Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 07:38

Expressen Dina Pengar - 26 mar 20 kl. 23:25

Matjättarna under press: Ansträngt, men hanterbartDe svenska matjättarna är satta under stark press i samband med coronavirusets härjningar.Handeln på nätet har nämligen ökat explosionsartat de senaste veckorna.– Läget är ansträngt i hela branschen men situationen är hanterbar, säger Marcus Ahlmalm, chef för e-handeln på Ica..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Marcus Ahlmalm, Ica

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Matjättarnaunder , press, Ansträngtmen , hanterbart
Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 05:33

Svenskarna gillar Ikea och Apoteket

Lågprisflyget Ryanair och bankjätten Nordea får bottenbetyg. Möbelgiganten Ikea och statliga Apoteket är däremot uppskattade av svenskarna och hamnar i topp på årets anseendebarometer.
- Numera ska företag inte bara ha bra produkter utan även ett samhällsansvar och etik som kunderna och allmänheten tycker om, säger forskaren Tony Apéria på Stockholms universitet till Dagens industri.

TA - 09 apr 14 kl. 05:33

Svenskarna gillar Ikea och Apoteket

Lågprisflyget Ryanair och bankjätten Nordea får bottenbetyg. Möbelgiganten Ikea och statliga Apoteket är däremot uppskattade av svenskarna och hamnar i topp på årets anseendebarometer.
- Numera ska företag inte bara ha bra produkter utan även ett samhällsansvar och etik som kunderna och allmänheten tycker om, säger forskaren Tony Apéria på Stockholms universitet till Dagens industri.

Opinionen.se - 09 apr 14 kl. 05:40

Svenskarna gillar Ikea och Apoteket


Lågprisflyget Ryanair och bankjätten Nordea får bottenbetyg. Möbelgiganten Ikea och statliga Apoteket är däremot uppskattade av svenskarna och hamnar i topp på årets anseendebarometer. – Numera ska företag inte bara ha bra produkter utan även ett samhällsansvar och etik som kunderna och allmänheten tycker om, säger forskaren Tony Apéria på Stockholms universitet till Dagens industri.

BT - 09 apr 14 kl. 05:33

Svenskarna gillar Ikea och Apoteket

Lågprisflyget Ryanair och bankjätten Nordea får bottenbetyg. Möbelgiganten Ikea och statliga Apoteket är däremot uppskattade av svenskarna och hamnar i topp på årets anseendebarometer. - Numera ska företag inte bara ha bra produkter utan även ett samhällsansvar och etik som kunderna och allmänheten tycker om, säger forskaren Tony Apéria på Stockholms universitet till Dagens industri.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Experten: Smartaste sätten att använda skattepengarna

Nu i veckan börjar skattepengar trilla in på bankkontot och då är frågan, ska man spara, amortera, investera eller konsumera pengarna?– Det beror på hur ekonomin i just ditt hushåll ser ut, säger Johanna Kull, sparekonom på Avanza.Här är hennes tips på hur just du använder dina skattepengar bäst..

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Historien och pengarna bakom kungliga juvelerna

Det svenska kungahusets smycken väcker uppmärksamhet i hela världen.– Det är ett kulturarv. Det står för så mycket av det som Sverige har stått för, säger drottning Silvia.

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Nu gör Isabella Löwengrip sig av med ännu ett bolag

Isabella Löwengrips bolagsimperium fortsätter krympa.Nu avvecklar hon Löwengrip Social Relations, vars affärsidé var att hjälpa företag att använda social medier.Det skriver Dagens industri i dag.

Expressen Dina Pengar - 19 timmar sedan

Gränshandeln går på knä: ”Det är stendött, riktigt illa”

Den stängda gränsen mot Norge slår skoningslöst mot gränshandeln.– Det är stendött. Hela Charlottenberg är stendött.

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Skatteverket nedringt om skatteåterbäringen

Skatteverket är redo att trycka i väg miljarder kronor i skatteåterbäring.Oroliga deklaranter utan några skattepengar på sina konton har ringt förskräckta till Skatteverket i tron att pengarna redan började betalas ut efter midnatt.– Utbetalningarna börjar i dag efter lunch, säger Johan Schauman, verksamhetsutvecklare på Skatteverket.

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

SAS-raset för flygtrafiken

SAS hade nära 60 porcent färre passagerare mars i år jämfört med förra året, enligt företagets trafiksiffrorUnder april har nästan samtliga flyg ställas in med undantag av ett fåtal inrikeslinjer i Norge och Sverige..

Expressen Dina Pengar - 23 timmar sedan

4 av 10 är oroliga för hur krisen slår mot pensionen

Fyra av tio svenskar känner sig oroliga för hur coronakrisen slår mot deras pension. Det framkommer i en undersökning från Yougov, som gjorts på uppdrag av nätbanken Nordnet.– Vi ser hur en hel del känner oro – men samtidigt är det faktiskt hälften som känner sig lugna.

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:33

Asienbörserna upp igen efter rallyt på Wall Street

De största börserna i Asien har öppnat positivt på tisdagen efter gårdagens rally på Wall Street där man stängde på 7 procent upp.Samtidigt rapporteras om ett nytt stimulanspaket i USA värt omkring 1500 miljarder dollar..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Jag är 58 och blir av med jobbet – hur går det med min pension?

Coronakaoset gör att många svenskar får osäkra arbetssituationer. Vissa korttidspermitteras, andra har redan blivit av med sina arbeten. Men vad händer med pensionen om man är runt 60 blir av med jobbet?

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:48

Norwegian

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.