Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 07:19

Dagensanalys.se - 26 mar 20 kl. 22:25

“Det är inte längre en konkurrensfördel att skapa innehåll”Att skapa bra innehåll räcker inte längre enligt content marketing-experten Pontus Staunstrup. Han gästar podcasten Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund och pratar om vikten av att arbeta med innehållsdistribution och content repurposing. När content marketing började bli stort för 10-15 år i USA. Då var det nästan tillräckligt att man hade innehållet. Men idag gör alla det och det är inte längre en konkurrensfördel att vara innehållsproducent.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Pontus Staunstrup, Digital Marknadsföring, Tony Hammarlund, USA, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är inte längre en konkurrensfördelatt skapa , innehåll
YLE - 11 aug 16 kl. 13:05

"Grönare handelsflotta kan bli konkurrensfördel"

En grönare handelsflotta kan bli en konkurrensfördel trots dyra investeringar säger Olof Widén som är verkställande direktör för Rederierna i Finland. - I nuläget gäller det stränga svaveldirektivet med utsläppsnivåer på 0,1 procent endast fartyg som trafikerar på Engelska kanalen, Nordsjön och Östersjön, säger Widén. Men från och med 2020 finns det planer för globala sänkningar av svavelutsläppen till 0,5 procent och det här kan den finländska och nordiska flottan utnyttja då man har förberett sig sedan 2015 tack vare svaveldirektivet.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 13 kl. 07:30

"Ger oss en konkurrensfördel"

Att Karlskoga ligger så pass långt fram med utbyggnaden av stadsnätet är glädjande ur flera perspektiv. Samtidigt som man rustar för att möta framtidens behov ökas ortens attraktionskraft då det skapas bättre förutsättningar för nyetableringar. Det kan också ha en positiv inverkan på inflyttningen.

YLE - 16 maj 14 kl. 15:25

"Välfärd en klar konkurrensfördel"

Den finländska välfärden är en klar konkurrensfördel då vi i framtiden konkurrerar om skattebetalare.
- Den finländska välfärden är unik, säger forskare i en rapport som har beställts av riksdagens Framtidsutskott. Forskarna talar till och med för att höja skatter för att utveckla välfärden.

PrivataAffärer - 17 feb 16 kl. 18:09

Fingerprints vd: Vi har en stark konkurrensfördel

Fingerprint Cards har säkrat sin tillverkningskapacitet hos kontraktstillverkarna, så kallade foundries, för de kommande åren. Det är en konkurrensfördel i en kraftigt växande marknad....

DI - 07 sep 17 kl. 16:29

Emma Stenström: Kärleksflyktingar en konkurrensfördel

Vad är Sveriges största konkurrensfördel? Kanske är det kärleken. Det är den som får många att flytta hit, och stanna kvar.

Cornucopia - 04 okt 18 kl. 13:46

Mensanpassad arbetsplats konkurrensfördel för arbetsgivaren

Jämställdhetsmyndighetens finansiering av ett projekt om menscertifiering av arbetsplatser upprör på sina håll. Men i ett Sverige där kvinnor successivt kommer överträffa männen på arbetsmarknaden pga högre utbildningsnivå är det absolut en fördel för arbetsgivaren i konkurrensen om att anställa de bästa att kunna erbjuda en arbetsplats som uppfattas som positiv även för menstruerande kvinnor (kallade "kvinnor" i detta inlägg). Arbetsmarknadens parter borde dock kunna komma fram till detta utan att det ska behöva till skattepengar.

SR - 27 feb 16 kl. 08:00

Ny teknik fördel för Sverige

När allt fler prylar, industrimaskiner och industrirobotar kopplas upp mot internet, ofta kallat sakernas internet, så kan det innebära en konkurrensfördel för Sverige..

Barometern - 29 maj 19 kl. 06:00

CG: Litenheten – IK Oskarshamns största fördel

Inget lag som gått upp i SHL på 10-talet har haft lägre omsättning än IK Oskarshamn. Inget lag har heller haft så liten hall, så liten organisation, så låg arenahyra. Det, litenheten, är IKO:s största konkurrensfördel för att etablera sig i SHL..

VBL - 20 maj 13 kl. 23:04

Bra eftis är både konkurrensfördel och välfärd

Många av kommunernas uppgifter leder till ojämlikhet mellan kommunerna. Storkommuner är ändå inte en universallösning..

SvD - 31 okt 14 kl. 11:32

Konkurrensfördel för Cosmopols sportsbar

Under året har Casino Cosmopol lanserat något som närmast kan beskrivas som renodlade sportbarer. För andra aktörer finns inte någon möjlighet att starta exempelvis ett likadant spelpalats i anslutning till sin restaurang. Trots det har Konkurrensverket valt att inte utreda problemet, skriver Eva Östling, vd för Visita..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Var tredje jobbar hemifrån och tycker det fungerar bra

Var tredje svensk har jobbat mer hemifrån. Av de som arbetat hemifrån anser hela 78 procent att organisationen de jobbar på har de kunskaper och digitala verktyg som krävs, och majoriteten tycker att chefen klarar att leda arbetet digitalt. Det finns dock förbättringspotential när det kommer till IT-säkerheten – 29 procent anser att den försämras vid distansarbete, det framgår i en ny undersökning genomförd av YouGov på uppdrag av det nordiska IT-företaget TietoEVRY.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Medieinvesteringarna rasar över 6 procent

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, minskade med 6,2 procent under mars, jämfört med samma period föregående år. Dessutom hade mars 2020 en extra faktureringsdag, vilket gör tappet ännu större. Siffrorna visar att coronakrisen slår hårt även mot medieinvesteringarna och tuffast hade kategorin bio som uppvisade en negativ tillväxt om 61,6 procent.

Dagensanalys.se - Igår: 10:42

Quibi är en enorm videosatsning med en rad kändisar

Om du gillar videoklipp i korta format med både a- och b-kändisar kan Quibi vara något för dig. Med så kallade ”quick bites” ska Quibi vara något annorlunda än Youtube, Netflix och alla andra. Bakom tjänsten finner vi ingen annan än medgrundaren av DreamWorks Animation, Jeffrey Katzenberg och Meg Whitman (tidigare vd för eBay och HP).

Dagensanalys.se - Igår: 10:28

Ivanti lanserar Ivanti Assistants

Ivanti utvidgar sin portfölj med nya enterprise service management-lösningar och lanserar Ivanti Assistants – ett produktpaketet av automatiserade bottar. Tjänsten minskar belastningen hos IT support och helpdesk-team då de nu proaktivt kan ansluta sig till slutanvändare och lösa problem som annars skulle riskerat bli orapporterade eller ignorerade. Ivanti Assistants är en ny familj av molnbaserade bottar för självläkande funktioner för klienterna i systemet och ger IT-organisationen tillgång till ett eget virtuellt supportteam dygnet runt, förklarar Ian Aitchison, senior produktansvarig på […] Inlägget Ivanti lanserar Ivanti Assistants dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 09:44

Gunilla Asker blir vd på produktbolaget Edge

Tidigare marknadsdirektören på ICA Sverige och VD:n för SvD, Gunilla Asker, blir vd för det digitala produktbolaget Edge. Nyligen lanserade bolaget Sveriges första e-handel för HR-tjänster. Gunilla Asker har en gedigen meritlista och nu kliver hon ombord som vd på Edge där hon ska leda och utveckla bolaget framåt.

Dagensanalys.se - Igår: 09:41

Här är Strategy Awards blytunga jury för 2020

Strategy Awards 2020 jury är utsedd och består av 40 marknadsförare och reklamskapare. Strategy Awards belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång och skiljer sig på flera sätt från andra tävlingar. Ett är att alltid välkomna tillbaka ett antal ledamöter från tidigare jurybedömningar, i år 12 stycken, för att på bästa sätt överföra kompetens och erfarenhet.

Dagensanalys.se - Igår: 09:33

Vilken dag är det?

När medier börjar tänka kreativt i dessa tider händer det ibland konstiga saker som – vilken dag är det? Det är Cleveland news som står bakom segmentet ”What day is it?”.

Dagensanalys.se - Igår: 08:12

Stora förändringar i svenskarnas shoppingvanor på nätet

Färsk statistik från Klarna visar hur svenska konsumenter har förändrat sitt shoppingmönster på nätet under de senaste veckorna. De åtgärder som vidtagits för att minska spridningen av Coronaviruset har gett stora effekter på vad, hur och när vi handlar online. Klarna rapporterar om varukategorierna som har ökat mest i olika åldersgrupper, hur skillnaderna ser ut i landet och vilka tidpunkter som är mest populära att handla på.

Dagensanalys.se - Igår: 07:59

ESOMAR drar igång TV

För att fortsätta nå ut till sina medlemmar världen över har researchorganisationen ESOMAR dragit igång en tv-satsning. Först ut är ESOMAR TV Asia Pacific at Home som vill locka sina medlemmar. Så här förklarar ESOMAR sitt program: This regional edition will uncover timely advice from leaders on the practicalities of managing a business in the current climate.

Dagensanalys.se - 03 apr 20 kl. 15:19

Här finns lediga jobb

Du vet väl att vi listar lediga jobb här på Dagens Analys. Just nu finns det jobb hos Skoman, Euroflorist, Ellos och fler. Skoman i Stockholm söker både en Content Manager och en E-commerce Manager.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.