Aftonbladet > Opinion

Saturday, 31 October, 16:46

Aftonbladet - 23 okt 09 kl. 15:23

Twitter handlar om relationer, Mona"Lär av Gudrun Schyman.".
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Gudrun Schyman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, handlarom , relationer, Mona
Cornucopia - 09 jan 15 kl. 10:08

SVT: Yttrandefriheten på Twitter "ett djupt demokratiskt problem"

I ett inslag hos SVT härom dagen meddelar forskaren Jonas Andersson Schwarz från ... vänta ... ni vet vad som kommer ...

Dagensanalys.se - 23 nov 16 kl. 02:17

Twitter satsar alla kort på TV

Om Twitter ska överleva måste de hitta en ny marknad att slå sig in på. Den sociala marknaden domineras idag av Facebook, Instagram, Snapchat och fler. För Twitter handlar det om att lägga alla kort på TV.

Dagensanalys.se - 16 mar 18 kl. 09:01

Twitter vill utmana Snapchat med ny videofunktion

Twitter är på gång med en ny funktion som ska härma Snap Collections. Genom att kombinera Moments och geotaggade bilder och videoklipp ska Twitter skapa en kopia av Snap Collections som finns under fliken Discovery. För Twitter handlar det om att skapa annonsytor.

Dagen - 28 sep 11 kl. 03:00

Ledarskap handlar om rätt fokus

Oavsett vilka tekniska framsteg som mänskligheten än gör, tycks varje tid stå - eller falla - med dess ledare. Tillsammans skulle vi kunna göra en lång exposé med kungligheter och presidenter som skrivit vår historiebok.Vissa ledare växer med styrkan i motvinden.

YLE - 09 nov 16 kl. 13:26

"Finland måste bygga egna relationer med USA"

Donald Trumps seger i det amerikanska presidentvalet väcker besvikelse men också glädje i riksdagen. Flera frågar sig vad valet nu innebär för det globala arbetet mot klimatförändringen och Finlands relationer med USA, Nato och Ryssland. - Finland måste nu bygga egna relationer till USA.

YLE - 09 nov 16 kl. 13:26

Kanerva: Finland måste bygga egna relationer med USA

Donald Trumps seger i det amerikanska presidentvalet väcker besvikelse men också glädje i riksdagen. Flera frågar sig vad valet nu innebär för det globala arbetet mot klimatförändringen och Finlands relationer med USA, Nato och Ryssland. - Finland måste nu bygga egna relationer till USA.

Politologerna - 15 feb 17 kl. 19:37

Tema MAKT: Makt, relationer och samhällen i förändring

Detta är ett gästblogginlägg av JESSICA GIANDOMENICO som är doktor i statsvetenskap och affilierad till Uppsala Centre for Russian and Eurasian Studies. Makt kan låta torrt, formellt och förlegat. Något som dagens mer dynamiska, individbaserade informationssamhälle håller på att spränga bort.

News55 - 18 nov 17 kl. 09:00

Personal inom äldreomsorgen utbildas i våld i nära relationer

I konferensrummet på Elite hotel Marina i Saltsjöqvarn i Stockholm har ett stort antal biståndshandläggare samlats en kall förmiddag i november för att delta i en utbildningsdag om våld i nära relation mot äldre. En kortfilm som visats på tavlan har just tagit slut. – Nu vill jag att ni vid borden diskuterar era intryck från filmen som vi just har sett.

Dagens PS - 24 nov 17 kl. 17:21

Mona Sahlin döms för skattebrott

”Totalt sett handlar det om över 217 000 kronor”, säger åklagaren. Socialdemokraternas tidigare partiledare Mona Sahlin registrerade under 2013 en enskild firma för föredragshållande, artikelskrivande och opinionsbildning. Bokföringen i firman har lidit av stora brister, visar en undersökning av Skatteverket.

Sydsvenskan - 05 maj 16 kl. 09:47

Olle Lönnaeus: Den psykologiska gåtan Mona Sahlin

Alla seriösa bedömare är överens om att Mona Sahlin gjort ett bra jobb som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.Därför blir den psykologiska gåtan desto svårare: Varför sabbar hon än en gång sin karriär genom trassliga privata affärer?Ännu fattas avgörande pusselbitar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.