Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 10 April, 11:30

Kristianstadsbladet - 27 mar 20 kl. 03:21

Uppgångar i Asien
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Asien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgångari , Asien
DI - 05 jun 19 kl. 06:28

Morgonkoll: Uppgångar i Asien efter duvaktigt Fed-utspel

Onsdagsmorgonen bjuder på breda uppgångar i Asien efter att den amerikanska centralbankschefen Jerome Powell öppnat för en lättning i penningpolitiken. Tokyobörsen leder uppgången..

DI - 06 feb 19 kl. 06:19

Morgonkoll: Måttliga uppgångar i Asien efter Trumps tal

Asiatiska börser noterar överlag måttliga uppgångar så här långt på onsdagen efter Donald Trumps årliga tal till nationen. I Australien faller finanssektorn tillbaka efter tidigare uppgångar. .

Affärsvärlden - 14 mar 17 kl. 08:54

Uppgångar att vänta på Stockholmsbörsen

Den positiva börstrenden ser ut att fortsätta: Europaterminerna indikerar uppgångar på tisdagen, efter att Stockholmsbörsen stängde på plus 0,4 procent på måndagen och både New York och Asien uppvisar små rörelser. Måndagen var den femte uppgångsdagen i rad, och OMXS30 nosade på 1.600-nivån för första gången sedan hösten 2015..

Affärsvärlden - 24 mar 14 kl. 09:11

Asien: Uppgångar på hopp om kinesiska stimulanser

De asiatiska börserna steg på måndagen då marknaderna surfade vidare på förra veckans uppgångar..

DI - 25 mar 14 kl. 13:46

New York: Uppgångar i korten

Terminerna för de större amerikanska börserna pekade mot en svagt positiv inledning av tisdagens handel, efter att New York-börserna stängde på minus dagen före. I Europa har aktiemarknaden visat klara uppgångar, medan Asien haft en mer bland utveckling..

Affärsvärlden - 16 okt 15 kl. 08:22

Breda uppgångar i Asien

De asiatiska börserna handlas övervägande uppåt på fredagsmorgonen, men något avmattat efter ett inledande rally. Därmed verkar Kina vara på väg mot en andra vecka med uppgångar i rad. Senast hände det i augusti..

DI - 17 nov 15 kl. 13:38

Börsen: Breda uppgångar kring storbolagen

Stockholmsbörsen steg på bred front under tisdagens förmiddagshandel i likhet med de övriga Europabörserna. Finansmarknaderna verkade skaka av sig den värsta oron kopplad till fredagens terrordåd i Paris och tog i stället fasta på uppgångar i Asien och USA..

DI - 07 dec 15 kl. 07:39

Asien: Uppgångar efter jobbsiffror

Asienbörserna noterades för uppgångar på måndagen, efter att amerikanska jobbdata ökat sannolikheten för att en första räntehöjning kommer att ske i USA i nästa vecka..

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 08:38

Kraftiga uppgångar på Asienbörserna

De ledande börserna i Asien klättrade rejält på onsdagen och utökade gårdagens uppgångar som kom i spåren av ytterligare Kina-stimulanser..

Affärsvärlden - 04 mar 16 kl. 08:49

Svaga uppgångar på Asienbörserna

De ledande börserna i Asien noterade överlag svaga uppgångar inför helgen. Sentimentet tycktes avvakta helgens kongressmöte i Peking, samt eftermiddagens amerikanska jobbstatistik..

DI - 14 mar 16 kl. 08:25

Asien-börser: Inleder med uppgångar

De asiatiska börserna inledde veckan med uppgångar i en fortsättning på positiva USA-marknader, där S&P 500 stängde på årshögsta..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Corona får stockholmare att söka digital vård

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

UFC på ö skjuts fram efter ESPN:s krav

Mitt i coronapandemin ville UFC:s ordförande Dana White arrangera MMA-fajter, bland annat på en privat ö. Men efter krav från sändande tv-bolaget ESPN skjuts matcherna fram..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Coronasmitta på fest – 70 blev sjuka

En vecka in i mars bedömde Folkhälsomyndigheten risken för spridning av covid-19 i samhället som måttlig. Den 7 mars samlas 100 personer för en fest i en villa utanför Stockholm – och 70 av dem blev sjuka, skriver ..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Pengar från tv-röster går till coronadrabbade

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Så ska bidragsfuskarna stoppas – stärkt samarbete från flera håll

Flera myndigheter stärker sitt samarbete för att stoppa bidragsfuskare som kan utnyttja de nya stödinsatser som regeringen satt in för att kunna hantera konsekvenserna av coronaviruset. – Pengarna ska hamna i rätt fickor, säger Nils Öberg, generaldirektör på Försäkringskassan..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Prinsessan Christina har hittat sin farmor

"Solstrålen på Stockholms slott". Så lär Hjalmar Branting ha kallat kronprinsessan Margareta efter att hon hade dött 38 år gammal, i sviterna efter en öroninflammation. 100 år senare har prinsessan Christina funnit sin farmor i arkiven..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Företag vill ställa om – men saknar signaler

Volvo Cars är ett av företagen som hjälper vården under coronakrisen. Men det tar tid att ställa om en fabrik – och industrin saknar tydliga signaler om vad som behövs..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Jörgen Svensson: Nyfikenhet stillas – men det är helt annan sak

Fyra personer har avlidit på ett äldreboende i Kristianstad. Är det viktigt för allmänheten att veta vilket boende det rör sig om?.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Svenskarnas tro på myndigheter undersöks

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Virusorden du inte kunde i januari

I slutet av januari rapporterades det första fallet av covid-19 i Sverige. Sedan dess haglar coronauttrycken tätt. I dag slänger vi oss med ord som vi kanske inte ens visste fanns för bara några veckor sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.