Realtid > Ekonomi

Monday, 25 May, 10:06

Realtid - 09 apr 20 kl. 09:02

Stigande kurser på StockholmbörsenVeckans sista handelsdag på börsen i Stockholm inleds med stigande kurser..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Stockholmbörsen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stigande kurser, Stockholmbörsen
E24 - 09 nov 16 kl. 09:00

Stockholmbörsen rasar mer än 3 procent – kronan tappar

Europeiska börser faller på beskedet att Donald Trump blir USA:s nästa president. Stockholmbörsen öppnar på minus 3,4 procent och kronan fortsätter tappa kraftigt i värde..

DI - 11 feb 14 kl. 08:53

Stockholmbörsen: Uppgång att vänta inledningsvis

Stockholmsbörsen väntas börja tisdagen med högre kurser. USA-börserna steg med mellan 0,2 och 0,3 procent efter att den svenska aktiemarknaden stängt på måndagen. Före Stockholmsbörsens stängning var USA-index ungefär oförändrade..

DI - 05 maj 14 kl. 10:06

Stockholmbörsen: Svag start på ny vecka

Stockholmsbörsen inledde måndagen med lätt fallande kurser. Tendensen var densamma på börserna i Paris och Frankfurt..

DI - 14 jul 14 kl. 10:22

Stockholmbörsen: SEB lyfter kurserna

Stockholmsbörsen inledde veckan med stigande kurser då handlarna hoppades att en stark rapport från SEB satt tonen för den svenska rapportsäsongen. Bilden av optimistiska investerare gick igen både i Asien, där kurserna steg under natten, och i Europa där de större börserna handlades högre..

Realtid - 27 apr 20 kl. 09:08

Stark öppning för Stockholmbörsen

Stockholmsbörsen inleder veckan med tydligt stigande kurser..

Cornucopia - 17 okt 19 kl. 08:58

Nytt börsrekord på Stockholmbörsen - men fortfarande kvar i motståndsområdet

Stockholmsbörsens breda index OMXSPI slog börsrekord igår, men befinner sig fortfarande kvar i motståndsområdet. Storbolagsindexet OMXS30 har fortfarande inte slagit börsrekordet från 2015.

Dagschart OMXSPI.

BT - 28 sep 12 kl. 17:46

Moll på Stockholmbörsen

Fredagen blev lika dyster som resten av veckan på Stockholmsbörsen.Kurserna fortsatte att falla och av årets uppgång återstår nu mindre än tio procent.Börsen öppnade visserligen upp en gnutta, men föll snabbt in i veckans mollrefräng och OMXS-index sjönk till 331,7 en nergång med 0,9 procent.

DI - 19 nov 13 kl. 09:37

Stockholmbörsen: Tidigt fall efter måndagens USA-depp

Stockholmsbörsen backade som väntat i den inledande tisdagshandeln. Detta efter att New York-börsen vände ned mot slutet i spåren av ett börsskeptiskt uttalande från aktivisten Carl Icahn, som ifrågasatte nuvarande rekordnivåer. Tungviktaren H&M och måndagens vinnarsektor, bankerna, tyngde storbolagsindexet mest..

DI - 13 aug 14 kl. 10:18

Stockholmbörsen: Meda går mot strömmen

Kurserna på Stockholmsbörsen har som väntat inlett stigande på onsdagen med stöd av uppgångar i utlandet. Storbolaget Meda har lämnat en delårsrapport som fick ett beskt mottagande på börsen. Flera storbanker utvecklades starkt..

DI - 01 apr 15 kl. 17:52

Stockholmbörsen: Köp lyfte Björn Borg

Stockholmsbörsen stängde kring nollstrecket på onsdagen. Börsen fortsatte därmed att släpa efter storbolagsindexen i Frankfurt, London och Paris som noterade en starkare utveckling..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Stark öppning för Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stiger tydligt i måndagens inledande handel..

Realtid - 1 timme sedan

Nordic Capital förvärvar Max Matthiessen

Nordic Capital har tecknat ett avtal om att förvärva Max Matthiessen, en av Norden största sak- och livförmedlare, från Willis Towers Watson..

Realtid - 1 timme sedan

Inkassoföretagen får fler ärenden – men lönsamheten sviktar

Inkassoföretagen tror att man kommer få betydligt fler ärenden under coronapandemin. Samtidigt befaras intjäningsförmågan utvecklas negativt..

Realtid - 1 timme sedan

Storbankerna överträffar FI:s krav på kärnprimärkapitalrelation

SEB, Swedbank och Handelsbanken (SHB) hade mellan 2,9 och 3,7 procentenheter högre kärnprimärkapitalrelation än Finansinspektionens krav i slutet av det första kvartalet..

Realtid - 1 timme sedan

Handelsbanken: Stigande vakansgrader pressar fastighetsvärderingarna

Finansieringsmöjligheterna för fastighetsbolagen är helt centrala när osäkerheten om framtiden är mycket stor.  Det skriver Handelsbanken i sin fastighetsrapport..

Realtid - 2 timmar sedan

DI: “Ilska mot Nasdaq”

Daytraders riktar kritik mot Stockholmsbörsen, Hongkongbörsen fortsätter nedåt och Nanoforms teckningskurs på Nasdaq First North nu fastställd. Det här är morgonens nyheter i korthet..

Realtid - 3 timmar sedan

Tuff process att bli kreditinstitut

Den digitala företagslåneutmanaren Froda har fått godkänt som kreditinstitut. Advokatbyrån Hammarskiöld berättar om det krävande arbetet bakom processen..

Realtid - 3 timmar sedan

"Krisen påskyndar digitala valutor"

Räntenivåerna kommer att vara låga under överskådlig tid. Om det inte vore för beroendet av kontanta medel skulle de globalt vara negativa, enligt fondjätten Pimcos makroexpert Peder Beck-Friis..

Realtid - 3 timmar sedan

Rid ut coronastormen med ett mänskligare ledarskap

Bär du ansvar för att leda en verksamhet eller arbetsgrupp genom coronakrisen? I så fall går du kanske igenom den svåraste tiden i ditt yrkesliv just nu, precis som jag. Det skriver Nora Gunneng, Managing Director på Hays Sweden.

Realtid - Igår: 08:11

"Det är människorna som jag är intresserade av i första hand"

Sofia Götmar-Blomstedt, tillträdande vd på PWC, berättar om karriären, digitaliseringen och varför hon stannat tjugofemår på bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.