DI > Ekonomi

Monday, 25 May, 10:45

DI - 07 apr 20 kl. 21:32

Uppgångarna på Wall Street utraderasBörshumöret på Wall Street har sjunkit successivt under handelsdagen. Efter att ha inlett med kraftiga uppgångar har de ledande indexen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgångarna, Wall, Street, utraderas
Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Wall Street tror på Obama men hoppas på Romney

USA:s finanselit satsar mest pengar på den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Men trots en svag ekonomi har Wall Street klarat sig bra med Barack Obama i Vita huset.Kanske är det delvis personligt.

Affärsvärlden - 04 sep 15 kl. 07:09

Uppgången på Wall Street urholkades

Kraftigt stigande börser i Europa i spåren av duvaktiga signaler från ECB gav stöd för Wall Street under större delen av torsdagen. Mot slutet av dagen urholkades dock uppgångarna och börsen stängde omkring nollan..

Affärsvärlden - 09 sep 15 kl. 16:54

Uppgången halverad på Wall Street

Handeln på Wall Street inleddes starkt, men lite längre in har uppgångarna närmare halverats. Apple är i fokus då teknikjätten håller en presentation i kväll..

Affärsvärlden - 19 jan 16 kl. 15:01

Uppgångar väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas, när handeln återupptas efter långhelgen, hänga på uppgångarna som har setts på de globala börserna under tisdagen..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 16:56

Wall Street inleder upp

Kurserna på New York-börserna har inlett högre på tisdagen efter långhelgen med anledning av Presidents Day i går. Uppgångarna har dock mattats av en dryg timme in i handeln och USA ser inte ut att orka ta igen uppgångarna som syntes i övriga världen på måndagen..

Affärsvärlden - 19 mar 14 kl. 07:12

Microsoft i topp på Wall Street

Wall Street bibehöll de lättade tongångarna rakt igenom tisdagens handelssession och stängde med en klar uppgång..

Affärsvärlden - 01 aug 16 kl. 14:54

Wall Street spås öppna upp

Kurserna på Wall Street väntas öppna måndagens handel i svagt positivt territorium enligt ledande terminer. I Europa har börserna fallit tillbaka efter de initiala uppgångarna, tyngda av ett lägre oljepris och fredagens stresstester av regionens banker. I Asien noterades överlag högre kurser, med kinesiska marknader mot strömmen..

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 07:51

Nya rekord på Wall Street

Jubel i luckan bland traders i New York. Teknologisektorn ledde uppgångarna på fredagens New York-börs där både S&P 500 och Nasdaq avancerade till nya rekordnivåer för den tredje dagen på raken. Fredagen var månadens sista handelsdag och för S&P 500 blev september den sjätte månaden i rad på plus då indexet var upp 1,9 procent.

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 06:49

Segersviten – Wall Street ökar för fjärde dagen

New York-börsen hade en ny volatil handelsdag på onsdagen. Oväntat stark inflationsstatistik fick marknadsräntorna att stiga vilket satte initial press. Börsen vände dock upp och stängde i positivt territorium för fjärde dagen i rad.

Affärsvärlden - 11 apr 16 kl. 07:09

Gap rasade på Wall Street

Efter de inledande uppgångarna tappade New York-börsen fart mot slutet av handeln och stängde med endast marginella uppgångar på fredagen. Energisektorn var dagens vinnare med stöd av kraftig uppgång i oljepriset..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Corploan Media AB lanserar ny informativ sajt på svenska marknaden

När världen alltmer går en svår ekonomisk framtid till mötes väljer Corploan Media AB att lansera en ny sajt på svenska marknaden för att….

DI - 3 minuter sedan

Ingen signal om V-formad återhämtning i Tyskland enligt ING

Uppgången i IFO-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland i maj ger ytterligare belägg för att det värsta nu är bakom oss, men det….

DI - 5 minuter sedan

Mörk höst väntar på arbetsmarknaden

Arbetslösheten steg i april till 7,9 procent. Både SCB-statistiken och det stora antalet permitterade skvallrar dock om ett stort mörkertal….

DI - 15 minuter sedan

El-sparkcykeln som kommer till dig – på egen hand

Amerikanska Peachtree Corners får världens första fjärrstyrda e-scooterflotta..

DI - 30 minuter sedan

Analyshus: Hemfixarkedjans siffror bådar gott för Husqvarna och Electrolux

Utvecklingen för amerikanska detaljhandlare som säljer Electrolux och Husqvarnas produkter bådar gott för de två konsumentbolagen, anser….

DI - 30 minuter sedan

Förkylningsbolag går in på 19 nya marknader – aktien stiger

Hälsovårdsbolaget Enzymatica har utökat avtalet för förkylningssprayen Viruprotec (Coldzyme) att gälla ytterligare 19 länder i Europa,.

DI - 45 minuter sedan

Klimatet inom tyskt näringsliv stärks

IFO-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland steg till 79,5 i maj, jämfört med 74,2 föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Enkät: Extremt fall i efterfrågan – tar tid innan läget normaliseras

Företag i vissa branscher kämpar för sin överlevnad sedan efterfrågan fallit extremt snabbt och kraftigt på grund av coronapandemin..

DI - 1 timme sedan

Analyshus: ”Mycket nedsida redan inprisat i JM-aktien”

Bostads- och byggbolaget JM står inför några svaga kvartal men nedgången i aktien är överdriven, anser Ålandsbankens aktieteam i en….

DI - 1 timme sedan

SwedSec återkallar rådgivares licens

Rådgivaren har ansökt om krediter i en anhörigs namn och fört över stora summor från den anhöriges konton till sitt eget konto..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.