YA > Nyheter

Wednesday, 08 April, 06:37

YA - 27 mar 20 kl. 00:33

Thomas Hansson (MP): Snart har vi en modern och hållbar minerallagstiftningMänniskor och miljö måste gå före rätten att exploatera det skånska landskapet. Nu kan vi, med Miljöpartiet i regeringen, vara ett steg närmare en modern och hållbar minerallagstiftning..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hansson, Miljöpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thomas, HanssonMP Snart har vi en , modernoch , hållbar minerallagstiftning
SVT Debatt - 24 aug 13 kl. 05:14

Gruvbolagens rovdrift visar att Sverige behöver ny minerallag

GRUVEXPLOATERING Över hela Lappland pågår jakten på nya gruvfyndigheter att exploatera, och såväl renskötsel som turistnäring hotas. Gruvbolag ska inte kunna riva upp djupa sår i Sveriges landskap och försvinna med vinsten utomlands ? men Alliansen låter dem hållas.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Corona stoppar barnadoptioner – "traumatiskt"

Coronakrisen sätter tillfälligt stopp för internationella adoptioner. Flera svenska familjer med nyadopterade barn är nu utomlands och har svårt att ta sig hem. Samtidigt hindras också många adoptivföräldrar från att lämna Sverige för att hämta sina barn..

YA - 30 minuter sedan

Färre handlar på nätet i spåren av corona

Svenska konsumenter håller hårt i plånboken i oroliga ekonomiska tider som nu. Det gäller även näthandeln – med ett fåtal undantag..

YA - 30 minuter sedan

Långa köer när Wisconsin höll primärval

Trots uppmaningar till befolkningen om att hålla sig hemma genomförde den amerikanska delstaten Wisconsin sitt planerade primärval på tisdagen..

YA - 30 minuter sedan

Bostadsmarknaden bromsar in

Bostadsmarknaden känner allt mer av coronapandemins påverkan. Antalet sålda bostadsrätter minskade dramatiskt under mars och den annars uppåtgående pristrenden mattas av, enligt nya siffror från Mäklarstatistik..

YA - 30 minuter sedan

"Sommarlov" filmas utan publik

YA - 30 minuter sedan

Viruset dör i bassängen – bra fart på träningen i Sjöbo SS

Som så många andra andra idrottsklubbar påverkas Sjöbo SS av viruskrisen. Men det finns också ljuspunkter. Som att viruset sägs dö i tillräckligt klorerat vatten, vilket ger viss trygghet till verksamheten.

YA - 30 minuter sedan

Bygghandeln blomstrar i coronatider – "har fått rekrytera personal för att hinna med”

Medan stora delar av handeln tvärbromsat ser bygghandeln ett uppsving bland privatkunderna. – Vi var inte förberedda på detta och har fått rekrytera personal för att hinna med, säger Maria Winnerström på Bygg Max. .

YA - 30 minuter sedan

Utredning: Hemtjänstanställd anklagades för stöd – varnades för lån

Pengar försvann från ett äldre par som har hjälp av hemtjänsten i Ystad. Händelsen polisanmäldes. – Det hittades inga bevis som styrkte att det var någon från hemtjänsten som tagit pengarna, säger Anna Larsson, områdeschef för hemtjänsten..

YA - 45 minuter sedan

Tiotusentals ansökningar om amorteringsfrihet

Ansökningar om amorteringsfrihet har vällt in i svenska banker i coronakrisen. Och på bankerna går telefonerna varma, när hårt drabbade privatpersoner och företagare ber om hjälp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.