Kristianstadsbladet > Lokalt

Sunday, 05 July, 03:06

Kristianstadsbladet - 07 apr 20 kl. 21:46

Polis kallad till barnakut – tonårsflicka skuren i ansiktetUnder tisdagskvällen fick polisen samtal från barnakuten i Kristianstad. Dit hade en tjej kommit med skador i ansiktet efter att ha blivit skuren med något. En annan tjej har pekats ut som misstänkt gärningsman. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, kalladtill , barnakut, tonårsflicka, skureni , ansiktet
VBL - 31 jan 13 kl. 13:18

Polis visade tjänstemärkeoch våldtog tonårsflicka

En polis som våldtog en tonårsflicka gjorde sig inte skyldig till tjänstebrott, anser Högsta domstolen. Polismannen visade upp sitt tjänstemärke när han lockade med sig flickan till sin bostad..

Expressen - 26 aug 16 kl. 23:03

Tonårsflicka överfölls av två okända män

En tonårsflicka överfölls på fredagskvällen av två män norr om Klippan. De tog tag i hennes kläder och slog henne i huvudet med ett tillhygge. Flickan lyckades fly och en man i 25-årsåldern har gripits.

GT - 25 nov 17 kl. 21:54

Tonårsflicka ofredad på buss – en gripen

På lördagskvällen blev en tonårsflicka ofredad på en buss mellan Göteborg och Borås.– Det är en flicka som inne i bussen försökt byta plats men den här mannen har gått efter henne och tafsat, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.När bussen kom fram till Borås greps mannen av polis.

Skånskan - 23 jul 19 kl. 05:00

Tonårsflicka dömd för penningtvätt

HÖRBY En tonårsflicka i Hörby har dömts till 30 dagsböter för penningtvättsförseelse efter att ha upplåtit sitt bankkonto för pengar från ett bedrägeri mot en 80-årig man i Anderstorp.
Flickan agerade penningmålvakt och lät 15 000 kronor från bedrägeriet passera hennes bankkonto.I september i fjol blev den 80-årige mannen i Anderstorp uppringd av en okänd person som påstod sig representera Nordeas spärrservice.

Skånskan - 29 jun 16 kl. 08:15

Tonårsflicka angrep brandman vid insats

HÖRBY När räddningstjänsten ryckte ut till en brand på ett vårdboende attackerades en av brandmännen av en tonårsflicka som bor på hemmet.
Den unga kvinnan misstänks ha anlagt branden och gick till angrepp mot styrkeledaren under insatsen. Attacken dokumenterades genom en filmkamera som han hade fastsatt på hjälmen.

BT - 02 nov 12 kl. 14:24

Tonårsflicka frias efter slagsmålpå gymnasieskola i Mark

En tonårsflicka i Marks kommun frias efter att ha varit misstänkt för misshandel mot en skolkamrat. Det var efter en händelse i början av året som tonåringen blev anmäld för misshandel av en annan tjej. Enligt den åtalade var det ett ömsesidigt slagsmål som startades av båda.

HBL - 07 apr 14 kl. 19:41

Åklagaren yrkar fängelse för mordförsök på tonårsflicka

Åklagaren yrkar minst fyra års fängelse för tre personer som misstänks ha misshandlat en tonårsflicka svårt i Riihimäki i december. Fallet behandlades i Hyvinge tingsrätt på måndagen. Enligt åklagaren var våldet så allvarligt att det måste klassas som dråpförsök.

GT - 11 jul 19 kl. 01:35

Tonårsflicka rånad – en person frihetsberövad

En tonårsflicka rånades i Marks kommun på onsdagskvällen.– Jag kan bara bekräfta att det har hänt och att en person är frihetsberövad, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisregion Väst.Enligt uppgifter till Aftonbladet var det ett stort tonårsgäng som gav sig på en 14-årig flicka och slog och hotade henne med kniv..

Nyhetskanalen - 17 jul 12 kl. 21:38

Tonårsflicka våldtogs i cykelrum

Två män döms till fängelse av Göteborgs tingsrätt för våldtäkt och medhjälp till våldtäkt av en tonårsflicka i stadsdelen Backa i Göteborg i april. En 20-åring döms till två och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit flickan två gånger i ett cykelrum. Den andre mannen, som höll fast henne, döms till två år och fyra månaders fängelse för medhjälp till våldtäkt.

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 12 kl. 11:55

Tonårsflicka anmäler ex för sexofredande

En tonårsflicka i Kullabygden anmälde på måndagen sin före detta pojkvän för sexuellt ofredande.Händelsen som inträffade för ett tag sen ska ha bestått i att pojken blottat sitt könsorgan för henne..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 21:00

Vårdens videobesök kan bryta mot lagen

De videobesök som Region Skåne infört kan bryta mot lagen, då det finns risker för att patientdata sprids. ”Juridiken är inte glasklar. Det är inte säkert att det är lagligt.

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 21:00

Hotell i söderläge byggs på transformatorstation

På flera av energiföretaget Eons transformatorer i Skåne installeras små trähotell för att hjälpa utrotningshotade vildbin. – Bina kommer att hitta hit, det här är en konstruktion de gillar, försäkrar Patric Karlsson, miljösakkunnig på Eon..

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 19:00

Fler vårdplatser öppnas i sommar

Vården brukar gå ner i bemanning under sommaren. Men i år kommer CSK att ha 15 fler vårdplatser öppna jämfört med förra sommaren. .

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:11

Så kan du klaga lättare på vården

Ett digitalt fönster, där du får mer hjälp med att samla dina frågor och synpunkter och kunna klaga på vården. Det är ett förslag till hur det ska bli lättare att klaga på vården i Skåne..

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:08

Kristianstad: Man tvingades skjutsa utpressare

Kristianstadsbladet - 07 maj 20 kl. 09:11

Därför fick inte Tryggakliniken ha kvar urologin

Över 1 500 patienter inom urologi ska nu flyttas över till CSK. Men det finns inga formella beslut om det än. Däremot görs nu en utredning om urologin i Skåne..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 21:30

Nu kommer Jas 39 Gripen – på låg höjd

F17 i Kallinge kommer att öva på låg höjd med Jas 39 Gripen i nordöstra Skåne under de kommande veckorna..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 21:00

Sjuksköterska på CSK varnades efter missbruk

Efter flera varningar från arbetsgivaren har IVO nu satt ner foten. En sjuksköterska på CSK får en treårig prövotid för att visa att denne kan leva upp till kraven och vara fri från sitt missbruk..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 19:00

Antalet kontakter ska minskas i äldreomsorgen – men resurspass blir kvar

En tydlig ambition i det politiska samarbetet mot corona är att minska antalet personal som äldre träffar i omsorgen. De kritiserade resurspassen som bidrar till många kontakter ska inte avskaffas, men personalen ska nu stanna på sin egen enhet..

Kristianstadsbladet - 06 maj 20 kl. 19:00

Polisens trafikvecka: Här delades böterna ut

På nio ställen i och runt Kristianstad genomförde polisen kontroller under den senaste trafikveckan. Värst var fortkörarna på Hallingavägen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.