Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 04 June, 01:25

Affärsvärlden - 09 apr 20 kl. 08:50

Oljepriserna lyfter på Opec-förväntningarOljepriserna steg på torsdagen, där förhoppningar om att de oljeproducerande länderna inom Opec+ ska komma överens om produktionsminskningar senare under dagen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Opec

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljepriserna, lyfter, Opec-förväntningar
Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 09:00

Oljepriserna stiger inför Opec-möte

Råoljepriserna fortsätter torsdagens uppgång under fredagsmorgonen på växande förväntningar om att Opec kommer att ta beslut om att begränsa produktionen vid oljekartellens möte nästa vecka..

Affärsvärlden - 27 sep 16 kl. 12:57

Oljepriserna sjunker

Oljepriserna har återigen sjunkit på tisdagen, efter att ha återhämtat sig under måndagen. Oljepriserna pressas av minskade förväntningar på Opec-mötet efter att Saudiarabien sagt att mötet endast är rådgivande och då Irans oljeminister lovat att man ska fortsätta att öka produktionen framöver..

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 13:12

Oljepriset stiger inför Opec-möte

Priset på råolja stiger inför fredagens Opec-möte. En svagare dollar och förväntningar på beslut om oförändrade produktionskvoter för länderna i oljekartellen Opec driver på utvecklingen.Opec står för en tredjedel av världens oljeproduktion och när världsmarknadspriset på råolja rasade från 115 dollar till under 50 dollar per fat under fjolårets andra halvår var det många som räknade med minskade produktionskvoter.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 15 kl. 13:12

Oljepriset stiger inför Opec-möte

Priset på råolja stiger inför fredagens Opec-möte. En svagare dollar och förväntningar på beslut om oförändrade produktionskvoter för länderna i oljekartellen Opec driver på utvecklingen.Opec står för en tredjedel av världens oljeproduktion och när världsmarknadspriset på råolja rasade från 115 dollar till under 50 dollar per fat under fjolårets andra halvår var det många som räknade med minskade produktionskvoter.

DI - 11 jun 19 kl. 09:37

Råvaror: Kinesiska stimulanser lyfter basmetaller

Oljepriset stabiliserades på tisdagen och steg något under morgontimmarna på förväntningar att Opec och Ryssland kommer att fortsätta begränsa utbudet för att undvika prisfall..

SVT - 02 jun 15 kl. 13:32

Oljepriset stiger inför Opec-möte

Priset på råolja stiger inför fredagens Opec-möte. En svagare dollar och förväntningar på beslut om oförändrade produktionskvoter för länderna i oljekartellen Opec driver på utvecklingen..

Affärsvärlden - 25 feb 14 kl. 12:21

USA-lager pressar ned oljepriserna

Råoljepriserna rekylerade ned under tisdagens handel, efter att ha klättrat uppåt under måndagen. Bidragande till gårdagens uppgångar var utbudsoro och dagens nedgångar kom efter minskad riskaptit och förväntningar om ökade lager i USA..

Affärsvärlden - 23 apr 14 kl. 09:20

Oljepriserna faller tillbaka

Råoljepriserna var ned marginellt under onsdagsmorgonen, efter att ha försvagats under tisdagen. WTI handlades ned klart mest under gårdagen inför förväntningar om stigande USA-lager. Brentoljan klarade sig med mindre nedgångar efter fortsatt geopolitisk oro kring situationen i Ukraina..

Affärsvärlden - 15 apr 15 kl. 09:02

Oljepriserna letar sig högre

Råoljepriserna letade sig högre på onsdagens morgon och fortsatte därmed trenden från de senaste dagarna. Sänkta förväntningar på det amerikanska och iranska utbudet har lett till större långa spekulativa positioner..

DI - 25 jul 16 kl. 14:48

Oljepriserna fortsätter ned

Råoljepriserna sjunker vidare på måndagen i en fullföljning av fredagens nedåtriktade tendens i spåren av att råvaruvalutan dollarn har stärkts på ökade förväntningar om amerikanska penningpolitiska åtstramningar senare i år..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 12:26

Sandviks justerade rörelseresultat något lägre än väntat

Verkstadsbolaget Sandvik redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Det justerade rörelseresultatet var något lägre än väntat..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 11:37

Mutanklagelser mot oljefondens avgående chef och efterträdare

Den avgående chefen för den norska oljefonden, Yngve Slyngstad, har erkänt att han mottagit en olämplig gåva i form av en resa i privatjet från en utomstående i samband med arbetet den gigantiska fonden. Givaren var hedgefondmiljardären Nicolai Tangen - Yngve Slyngstads sedermera valda efterträdare..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:50

Danske Bank slopar utdelningen

Storbanken Danske Banks styrelse drar tillbaka sitt utdelningsförslag för 2019 i ljuset av den ekonomiska situation som har orsakats av coronaviruspandemin..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Citi: En rejäl andra pandemivåg inte inprisad

Det är inte säkert att det värsta är över ännu vad gäller viruspandemin i USA och det är något den senaste tidens återhämtning på börsmarknaderna blundat för, varnar Citis investeringschef, David Bailin, enligt CNBC..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Kinnevik och Getinge vinnare på börsen

I en svängig inledande handel på måndagen var Stockholmsbörsen upp något..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:56

Uppgångssvit på börsen väntas hålla i sig

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagens handel uppåt och därmed stiga för tredje dagen i följd..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 09:04

Krisen slår mot bostadsmarknaden

Nu syns coronaeffekten även på bostadsmarknaden. I såväl Göteborg som Stockholm märks prisfall under inledningen av april..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 12:24

Det dolda mönstret i allt

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:11

Boozt skriver ned lager och redovisar förlust

E-handelsbolaget Boozt gör en nedskrivning av varulagret om 58 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:07

Danske Bank sänker Ericsson

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Ericsson till behåll från köp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.