YA > Nyheter

Wednesday, 08 April, 08:34

YA - 27 mar 20 kl. 00:01

Flera restauranger har börjat erbjuda hemkörningFlera restauranger erbjuder nu hemleverans av mat. Men intresset för att utnyttja tjänsten har skiftat. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera restaurangerhar , börjat, erbjuda, hemkörning
YA - 16 mar 20 kl. 20:09

Restaurang erbjuder gratis hemkörning av lunch i coronatider

I coronavirusets spår tar restauranger till nya grepp för att hålla verksamheten igång. Erbjudande om gratis hemkörning av lunch är en sådan. – Vi tyckte synd om äldre och andra som inte vågar ge sig ut, säger Amanda Wrangborn, ägare till restaurang NP bistro..

Barometern - 28 mar 20 kl. 06:00

Allt fler butiker och matställen erbjuder hemkörning

Allt fler butiker och restauranger i Nybro kommun erbjuder hemkörning av varor och mat. Flera av dessa tar utkörningsavgift, men inte alla..

DI - 2 timmar sedan

Krisen fick butiken att ställa om till hemkörning – ”två beställningar i minuten”

När försäljningen till restauranger avtog och kunderna blev färre tog Lasse Palmqvist som driver Kalmar Fisk & Skaldjur saken i egna händer….

ÖstersundsPosten - 18 mar 20 kl. 06:00

I coronarädslan satsar Östersundsrestauranger på hemkörning – krogägare: ”Folk kommer inte hit”

För att bromsa intäktstappet i samband med coronapandemin förlitar restauranger och kaféer i....

YA - 27 mar 20 kl. 00:00

Lokal lista ska göra det enkelt hitta hjälp med utkörning

För att hjälpa såväl näringsidkare som personer som behöver stöd i coronatider håller kommunen på att sammanställa en lista över vilka restauranger som kan erbjuda hemleverans eller avhämtning och vilka matbutiker som erbjuder utkörning och extraöppet..

YLE - 14 dec 14 kl. 10:10

Att jaga - för mat eller för nöje?

Jaktsäsongen pågår som bäst, och jägarna rör sig i skog och mark på jakt efter villebråd. Vad är det som fortfarande driver så många människor ut i naturen med ett gevär? Det finns ungefär 380 000 jägare i Finland.

Expressen - 12 nov 18 kl. 19:17

McDonald's börjar med hemleveranser i Göteborg

McDonald's börjar med hemkörning av burgare i Göteborg.Tjänsten finns tillgänglig från den 13 november på fyra utvalda McDonald’s-restauranger i staden..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 15:30

Samordna hjälpen till småföretagen

Många småföretag blöder och företagare ser sina livsverk tyna bort i Coronakrisens skugga. Det är hjärtskärande att höra deras berättelser och många funderar på om och hur man kan hjälpa till.
Regeringen och Riksbanken har avsatt miljarder, men det mesta riskerar att gå småföretagen förbi.

Dagensanalys.se - 19 okt 17 kl. 09:31

Årets buzzword är AI – så även på Quantcast Supernova

Förra veckan bjöd företaget Quantcast in till sin årliga konferens Supernova. Ett stort fokus låg givetvis på AI, då detta är ett område som det knappt går att ha en konferens utan att nämna. Men utöver det diskuterades även hur marknadsförare ska kunna nå konsumenter utan att ”slå dem i huvudet med massa reklam”.

YLE - 14 aug 17 kl. 09:05

Anonyma överätare hjälper Erika att ta kontroll över sitt ätande

Anonyma överätare har precis som Anonyma alkoholister ett tolvstegsprogram. Det har hjälpt Erika att kontrollera sin ätstörning. När Petra Signell kämpade med sin övervikt önskade hon att det funnits ett sorts AA, alltså anonyma alkoholister, men för matberoende.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Korttidsarbete införs hos Saab

YA - 10 minuter sedan

Stororder i USA till Skanska

YA - 5 minuter sedan

Par höll barn isolerade – misstänks för brott

De två föräldrar som höll sina barn isolerade i åratal misstänks återigen för brott. Förundersökningen har återupptagits sedan Ystads kommun begärt överprövning av polisens beslut om att lägga ner tidigare förundersökningar, rapporterar ..

YA - 15 minuter sedan

Gömda barnen: Föräldrarna utreds för misshandel

Föräldrarna som höll sina barn isolerade i huset i Ystads kommun utreds ny på nytt för brott. Det gäller bland annat misshandel och olaga tvång, rapporterar Sveriges Radio..

YA - 45 minuter sedan

Trump: Man pratar om Sveriges strategi

USA:s president Donald Trump kom in på Sveriges coronastrategi under sin dagliga presskonferens i Vita huset..

YA - 30 minuter sedan

Ystadsbostäder fick rätt att vräka hyresgäst – man slutade att betala hyran

Ystadbostäder får rätt att vräka en 45-årig hyresgäst. Mannen döms samtidigt att betala drygt 72 000 kronor i obetalda hyror till bolaget. Det har Ystads tingsrätt beslutat i en dom..

YA - 30 minuter sedan

Ännu ingen enighet om EU-krisplan

Enigheten låter vänta på sig när EU-ländernas finansministrar söker lämpliga åtgärder mot coronakrisens ekonomiska effekter. Diskussionerna har pågått under hela natten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.