Ekonomi Coronaviruset slår hårt mot näringslivet och förra veckan ökade antalet varsel kraftigt – fler än under hela mars månad i fjol.
Hårdast drabbade är restauranger och hotell i storstäderna.Det är en väldigt hög nivå, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

Alliansfritt Sverige - 21 mar 14 kl. 10:38

Kris i sjukvårdsfrågan – Reinfeldt vidtar inga åtgärder

Det är bråda dagar för sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt. Precis som alltid, får man tillägga. Under onsdagsmorgonen släppte socialstyrelsen en rapport om ökade väntetiderna på akuten.

Cornucopia - 08 feb 15 kl. 10:15

Anledningar att ubåt ger sig till känna inne i Stockholm

Fler vittnen har nu trätt fram hos Bonnier/DN och den tidigare fotograferade ubåten har setts av flera på nära håll. Det handlar om att ligga fullt synlig en längre tid och under flera kilometers färd, dvs helt avsiktligt, och man kan därför diskutera varför, men också möjliga motåtgärder nästa gång.

Det kan inte råda något som helst tvivel om att ubåten ville synas.

Supermiljöbloggen - 28 mar 16 kl. 09:16

Katarina Luhr (MP): Stockholm ska vara en klimatsmart och ekologiskt hållbar stad

Stockholms nya miljöprogram kommer utgå ifrån att miljöarbetet behöver systematiseras och genomsyra alla stadens verksamheter för att få så stor effekt som möjligt - det är första gången som miljöprogrammet fullt ut integreras i stadens budget och blir en naturlig del i stadens budgetarbete, skriver Katarina Luhr (MP) bland annat i en debattartikel på Supermiljöbloggen idag.  Stockholm har sedan valet 2014 kraftigt höjt ambitionerna på miljö- och klimatområdet. Vi har numera som mål att Stockholm ska vara fossilbränslefritt till år 2040 och vi har skärpt målet om utsläppsminskningar till högst 2,3 ton per invånare till 2020.

Cornucopia - 29 nov 19 kl. 11:30

Stockholm stad häver avtalet om Gasklockan - Oscar Properties avser vidta rättsliga åtgärder

Som väntat häver Stockholm stad avtalet med Oscar Properties om den så kallade Gasklockan. Bolaget avser vidta rättsliga åtgärder, vilket är nödvändigt om de inte ska behöva ta en avskrivning och förlust för nedlagda kostnader i projektet.
Oscar Properties Helix, inte Gasklockan.

YLE - 23 nov 16 kl. 08:28

Brister vid nästan alla statliga ämbetsverk – ledningen åker för mycket taxi och fattar jäviga beslut

Jäviga beslut och för många taxiresor är exempel på fel som ledningen för statliga ämbetsverk har begått. Yle Uutiset har granskat hur högsta ledningen för statens 60 ämbetsverk har fungerat. I 43 av fallen fanns det anmärkningar på hur ledningen har skött sig.

BT - 06 mar 13 kl. 07:50

Boråslärarna kräver besked: hur ska vi prioritera arbetet?

Lärarna i Borås kräver nu besked om hur de ska prioritera bland sina allt fler arbetsuppgifter. I Stockholm har samma krav lett till att kommunen hotas av ett vite på två miljoner kronor. Fackförbundet Lärarnas riksförbund (LR) i Borås tar nu arbetsmiljölagen till hjälp för att försöka tvinga fram en rimligare arbetsbelastning.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Pandora återöppnar hälften av butikerna i Nordamerika

Danska smyckesjätten Pandora återöppnar hälften av sina 375 butiker i Nordamerika, rapporterar New York Post..

DI - 30 minuter sedan

Seafire AB (publ) ser en god tillväxt och resultatutveckling under andra kvartalet

Seafires nettoomsättning under april ökade organiskt med 37% mot 2019 och nådde 23,3 msek (17,0) för jämförbara verksamheter..

DI - 30 minuter sedan

Öresund har sålt 2 miljoner aktier i Bulten

Investmentbolaget Öresund sålde den 22 maj 2 miljoner aktier i verkstadsbolaget Bulten, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Nordic Capital förvärvar anrikt finansbolag

Mitt under coronakrisen slår Nordic Capital till och förvärvar den anrika sak- och livförmedlaren Max Matthiessen..

DI - 45 minuter sedan

Fem saker att ha koll på innan börsen öppnar

Terminerna för Stockholmsbörsen pekar på uppgångar på måndagsmorgonen. Förhandeln hos IG visade på en öppning 0,9 procent uppåt 20 minuter….

DI - 45 minuter sedan

Affärsvärlden byter fot om Fortnox

Affärsvärlden byter fot om mjukvarubolaget Fortnox och sänker rådet från köp till neutral..

DI - 45 minuter sedan

Uppgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en positiv öppning på måndagen. Med stängda USA-börser med anledning av firandet av Memorial Day kan aktiviteten….

DI - 1 timme sedan

Svenska storbankerna ligger över FI:s krav på kärnprimärkapitalrelation

De tre svenska storbankerna SEB, Swedbank och Handelsbanken (SHB) hade mellan 2,9 och 3,7 procentenheter högre kärnprimärkapitalrelation än….

DI - 1 timme sedan

Pareto höjer Embracer - här är måndagens rekar

Måndagen bjuder hittills enbart på en svensk rekommendation, men listan kan komma att uppdateras. .

DI - 1 timme sedan

EU:s granskning av Hansa Biopharma-kandidat fortlöper enligt plan

Hansa Biopharma meddelar att den europeiska läkemedelsmyndigheten EMAs pågående granskning av imlifidase för ett potentiellt….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.