Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 07:39

Dagensanalys.se - 26 mar 20 kl. 22:37

Columbia Roads når 100 miljoner kronor – ökning med 56 procentColumbia Road, en byrå inom digital försäljning med kunder inom såväl B2C och B2B, firade att man ökat förra årets nettoomsättning med 56 procent till 100 miljoner kronor varav närmare 8 miljoner av dessa som från den nystartade svenska satsningen. Företaget som startade sin resa i Sverige under föregående år sysselsätter redan över tio konsulter på den svenska marknaden. Under 2020 siktar man på att fördubbla den siffran för att möta efterfrågan. Columbia Roads jobbar för att öka företags konkurrenskraft [. ] Inlägget Columbia Roads når 100 miljoner kronor – ökning med 56 procent dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Roads, Road, B2C, B2B, Sverige, Columbia Roads, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Columbia, Roads, når, 100miljoner kronor , ökningmed 56 procent
The Local - 16 jan 13 kl. 07:22

Warning for 'black ice' on Swedish roads

While the snow has dissipated, road conditions remain treacherous across much of Sweden as crews work to reopen motorways closed by a slew of accidents, including a fatal 100-car pile-up in the south of the country..

VA - 15 sep 11 kl. 21:11

NCC skapar "grön" asfalt i Umeå

15 september Nyligen har NCC Roads invigt ett asfaltsverk i Umeå som ska tillverka lågenergiasfalt, som också utvecklats i staden. Den nya, så kallade ?gröna?

Sydsvenskan - 18 apr 16 kl. 06:59

Vinnarna av Pulitzerpriset utropas

Vinnarna av det prestigefyllda amerikanska Pulitzerpriset ska offentliggöras på Columbia University i New York i kväll svensk tid. Det är USA:s mest eftertraktade journalistpris men delas ut i 21 kategorier, däribland musik, drama och historia. Vinnarna väljs ut av en oberoende nämnd efter att cirka 2 400 bidrag nominerats.

YLE - 19 jan 16 kl. 09:28

Wärtsilä i Vasa når en milstolpe

Wärtsilä i Vasa når en milstolpe den här månaden. Fabriken kommer att leverera sin 100:e Wärtsilä 20DF-flerbränslemotor. Den första motorn levererades för 3,5 år sedan.

Dagens PS - 05 jun 19 kl. 14:59

Yee haw! Den galna sannsagan om årets låt

Från att vara pank och helt okänd till att se sin låt toppa Billboardlistan för sjunde veckan – via en smittsam cowboydans i sociala medier och en rasismkontrovers … 20-åringen Lil Nas X kan summera ett händelserikt halvår. Montero Hill från Atlanta, mer känd som Lil Nas X, har en låt på Spotify. En.

VA - 05 aug 11 kl. 14:14

Konkurrensmyndighet motsätter sig NCC-affär

5 augusti NCC meddelar att den finländska konkurrensmyndigheten motsätter sig bolagets förvärv av Destias asfaltrörelse och begär att marknadsdomstolen ska förbjuda den planerade affären. Det framgår av ett pressmeddelande. Det var i mars 2011 som NCC tecknade avtal om förvärv av asfalt- och beläggningsverksamheterna i Destia, som till 100 procent ägs av den finländska staten.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 06:30

Plötsligt fyra singlar

Det hör inte till ovanligheterna att artister väljer att hålla en konsekvent stilistisk linje när de?
Det hör inte till ovanligheterna att artister väljer att hålla en konsekvent stilistisk linje när det gäller skivomslag. Did I Die Records, ett internationellt etikettssamarbete där bland annat Kristianstadsbutiken Kompakt Disk och dess ägare Jörgen Nilsson i högsta grad är delaktig, släpper nu fyra vinylsinglar på ett bräde, där just omslagen, baserade på målningar av den i Malmö verksamme konstnären Max Weiland, är den egentligt enda förenande faktorn.

YLE - 24 aug 13 kl. 13:52

Raija Jurkko lyfte nytt FR i bänkpress

På lördagen ordnades SFI-mästerskap i så väl klassisk stil som lyft med utrustning i bänkpress i bollhallen i Ekenäs. KK Ekens Raija Jurkko gjorde nytt finskt rekord. I tävlingarna sågs flertalet fina resultat och en hel del medaljer stannade i Västnyland.

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 11:28

Äkta papyrus vittnar om Jesus fru


En bit papyrus som beskriver Jesus när han nämner sin fru är inte en modern förfalskning. Det visar undersökningar som tre prominenta forskningscentrum gjort. Därmed är spekulationerna kring Jesus civilstånd i gång - igen.

BT - 11 apr 14 kl. 11:28

Äkta papyrus vittnar om Jesus fru

En bit papyrus som beskriver Jesus när han nämner sin fru är inte en modern förfalskning. Det visar undersökningar som tre prominenta forskningscentrum gjort. Därmed är spekulationerna kring Jesus civilstånd i gång - igen.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Var tredje jobbar hemifrån och tycker det fungerar bra

Var tredje svensk har jobbat mer hemifrån. Av de som arbetat hemifrån anser hela 78 procent att organisationen de jobbar på har de kunskaper och digitala verktyg som krävs, och majoriteten tycker att chefen klarar att leda arbetet digitalt. Det finns dock förbättringspotential när det kommer till IT-säkerheten – 29 procent anser att den försämras vid distansarbete, det framgår i en ny undersökning genomförd av YouGov på uppdrag av det nordiska IT-företaget TietoEVRY.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Medieinvesteringarna rasar över 6 procent

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, minskade med 6,2 procent under mars, jämfört med samma period föregående år. Dessutom hade mars 2020 en extra faktureringsdag, vilket gör tappet ännu större. Siffrorna visar att coronakrisen slår hårt även mot medieinvesteringarna och tuffast hade kategorin bio som uppvisade en negativ tillväxt om 61,6 procent.

Dagensanalys.se - Igår: 10:42

Quibi är en enorm videosatsning med en rad kändisar

Om du gillar videoklipp i korta format med både a- och b-kändisar kan Quibi vara något för dig. Med så kallade ”quick bites” ska Quibi vara något annorlunda än Youtube, Netflix och alla andra. Bakom tjänsten finner vi ingen annan än medgrundaren av DreamWorks Animation, Jeffrey Katzenberg och Meg Whitman (tidigare vd för eBay och HP).

Dagensanalys.se - Igår: 10:28

Ivanti lanserar Ivanti Assistants

Ivanti utvidgar sin portfölj med nya enterprise service management-lösningar och lanserar Ivanti Assistants – ett produktpaketet av automatiserade bottar. Tjänsten minskar belastningen hos IT support och helpdesk-team då de nu proaktivt kan ansluta sig till slutanvändare och lösa problem som annars skulle riskerat bli orapporterade eller ignorerade. Ivanti Assistants är en ny familj av molnbaserade bottar för självläkande funktioner för klienterna i systemet och ger IT-organisationen tillgång till ett eget virtuellt supportteam dygnet runt, förklarar Ian Aitchison, senior produktansvarig på […] Inlägget Ivanti lanserar Ivanti Assistants dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 09:44

Gunilla Asker blir vd på produktbolaget Edge

Tidigare marknadsdirektören på ICA Sverige och VD:n för SvD, Gunilla Asker, blir vd för det digitala produktbolaget Edge. Nyligen lanserade bolaget Sveriges första e-handel för HR-tjänster. Gunilla Asker har en gedigen meritlista och nu kliver hon ombord som vd på Edge där hon ska leda och utveckla bolaget framåt.

Dagensanalys.se - Igår: 09:41

Här är Strategy Awards blytunga jury för 2020

Strategy Awards 2020 jury är utsedd och består av 40 marknadsförare och reklamskapare. Strategy Awards belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång och skiljer sig på flera sätt från andra tävlingar. Ett är att alltid välkomna tillbaka ett antal ledamöter från tidigare jurybedömningar, i år 12 stycken, för att på bästa sätt överföra kompetens och erfarenhet.

Dagensanalys.se - Igår: 09:33

Vilken dag är det?

När medier börjar tänka kreativt i dessa tider händer det ibland konstiga saker som – vilken dag är det? Det är Cleveland news som står bakom segmentet ”What day is it?”.

Dagensanalys.se - Igår: 08:12

Stora förändringar i svenskarnas shoppingvanor på nätet

Färsk statistik från Klarna visar hur svenska konsumenter har förändrat sitt shoppingmönster på nätet under de senaste veckorna. De åtgärder som vidtagits för att minska spridningen av Coronaviruset har gett stora effekter på vad, hur och när vi handlar online. Klarna rapporterar om varukategorierna som har ökat mest i olika åldersgrupper, hur skillnaderna ser ut i landet och vilka tidpunkter som är mest populära att handla på.

Dagensanalys.se - Igår: 07:59

ESOMAR drar igång TV

För att fortsätta nå ut till sina medlemmar världen över har researchorganisationen ESOMAR dragit igång en tv-satsning. Först ut är ESOMAR TV Asia Pacific at Home som vill locka sina medlemmar. Så här förklarar ESOMAR sitt program: This regional edition will uncover timely advice from leaders on the practicalities of managing a business in the current climate.

Dagensanalys.se - 03 apr 20 kl. 15:19

Här finns lediga jobb

Du vet väl att vi listar lediga jobb här på Dagens Analys. Just nu finns det jobb hos Skoman, Euroflorist, Ellos och fler. Skoman i Stockholm söker både en Content Manager och en E-commerce Manager.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.