Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 04 June, 01:08

Nya Wermlands Tidningen - 10 apr 20 kl. 11:26

Anmälan: Mystisk misshandel i Statsträdgården
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Statsträdgården

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Mystisk, misshandeli , Statsträdgården
Barometern - 26 jul 13 kl. 08:10

Ny anmälan om brister i vården

Socialförvaltningen har fått ännu en lex Sarah-anmälan om missförhållanden inom omsorgen. Denna gång handlar det om en arbetstagare som upplevt och sett att en arbetskamrat burdust puttat en person när denne rullat för sakta med sin rullstol.
Arbetskamraten ska också ha fräst och rutit mot den enskilde.

Trelleborgs Allehanda - 08 jul 13 kl. 17:30

Make gör anmälan mot Fagerängens vårdcentral

Kvinnan fick behandling för magkatarr, men medicinen hjälpte inte. Ett halvår senare avled hon på grund av en tumör i magsäcken. Nu anmäler hennes man vårdcentralen till Socialstyrelsen.

SN - 03 jul 13 kl. 11:24

JO-anmälan mot kriminalvårdsanstalten Kolmården

En man från Nyköping JO-anmäler kriminalvårdsanstalten Kolmården. Anmälaren anser att han inte fått ta del av viktig information som frivården i Nyköping behövde för den utökade frigången med fotboja..

YA - 19 sep 13 kl. 14:34

Anmälan om dödshjälp på lasarettet i Ystad

En 84-årig kvinna dog i en akut hjärtinfarkt. Tiden innan hade all medicinering tagits bort och en anhörig undrar nu om läkaren på lasarettet i Ystad bidragit till passiv dödshjälp. Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo.

Barometern - 14 jun 13 kl. 07:25

JO-anmälan mot övervakare

En före detta intagen vid frivården i Malmö, som numera bor i Emmaboda, har JO-anmält en frivårdsinspektör. "Hon gör allt hon kan för att förstöra för mig och hon är jätteotrevlig varje gång hon ringer" skriver Emmabodabon bland annat i sin anmälan till JO, Justitieombudsmannen.
Han anser att myndigheten och tjänstemannen agerat felaktigt genom att bland annat göra anmälningar utan någon grund och lämna ut information och uppgifter om honom till andra.

YA - 25 aug 13 kl. 08:00

Folktandvården slipper kritik efter anmälan

Foto: Scanpix
Efter anmälan från en missnöjd patient har Folktandvården i Skurup granskats. Nu slår Inspektionen för vård och omsorg fast att vårdgivaren hanterat ärendet korrekt.
Anmälaren, som fick hjälp hos Folktandvården i Skurup under flera års tid och drogs med många omfattande fyllningar i sina tänder, anser att en ordentlig utredning aldrig gjordes.

Magazin24 - 26 okt 12 kl. 07:34

Surahammars kommun granskas efter JO-anmälan

Tidigare i år fick Riksdagens Ombudsmannaexpedition motta en JO-anmälan mot Surahammars kommun. Nyligen begärdes det att Surahammars kommun skriver ett yttrande till JO. I juni i år skickade behandlare inom öppenvården i Västerås in en JO-anmälan gällande Surahammars kommun.

Kristianstadsbladet - 06 maj 13 kl. 17:02

DO-anmälan av SD-bilder

Foto: Bosse Nilsson
Sverigedemokraternas bilder på tandlösa flyktingar som ler för att de snart får rätt till akut tandvård blev för mycket för regionråden Pia Kinhult (M) och Anders Åkesson (MP). De har anmält SD till Diskrimineringsombudsmannen (DO).
Bakom bilderna står Sverigedemokraternas syddistrikt och de publicerades i partiets senaste nyhetsbrev, men plockades bort igen efter kritik från partiledningen.

Barometern - 17 jun 13 kl. 15:41

Lex Sarah-anmälan efter artiklar om Smedängen

Barometerns artiklar om missförhållanden på äldreboendet Smedängen gör nu att Kalmar kommun Lex Sarah-anmäler sig själva. Anmälan kommer efter Barometerns artiklar med omfattande kritik från två vikarier mot Smedängens äldreboende i Smedby. De berättar hur vårdtagare blir slagna och kallade tillmälen och att personal fotograferar vårdtagare med sina mobiler och skrattar åt det i fikarummet.

Nyan - 19 aug 15 kl. 06:00

Sex år mellan rättegång och anmälan om brott

I går, sex år efter den första inspektionen, togs ett misstänkt djurskyddsbrott upp i tingsrätten. Djurägaren har inte åtgärdat någon av bristerna, men säger ändå att djuren inte har lidit. 2009 inspekterades gården i skärgården för första gången efter en anmälan.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Vänerwebben sjösätts inför hemmasemestern

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Saluhall, våfflor och pizza när Wiksfors bruk utökar

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Charlock Wiking tapper tvåa

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Gängbråk i centrala Filipstad

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

10-miljardersbudget togs i full enighet

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Utredningen: Så fallerade vården på Kronogården

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Två spikar lösningen på V65-gåtan?

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

JUST NU: Singelolycka på E18

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Räddningschefen pudlar efter fotomissen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.