DI > Ekonomi

Monday, 25 May, 10:36

DI - 28 mar 20 kl. 11:36

Utrikesminister mitt i stormen: ”Ett intensivt arbete”Coronaviruset har utlöst en exceptionell kris vars vidd vi ännu inte kan greppa..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utrikesministermitt i , stormenEtt , intensivt, arbete
SR - 19 dec 19 kl. 16:40

Linde: Intensivt arbete pågår för att hjälpa barnen

Röda Korset anser att regeringen och svenska myndigheter behöver göra mer för att fler av de svenska barn som finns i läger för IS-anhängare i Syrien ska kunna komma till Sverige. Utrikesminister Ann Linde svarar att det pågår ett intensivt arbete för att hitta sätt att hjälpa barnen, där man bland annat byter erfarenheter med andra länder som hämtat barn..

Skånskan - 20 feb 16 kl. 12:00

Kommundirektören: Det pågår ett intensivt arbete som inte syns utåt

Eslöv – Det vore konstigt om det gick spårlöst förbi, att både näringslivschefen och tillväxtchefen har slutat på kort tid. Men det pågår ett intensivt arbete parallellt med rekryteringarna. Kanske skulle vi försöka bli bättre på att kommunicera det, säger kommundirektör Eva Hallberg.

Regeringen - 29 jan 13 kl. 18:05

Intensivt arbete i vår med EU:s fiskereform

EU:s fiskeministrar är inställda på att nå en politisk överenskommelse den gemensamma fiskepolitiken senast i juni detta år. Det framkom på jordbruks- och fiskerådets möte i Bryssel i går. Artikel: Intensivt arbete i vår med EU:s fiskereform EU-representationen i Bryssel, 29 januari 2013.

SvD - 20 feb 15 kl. 14:57

Emu: startar nu intensivt arbete fÖr undvika grexit - merkel

Eurogruppen inleder nu ett intensivt arbete med att nå fram till en överenskommelse med Grekland, men det krävs betydande förbättringar i planen..

GöteborgsPosten - 07 mar 15 kl. 19:54

Intensivt arbete med att lösa mordet

Ett hundratal poliser arbetade under lördagen med trippelmordet i Uddevalla.Under lördagskvällen pågår ett intensivt arbete med att lösa trippelmordet..

BT - 23 mar 17 kl. 08:48

Polisen: "Pågår ett intensivt arbete"

Onsdagskvällens knivbråk på Hässleholmen slutade med att en ung man avled. Nu jagar polisen gärningsmannen. – Det pågår ett intensivt arbete, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen region Väst..

Nerikes Allehanda - 06 apr 17 kl. 06:00

Intensivt arbete efter upploppen - många samtal med inblandade ungdomar

I samband med upploppen i Hallsberg har socialtjänsten fått in många orosanmälningar. Socialförvaltningen har lagt ned ett intensivt arbete på att samtala med de ungdomar som var inblandade i händelserna..

Skånskan - 29 jun 18 kl. 15:57

Intensivt arbete för att färdigställa lokalerna

Malmö. Nu är det klart att den nystartade polisutbildningen kommer att husera i lokalen Kranen 2 som ligger i området Dockan i Malmö. Huset har tidigare använts för utbildningar på Malmö universitet.

SVT - 21 jan 19 kl. 21:10

Intensivt arbete för att rädda tvååring i borrhålet

Fortfarande pågår ett intensivt arbete för att rädda den tvåårige pojke som ramlat ner i ett borrhål i Malaga i Spanien. Ett svenskt företag finns på plats med specialutrustning, men man har stött på nya problem som försvårat arbetet. Efter åtta dagar finns få förhoppningar om att hitta pojken vid liv..

Sydsvenskan - 23 dec 11 kl. 13:00

"Intensivt arbete pågår"

Foto: Ingrid Dahlbäck
Ansträngningarna i det diplomatiska och rättsliga arbetet för att hjälpa de dömda journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson i Etiopien är inne i ett intensivt skede under julhelgen, uppger diplomaten Fredrik Spik.
? Vårt arbete är intensivt i det här ärendet, säger Fredrik Spik som är förste sekreterare på ambassaden i Addis Abeba till TT.

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 11 kl. 12:11

Intensivt arbete på departementet

På Saab Automobile i Trollhättan stod produktionen stilla under fredagen. Desto mer intensivt var tempot på näringsdepartementet där man arbetade på en lösning på Saabs akuta pengaproblem. ?

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

El-sparkcykeln som kommer till dig – på egen hand

Amerikanska Peachtree Corners får världens första fjärrstyrda e-scooterflotta..

DI - 15 minuter sedan

Analyshus: Hemfixarkedjans siffror bådar gott för Husqvarna och Electrolux

Utvecklingen för amerikanska detaljhandlare som säljer Electrolux och Husqvarnas produkter bådar gott för de två konsumentbolagen, anser….

DI - 30 minuter sedan

Förkylningsbolag går in på 19 nya marknader – aktien stiger

Hälsovårdsbolaget Enzymatica har utökat avtalet för förkylningssprayen Viruprotec (Coldzyme) att gälla ytterligare 19 länder i Europa,.

DI - 30 minuter sedan

Klimatet inom tyskt näringsliv stärks

IFO-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland steg till 79,5 i maj, jämfört med 74,2 föregående månad..

DI - 45 minuter sedan

Enkät: Extremt fall i efterfrågan – tar tid innan läget normaliseras

Företag i vissa branscher kämpar för sin överlevnad sedan efterfrågan fallit extremt snabbt och kraftigt på grund av coronapandemin..

DI - 1 timme sedan

Analyshus: ”Mycket nedsida redan inprisat i JM-aktien”

Bostads- och byggbolaget JM står inför några svaga kvartal men nedgången i aktien är överdriven, anser Ålandsbankens aktieteam i en….

DI - 1 timme sedan

SwedSec återkallar rådgivares licens

Rådgivaren har ansökt om krediter i en anhörigs namn och fört över stora summor från den anhöriges konton till sitt eget konto..

DI - 1 timme sedan

Svenska arbetslösheten var 7,9 procent i april

Arbetslösheten var 7,9 procent i april, säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU). .

DI - 1 timme sedan

Pandora återöppnar hälften av butikerna i Nordamerika

Danska smyckesjätten Pandora återöppnar hälften av sina 375 butiker i Nordamerika, rapporterar New York Post..

DI - 1 timme sedan

Seafire AB (publ) ser en god tillväxt och resultatutveckling under andra kvartalet

Seafires nettoomsättning under april ökade organiskt med 37% mot 2019 och nådde 23,3 msek (17,0) för jämförbara verksamheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.