Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 07 April, 02:47

Aftonbladet - 27 mar 20 kl. 10:29

Att sluta röka minskar coronarisken▸ Fimpa nu, rökare! Det minskar risken att bli sjuk i covid-19. Allt enligt finländske professorn Anssi Sovijärvi..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Anssi Sovijärvi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att sluta, röka, minskar, coronarisken
Dagens PS - 09 maj 17 kl. 09:37

Krönika: ”Sluta vara så otroligt mesiga”

Det vi kan se i valet i Frankrike är att liberalismen vann över högerpopulismen. Det som är likt i Sverige och Frankrike är att vi behöver lösa de utmaningar som bäddat för högerpopulism i hela Europa och i USA. Det är högkonjunktur och Sverige går som tåget.

YLE - 16 mar 16 kl. 17:36

Ännu fler föräldrar ska sluta röka - rådgivningen får kolmonoxidmätare

Allt färre Helsingforsföräldrar röker. För att rökningen ska fortsätta minska tar stadens vårdcentraler kolmonoxidmätare till hjälp. Gravida i Helsingfors får mäta sin kolmonoxidhalt från hösten.

VA - 10 maj 11 kl. 15:22

Debatt: Så kan Sverige sluta slösa el

10 maj I en debattartikel på Newsmill skriver Svante Axelsson och Hans Nilsson att det saknas en aktiv politik för att främja energieffektivisering i Sverige. De menar att energieffektivisering är den lönsammaste och mest miljövänliga pusselbiten för att bygga ett hållbart energisystem. Effektivisering minskar behovet av ny energitillförsel, vilket minskar vårt importberoende och banar väg för en snabb avveckling av kärnkraft och andra ohållbara energislag.

YLE - 30 maj 13 kl. 05:11

Rökningen minskar - men inte bland lågutbildade

Samtidigt som rökningen minskar i allmänhet ökar den bland de lågutbildade. I dagens läge röker var tionde högutbildad och till och med var tredje lågutbildad. - Under de senaste åren har vi höjt tobaksskatten och den skulle påverka mest de som har mindre pengar men vi har inte lyckats, säger överläkare Antero Heloma vid Institutet för hälsa och välfärd.

Opinionen.se - 18 sep 13 kl. 20:41

Fed minskar inte stimulanser

USA:s centralbank Federal Reserve skär inte - som många trott - ned på stödköpen av obligationer. De blir kvar på nivån 85 miljarder dollar i månaden. Beskedet lämnades på onsdagskvällen efter bankens tvådagarsmöte.

Expressen - 31 aug 15 kl. 11:54

Sluta sprid myten att våldsbrotten ökar

Trots att vi blir allt fler människor, minskar våldsbrottsligheten i Sverige. Men medier och politiker fortsätter att sprida myten av att brottsligheten aldrig varit värre. De borgerliga partierna och regeringen måste sluta ropa på högre straff, det gynnar bara SD, skriver Thomas Bodström, advokat..

SR - 05 jun 19 kl. 13:24

150 får sluta när AB Volvo drar ner i Göteborg

Storföretaget AB Volvo minskar produktionen av lastbilar i fabriken i Tuve utanför Göteborg. Runt 150 personer kan därmed få sluta på företaget..

Expressen - 05 jul 19 kl. 11:24

Antalet skjutningar minskar i Malmö

Skjutningarna i Malmö minskar kraftigt, vilket ses som ett framgångstecken för polisens satsning ”Sluta skjut”.Nu varnar dock forskare för att minskat skjutvåld kommer leda till ökat explosionsvåld.– Det är inte bara en risk, det har redan hänt, säger Ardavan Khoshnood, kriminolog vid Malmö universitet samt läkare..

Skånskan - 07 jan 20 kl. 05:30

Dags för staten sluta gynna Svenska kyrkan

Det är tjugo år sen Svenska kyrkan skildes från staten och varje år minskar antalet medlemmar. Innan skilsmässan från staten blev man automatiskt medlem, men numera är det genom att föräldrar väljer att döpa sina barn. Svenska kyrkan har 5,9 miljoner medlemmar 2018.

GöteborgsPosten - 03 dec 11 kl. 06:00

Vi vill sluta ljuga om att barnen har det bra

Sedan maxtaxan och allmän förskola infördes minskar intäkterna till förskolorna för varje år som går och barngrupperna tvingas bli större. Varför? Jo, avgifterna har legat på samma nivå sedan 2004!

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

Man död efter hajattack i Australien

▸ En 23-årig man har avlidit efter att ha blivit biten av en haj vid Stora barriärrevet i den australiska delstaten….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Man död efter hajattack

▸ En 23-årig man har avlidit efter att ha blivit biten av en haj vid Stora barriärrevet i den australiska delstaten….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Trump om behandling: ”Vi har kontaktat Boris alla läkare”

▸ Amerikanska läkemedelsbolag har erbjudit Boris Johnsons läkare en ny avancerad behandling mot covid-19..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Mordförsök utreds efter storbråk

▸ Minst tre personer har skadats i samband med ett bråk i Upplands Väsby, norr om Stockholm, skriver Aftonbladet..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Danmark och Österrike öppnar igen efter påsk

▸ Europa kan – åtminstone tillfälligt – vara på väg ur coronavirusets grepp. Antalet döda och smittade minskar dag för dag i både Spanien och Italien. Norge har förklarat krisen över – och Österrike, Tjeckien och Danmark förbereder sig på att öppna igen efter påsk.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Saudiarabien inför utegångsförbud

▸ För att stoppa spridningen av coronaviruset införs utegångsförbud i nio saudiska städer, rapporterar landets statliga….

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Coronafallen ökar snabbt i Japan – premiärministern kan utropa nödläge

▸ Antalet coronasmittade i Japan har fördubblats under den senaste veckan..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Ungdomar i bråk med kniv – tre skadade

▸ Polisen har påträffat tre skadade personer efter larm om att ett 20-tal ungdomar slagits i närheten av Upplands Väsby….

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Storbrand i Kamfors – åtta lägenheter rökskadade

▸ En brand utbröt i ett flerbostadshus utanför Kramfors strax efter 21 på måndagskvällen..

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Ny kritik mot regeringens coronamandat – bjuder in till samtal

▸ Efter kritiken från V, M och L backade regeringen om coronamandatet – rätten att fatta beslut utan att be riksdagen om….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.